Francja, Boulazac
SOBEVAL, członek grupy VanDrie, jest światowym liderem w sektorze mięsa cielęcego. Od hodowli po przetwórstwo, SOBEVAL opanował cały łańcuch produkcji cielęciny, z celem zapewnienia jakości, ścisłej identyfikowalności oraz innowacji produktowych, które spełniają rygorystyczne wymagania swoich klientów (dystrybutorów i konsumentów).
Niemcy, Mitterskirchen
Urządzenie Schnitzelmaster dla restauratorów, rzeźników i kateringów – automatyczne urządzenie Schnitzelmaster dla dużych kuchni i rzeźni. Można albo tłuc mięso, co jest głośną i niezbyt czystą pracą, albo „stekować” mięso, co nie poprawia pierwotnej jakości mięsa, a przetwarza je na „mięso mielone”. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®” to specjalny proces zmiękczania mięsa (odpowiedni dla wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane, nie łamiąc ich – zachowuje charakter świeżego mięsa.
Włochy, Sambuca Val Di Pesa
firma założona w 1959 roku przez Guido Corti, obecnie w czwartej generacji, z siedzibą w sercu chianti fiorentino, produkujemy wszelkiego rodzaju salami, szynki, kiełbasy oraz mattonelle z szynki przeznaczone na nasz główny rynek - wędliny pakowane w woreczki dla dużej dystrybucji, a także jesteśmy gotowi do realizacji zleceń na przetwórstwo.
Francja, Lacaune
...Już w 1926 roku "Milhau" rozpoczął hodowlę świń i przetwórstwo wędlin w strefie górskiej w sercu Monts de Lacaune: nowa wędlina z Lacaune ujrzała światło dzienne. Później, w 1967 roku, Yves Milhau kontynuuje tradycję swojego dziadka, zakładając swoje warsztaty w sercu stolicy wędlin w Oksytanii: Lacaune, smak regionu. Dziś, czwarta generacja kontynuuje pielęgnowanie tradycji, produkując...
... klientami, aby zminimalizować przestoje i czasy nieczynności. W tym zakresie dostosowujemy się do indywidualnych wymagań różnych branż przemysłowych. W tych obszarach działamy między innymi: Pakowanie żywności (mięso i wędliny, produkty mleczarskie), drukarnie, przemysł chemiczny, produkcja i przetwórstwo tworzyw sztucznych, przemysł drzewny, szpitale, laboratoria, elektrownie, roboty ziemne, przemysł cegielniany, technika środowiskowa i utylizacyjna. Nasz serwis 24 godziny na dobę: infolinia 0160-90 200 579...
Belgia, Zwevezele
Inżynieria i specjalistyczna budowa maszyn na zamówienie dla przemysłu procesowego w stali nierdzewnej i stali. Szerokie doświadczenie w projektowaniu, produkcji i wdrażaniu indywidualnych maszyn oraz pełnych linii produkcyjnych w różnych sektorach, takich jak: sektor spożywczy (m.in. sektor mrożonek, przetwórstwo ziemniaków i warzyw, czekolada, mięso, chipsy, makarony...). Ogólny przemysł...
Przetwórstwo i handel mięsem...
Hiszpania, BADAJOZ
Grecja, Sevastiana Skydra's
... oddzielnych zakładach produkcyjnych. Pierwszy z nich poświęcony jest branży ślimakowej, a drugi koncentruje się na przetwarzaniu mrożonych owoców i warzyw. Nasz katalog produktów pochodzi z naszych dwóch zakładów produkcyjnych i obejmuje ślimaki w maśle ('à la Bourguignonne') w różnych opakowaniach, mięso ślimaków w solance w puszkach oraz muszle ślimaków. Dodatkowo oferujemy mrożone (IQF) owoce, w tym wiśnie bez pestek, kostki brzoskwini i moreli oraz połówki moreli.
Ukraina, Lvov
Chorwacja, Cakovec
Jesteśmy chorwacką firmą produkującą kurze łapki, stopy i całe kurczaki. Nasze produkty są klasy A. Produkujemy 25 ton dziennie. Główną działalnością firmy jest przetwórstwo mięsa. Firma jest zarejestrowana w zakresie Produkcji, Przetwarzania i Konserwacji Mięsa oraz Wyrobów Mięsnych jako główna działalność. Firma jest dobrze znana na rynku z jakości produktów w cenach dostosowanych do klientów...
Włochy, San Marco Argentano
Włochy, Galatone
Mondial Carni Due srl, przemysł przetwórstwa mięsnego, ekskluzywny dystrybutor produktów UNIPEG oraz współpracujący z tą firmą, zajmuje się sprzedażą hurtową mięsa wołowego, wieprzowego, końskiego oraz owczego i koziego najwyższej jakości krajowej i zagranicznej dla firm z branży hotelarskiej, gastronomicznej, supermarketów oraz rzeźni. Przetwarzanie i dystrybucja mięsa są prowadzone z najwyższą s...
Francja, Avignon
Włochy, Vigarano Mainarda
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWEGO MIĘSA...
Włochy, Castelnuovo Rangone
PRZETWÓRSTWO MIĘSA...
Czechy, Babice U Uherského Hradiste
HAMÉ s.r.o. jest jedną z wiodących czeskich firm zajmujących się produkcją żywności, oferującą produkty trwałe i schłodzone. Siedziba firmy znajduje się w Kunovicach koło Uherskiego Hradiště. Główne działania obejmują przetwórstwo mięsa, przecier pomidorowy, owoce i warzywa. HAMÉ s.r.o. oferuje najszerszy wybór pasztetów, dań gotowych, konserw mięsnych, marynowanych warzyw, sałatek warzywnych...
Włochy, Viterbo
PRZETWÓRSTWO I HANDLARSTWO ŚWIEŻYMI I MROŻONYMI MIĘSAMI 
WŁASNA PRODUKCJA SZYNKI, COPPA, BACON I KIEŁBASY (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Przetwórstwo i handel mięsem...
Włochy, Portomaggiore
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWE - KIEŁBASA DO SOSU - ZWINIĘTA BACON...
Włochy, Mezzocorona
PRZETWÓRSTWO MIĘSA...
Włochy, Viadana
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWINY...
Włochy, Valmadrera
E-mail: PRZETWÓRSTWO MIĘSA KONNEGO WYPRZEDAŻ FIRMOWA (4 l.u.) Wyprzedaż:...
Włochy, Roma
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play