... jak wapń, magnez, fosfor i potas. Ponadto musztarda zawiera kwas foliowy i witaminę A. Musztarda ma bogaty smak i kremową konsystencję. Tradycyjnie używana jest do podkreślenia smaku potraw mięsnych – smażonego, pieczonego, gotowanego mięsa, a także do przygotowywania innych sosów i serwowania z kuchnią uliczną. Impulse Commodity Trading współpracuje bezpośrednio z najlepszymi producentami żywności...
Włochy, Ponte Galeria
... smak umami, z wyraźnym i świeżym aromatem. Ta fermentowana mieszanka ziaren soi, pszenicy, soli i grzyba koji jest jednym z najczęściej używanych przypraw w Japonii, uniwersalnym sosem odpowiednim do przyprawiania zup z makaronem, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu i wielu innych potraw. Naprawdę nie ma żadnego substytutu dla sosu sojowego. Istnieje wiele odmian do wyboru, w tym sos sojowy ciemny, sos sojowy jasny, sos sojowy o niskiej zawartości sodu oraz sos sojowy pełnoziarnisty lub marudaizu.
Niemcy, Hamburg
...zup, dań ryżowych, sosów i zup. Na skali ostrości od 1 do 10, cayenne osiąga poziom ostrości 7 - 8. Składniki: Pieprz cayenne Uwaga dla alergików: Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu, musztardy i selera. Zawartość: 40 g w puszce z blachy białej...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Im drobniej zmielone są suszone grzyby, tym intensywniejszy jest ich smak. Pieczarki, suszone i zmielone do rozmiaru 1-4 mm, są idealnie przechowywane i nadają się do przygotowywania różnorodnych potraw. Małe okruchy grzybów stanowią doskonałą bazę dla pysznych sosów i zup. Smak pieczarek szczególnie wyraźnie podkreślają śmietana i ser. Makaron gotowany w takim kremowym sosie grzybowym lub serowo...
... dozowania i porcjowania. Idealny do wzbogacania sosów, rubs i wszystkich produktów spożywczych. Zastosowanie: na każdy kg masy lub płynności 10-12 kropli. Ogólne informacje o produkcie Składniki: Oczyszczony kondensat dymny Dodatki: brak Ostrzeżenia: nie stosować w postaci nierozcieńczonej Objętość netto 2000 ml Wskazówki dotyczące użycia: Kilka kropli tego naturalnego Liquid Smoke wystarczy, aby nadać Twojemu produktowi spożywczemu intensywny smak dymu. Pochodzenie: USA Składniki: Oczyszczony kondensat dymny Dodatki: :m 2-litrowy kanister dla dużych odbiorców...
Holandia, Hoensbroek
... wspiera zdrowie serca i zwiększa odporność. Łagodny smak uzupełnia różnorodne potrawy, poprawiając ich smaki, nie dominując nad nimi. Dzięki swojej złotej barwie i czystemu wykończeniu, olej słonecznikowy wysokiej jakości jest podstawą w kuchniach na całym świecie, oferując zdrową i smaczną opcję dla wszystkich Twoich potrzeb kulinarnych.
Francja, Villefranche
... odporne na wycieki i tłuszcz sprawiają, że nadaje się do zup, sosów i tłustych potraw. Chroni smak jedzenia, zapewniając jednocześnie brak wycieków lub rozlania podczas dostawy, co przynosi znaczące korzyści w zakresie higieny i bezpiecznego transportu żywności.
Niemcy, Niederkrüchten
...Jakość: konwencjonalna, Bio Pochodzenie: Europa Zastosowanie: pieczenie, gotowanie, suplementacja, żywienie sportowców Cechy szczególne: Mąka konopna, ze względu na swój orzechowy smak, często stosowana jest jako dodatek (około 10% do zwykłej mąki) w gotowaniu i pieczeniu. Często wykorzystuje się ją do zagęszczania sosów lub zup, ale nadaje się również do wzbogacania musli i deserów, a także...
Wielka Brytania, London
Belbri Condiments to marka sosów i past, należąca do działu przetwórstwa żywności Amaizonia. Produkujemy szereg pikantnych sosów chili, pasty miso i innych past. Nasza siedziba znajduje się w Londynie. Nasze motto, doskonały smak dla wspaniałego celu, odzwierciedla nasze ogólne przekonanie o harmonii. Amaizonia to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, założona w 2019 roku, będąca startupem...
Belgia, Knokke-Heist
Delino to ambitna firma rodzinna specjalizująca się w opracowywaniu, produkcji i dystrybucji wysokiej jakości sosów. Dziś Delino nadal gwarantuje najlepsze zimne i gorące sosy do zastosowań profesjonalnych. Oznacza to, że zarówno smak, jak i sposób użycia oraz trwałość sosów są dostosowane do przygotowywania potraw w rzeźniach, sklepach spożywczych, dużych kuchniach, gastronomii, przez producentów dań gotowych lub sałatek, catering..... aż po kuchnię prywatną.
Dostarczamy rozwiązania poprawiające trwałość koloru i spójność w szynce gotowanej, optymalizujące trwałość i wygląd w wędlinach, stabilizujące i poprawiające smak w kiełbasach suszonych, wydłużające świeżość sałatek, sosów, dań gotowych i ryb. Wyraźna orientacja na klienta, indywidualne rozwiązania, solidna wiedza fachowa, niezawodność, kreatywność, elastyczność, szybkość i wiele więcej...
Hiszpania, Madrid
Prima to jedna z najbardziej cenionych marek w Hiszpanii, zawsze oferująca jakość i dobry smak w każdej ze swoich oryginalnych receptur, jak w przypadku ketchupu o pojemności 600 g, który zawiera aż 12 dojrzałych na słońcu pomidorów z Vegas del Guadiana i Guadalquivir. Nasza marka ma w swoim katalogu sosów dla gastronomii ketchup, musztardę, majonez, tabasco, sos barbecue oraz wersje bezglutenowe...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play