Francja, Guignicourt
...Ciasto parzone wypełnione pyszną, aromatyczną czekoladową kremą i pokryte prawdziwą polewą, nałożoną ręcznie •Bez oleju palmowego •Kod produktu: 643 •Kod kreskowy: 3660133006439 •Waga jednostkowa: 90 g •Jednostki w kartonie: 18 •Paletyzacja kartonów: 8 kartonów x 18 warstw •Sztuki na palecie: 2 592 Zalecenia dotyczące użytkowania: Po wyjęciu z zamrażarki, zdjąć folię ochronną i pozostawić produkt do rozmrożenia na siatce cukierniczej w dodatniej temperaturze przez około 3 godziny 30 minut.
Francja, Guenange
...Profil zapachowy i smakowy: Leśny, ziemisty, kwiatowy, cytrusowy, owocowy, czekoladowy. Idealny przez cały dzień. Efekt: 7/10 Moc aromatyczna: 9/10 Rozmiar pąków: Średnie i zwarte. Uprawa: Akwaponika Gram: 1, 3, 5, 10, 20, 30, 50...
Francja, Strasbourg
...KARTA TECHNICZNA Produkt: Niezłomna laska wanilii bourbon czarna gourmet Zbiory: 2020 Rozmiar: 14 do 20 centymetrów Składnik: Wanilia bourbon Waga: W zależności od długości laski Kolor: Czekoladowy brąz Zawartość waniliny: 1,7 do 2,4% Zawartość wilgoci: 30 do 38% Pochodzenie: Madagaskar (Region SAVA) Producent: Pontiac Vanilla Przechowywanie: papier parafinowy Eksporter zatwierdzony...
...Krem orzechowy z kakao Torku Banada to pyszny krem orzechowy, który pozostawi długotrwały smak na Twoim podniebieniu. Ten produkt w 100% naturalny można stosować na śniadanie, w deserach i wszędzie tam, gdzie chcesz cieszyć się bogatym smakiem kremu orzechowego.
Polska, Zielonka
... ukraińskich takich jak krówki ukraińskie, czekoladki ukraińskie i inne słodycze ukraińskie. Nasze słodycze mają uznanie na rynku Polskim i Europejskim. Robimy nie tylko słodycze, ale również reklamę na słodyczach - dzięki czemu wiemy jak produkt ma smakować i wyglądać.
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
Holandia, Boxtel
DeLeyer Food został założony w 1914 roku jako fabryka biszkoptów. W 2006 roku opracowaliśmy produkt ChocoWriters i obecnie produkujemy szeroki asortyment dekoracji do ciast i składników, w większości pod marką własną. Asortyment produktów obejmuje barwniki do żywności, barwniki do czekolady, lukier fondantowy, glittergel (mirror glaze), tuby dekoracyjne (Choco Writer, lub długopisy dekoracyjne wypełnione glitterem), jadalną farbę brokatową (metallic paints), jadalny klej, syrop glukozowy, czekoladowy fondant, lukier czekoladowy. Dostarczamy do detalistów, hurtowników i marek.
Niemcy, Neustetten
...korzystając z naszej wiedzy i doświadczenia. Często, wraz z pragnieniem stworzenia nowej formy czekolady, pojawia się pytanie o opakowanie. Również w tej dziedzinie oferujemy wsparcie. Niezależnie od tego, czy chodzi o indywidualne blistry, czy całe opakowania - dbamy o to, aby Twój nowy produkt czekoladowy odniósł prawdziwy sukces. W życiu to często drobne rzeczy przynoszą szczególną radość...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play