Belgia, Liege
La Vielle Abbaye jest specjalistą w dziedzinie wędlin. Oferuje szeroką gamę produktów: kaszanki, samby, pasztety, głowę cielęcą, szynki, kiełbasy, mięsa mielone, wędliny, kapusty kiszone, specjały włoskie, gaskońskie, hiszpańskie, uszy wieprzowe, nogi wieprzowe, głowa w galarecie, galaretka warzywna, produkty na koniec roku (faszerowana kaczka, biała kaszanka z orzechami, faszerowany drób, faszerowana kuropatwa, czarna kaszanka z jabłkami, faszerowany prosiak, biała kaszanka z winogronami lub kapustą,…), kulki, chorizo, filet amerykański, szynka parmeńska, pieczony rostbef,…...
Holandia, Haghorst
Jesteśmy firmą zajmującą się kupnem i sprzedażą świń mięsnych, macior rzeźnych, prosiąt rzeźnych, prosiąt mięsnych dla ferm tucznych oraz świń hodowlanych. Działamy w Europie z południowych Niderlandów.
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Hiszpania, Guijuelo
... produkt do potrzeb naszych klientów (szynki z kością, szynki bez kości, embutidos, mrożone mięso wieprzowe Iberico oraz ręcznie krojone produkty). Z drugiej strony, FISAN współpracuje z niektórymi z najbardziej prestiżowych szefów kuchni w Hiszpanii, takimi jak Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) czy José Carlos Fuentes (*Michelin) i innymi, którzy...
Salumificio Bovo od 1987 roku, prowadzony przez Bortolazziego Massimo, w Weronie, oferuje produkty rzemieślnicze takie jak soppressa, salami, wędliny, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, świeże mięso, produkty dojrzewające. Salumificio Bovo to wybór wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i smak, ponieważ firma stawia się w roli uprzywilejowanego partnera klienta...
Hiszpania, Muñana-Ávila
Fabryka szynki, rzeźnia i sala uboju, sklep.
Hiszpania, Caldes De Montbui
Wybieramy i kalibrujemy naturalne jelita wieprzowe, jagnięce i wołowe, a także importujemy je z różnych krajów. Dystrybuujemy wyłącznie naturalne jelita, aby zapewnić naszym klientom produkt najwyższej jakości. Istnieje wiele korzyści z używania naturalnych jelit, w tym: - Przepuszczalność produktu dla pary, dymu i gazów. - Większa elastyczność podczas napełniania. - Ręczny wygląd i tekstura...
Francja, Lyon
Trzech przyjaciół pasjonujących się gastronomią i zakochanych w naturze, Thomas, Thibault i Andréa, stworzyli JOKO. Ich ambicją jest promowanie dzikiego mięsa z francuskiego łowiska oraz wieprzowiny z Bigorre AOP, korzystając z krótkich łańcuchów dostaw. Oferują naturalne produkty wysokiej jakości poprzez autentyczne i innowacyjne przepisy, jednocześnie walcząc z marnotrawstwem żywności związanym ...
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na...
Belgia, Geel
... konsumentów: Świeże mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, jagnięce, końskie, kozie i drobiowe, odkostnione lub porcjowane, luzem, pakowane próżniowo lub w atmosferze ochronnej. Gotowe produkty mięsne ze wszystkich rodzajów mięsa: pieczone, gotowane lub nawet smażone.
Hiszpania, Zalamea La Real
W Raíces Serranas de Jabugo produkujemy szynki, łopatki i wędliny iberyjskie z Huelvy. Posiadamy suszarnię, salę do rozbioru oraz zakład przetwórstwa, gdzie w tradycyjny sposób nadajemy kształt naszym produktom. Sprzedaż bezpośrednia z fabryki do profesjonalistów oraz do konsumentów końcowych.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Belgia, Oevel
W Bens produkujemy przetworzone mięso wieprzowe oraz tusze wieprzowe. Nasza firma ubożę do 20 000 świń i produkuje 1000 ton mięsa tygodniowo, a wśród naszych klientów znajdują się zarówno lokalni rzeźnicy wysokiej jakości, jak i duże międzynarodowe firmy mięsne. Nasza szeroka i konkurencyjna oferta produktów wieprzowych może być dostarczana zarówno na świeżo, jak i mrożona. Bens działa zgodnie z najsurowszymi normami jakości. Dzięki nowoczesnym zautomatyzowanym zakładom produkcyjnym, własnym chłodniom i zamrażarkom oraz efektywnemu transportowi jesteśmy do Państwa dyspozycji każdego dnia!
Hiszpania, Badajoz
... wędliny z czystych iberyjskich świń karmionych żołędziami, hodowanych w Dehesie Estremeńskiej. Jako Dostawcy Jakości, oferujemy wybór najlepszych odmian win portugalskich, serów Manchego D.O. oraz oliwy z oliwek extra virgin najwyższej jakości.
Francja, Plailly
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).
Włochy, Ferrere
... piemonckie, takie jak salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, kiełbasa, szynka gotowana, szynka surowa, cotechini i wiele innych, które sprzedajemy bezpośrednio w naszym punkcie sprzedaży. Aby zwiększyć sprzedaż, otworzyliśmy również wędzarnię w Langhe, w historycznym centrum Alby oraz kolejną w centrum Turynu, w pobliżu muzeum egipskiego, gdzie można zakupić całe nasze mięso wieprzowe i wędliny.
Belgia, Liege
...Piron & Gotta oferuje rozszerzoną ofertę świeżych i mrożonych mięs (mięso byków, cieląt, cielęcinę z lub bez etykiety, mięso wieprzowe i prosięta z lub bez etykiety, mięso jagnięce, mięso drobiowe, mięso królika, mięso dziczyzny, przygotowania mięsne, wędliny rzemieślnicze: szynka, bekon, słonina itp.) w różnych formach (karcze, ćwiartki, gotowe do krojenia, porcje konsumenckie) oraz opakowaniach w folii, próżniowych, w atmosferze modyfikowanej.
Portugalia, Setúbal
...logistyki, handlu po dystrybucję. W naszej ofercie produktów znajdują się: mrożone mięsa wieprzowe, drób i wieprzowina iberyjska (Alentejano); wędliny z czarnej wieprzowiny; flaki wołowe; ryby i owoce morza oraz frytki wstępnie smażone ...
Sprzedaż detaliczna mięsa wołowego. Rodzina Gatti, od końca XIX wieku, z pasją zajmuje się uprawą pól i hodowlą. W 1979 roku została założona obecna agrozootyka, z której w 1998 roku powstała PIO BOVE, zarejestrowana marka gwarantująca jakość i pionier krótkiego łańcucha dostaw. Produkujemy mięso wieprzowe, lokalne wędliny, owoce sezonowe, warzywa sezonowe, świeże jaja.
Belgia, Machelen (Bt.)
... pack'. Opakowanie konsumenckie lub cateringowe. Pakujemy pod Twoją marką prywatną lub naszą marką Guina. Możliwe jest również pakowanie na zlecenie (opakowanie kontraktowe). Przegląd wszystkich rodzin produktów w naszej ofercie: salami (salami, salami light, chorizo), produkty wieprzowe, wyroby gotowane (szynka, odtłuszczona szynka, pasztet, kiełbasa paryska, szynka mistrzowska), wędliny (Filet de...
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Belgia, Mons
Boucherie ABC zaprasza od poniedziałku do soboty do swojego sklepu w Mons, położonego w sercu dzielnicy Messines. Oferujemy najlepsze mięsa z regionu, z niezrównanym stosunkiem jakości do ceny, przez cały rok. Proponujemy również naszym klientom różne formuły, aby ułatwić im życie. Dostarczamy do domu, przez cały tydzień, nasze mięsa oraz dania cateringowe przygotowane z największą starannością. O...
Belgia, Antwerpen
Hurtownia mięsa: Specjalista w mięsie wieprzowym i końskim.
Belgia, Chaineux
Założona w 1978 roku, rodzinna firma D’Argifral specjalizuje się w produkcji i sprzedaży gotowanych wędlin wieprzowych. Wiedza przekazywana przez kilka pokoleń rzemieślników, połączona z nowoczesnym parkiem maszynowym, pozwoliła D’Argifral oferować produkty o wysokiej jakości, dostępne w tradycyjnych i/lub samoobsługowych działach u swoich klientów. Firma D’Argifral, obecnie uznawana i ceniona za ...
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Belgia, Kortemark
Przetwarzamy wieprzowinę dla rzeźników, producentów wędlin, eksporterów i dostawców usług gastronomicznych.
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty, taki...
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play