Wielka Brytania, Buntingford
W naszej ofercie zarządzamy zarówno mrożonym, jak i schłodzonym mięsem wieprzowym, drobiem, indykiem, wołowiną, jagnięciną oraz owocami morza, pozyskiwanymi od zatwierdzonych globalnych partnerów dostawczych z Azji, Ameryki i UE. Standardowo zapewniamy pełną identyfikowalność oraz całkowitą przejrzystość we wszystkich elementach łańcucha dostaw, a na życzenie dostępne są dostosowane programy dobrostanu. Nasza obszerna wiedza na temat rzeźnictwa i procesów produkcyjnych pozwala nam znajdować wartość poprzez innowacje, aby nasi klienci mogli pozostać konkurencyjni na swoich rynkach.
Belgia, Anderlecht
La Maison Matthys dostarcza dzikie mięso i drób zarówno profesjonalistom, jak i osobom prywatnym. Oferuje szeroki wybór produktów: wszelkiego rodzaju dziczyzna, kurczak, indyk, kaczka, królik, przepiórka, drób z certyfikatem, jagnięcina, wątróbka z kaczki i gęsi, irlandzka wołowina oraz różnorodne ręcznie robione pasztety. Prezentuje również gamę produktów halal.
Francja, Paris
... najwyższej jakości. Mięsa egzotyczne (struś, kangur, bawół, antylopa, zebra, krokodyl...). Mięso wołowe premium: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jagnięcina z Nowej Zelandii, Szkocji... - Dziczyzna: dzik (Australia, USA), sarnina (Nowa Zelandia, Europa), jeleń (Europa)... Mięsa wyselekcjonowane, o wysokiej jakości. Świeże i mrożone, PAD lub porcjowane. GOURMET FOOD FRANCE oferuje sprzedaż eksportową egzotycznych mięs w Europie. Posiadamy stały zapas mięs, w celu uzyskania informacji: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Belgia, Acremont
Bergeria d’Acremont specjalizuje się w hodowli owiec mlecznych. Oferuje szeroki asortyment produktów: surowe mleko owcze, jogurt naturalny, jogurt owocowy, jogurt do picia, tzatziki, ser świeży, ser świeży z szczypiorkiem, crottin z mleka owczego, ricotta, serwatka, fetarella, budyń waniliowy, ryż na mleku, dżem mleczny, gouda owcza, jagnięcina, bècherin, bleu de scailton, lody, mięso owcze, mydła,… Na Twoje przyjęcia, desery i posiłki z serem możemy przygotować deski serów.
Wielka Brytania, London
...olej kukurydziany, olej sezamowy, olej rzepakowy, olej palmowy, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego. Oferujemy również programy, które obejmują mięsa specjalistyczne - takie jak jagnięcina, koza i podroby. W międzyczasie prowadzimy rynek w zakresie cięć takich jak steki z zewnętrznej części (Churrasco), steki Ribeye i polędwice. Dostarczamy również...
Nasza szeroka gama produktów pozwala naszym klientom cieszyć się szczęściem produktów, które dostosowaliśmy do doświadczenia roku 1998 - Wołowina - Jagnięcina - Kurczak...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël rozpoczął działalność w 1972 roku jako hurtownia mięsa. W latach 90-tych do asortymentu dodano mrożone produkty rybne. Derycker oferuje szeroki asortyment świeżego mięsa: wołowina, wieprzowina, jagnięcina, dziczyzna i drób, a także mrożone mięso i mrożoną rybę: filety rybne, obrane krewetki, krewetki królewskie i scampi.
Turcja, Büyükçekmece
...) Kucie 8) Części motocyklowe - TVS 9) Maszyny 10) Orzechy nerkowca 11) Owoce 12) Warzywa 13) Jagnięcina (mięso baranie) 14) Stal 15) Maszyny drukarskie 16) Opony 17) Drzwi 18) Pszenica 19) Sprzęt rolniczy Oprócz tego, jeśli masz jakiekolwiek wymagania z Azji lub Europy, możemy Ci pomóc...
Firma Mazamétaine Barthas, bardziej znana jako Cuir Naturel, to firma zajmująca się sprzedażą online oraz w sklepie stacjonarnym skór i futer dla klientów indywidualnych oraz rzemieślników. Oferujemy wszystkie rodzaje skór i futer, z czego większość w formacie upcycling, a niektóre w produktach śledzonych. Skóra garbowana roślinnie do wytłaczania, jagnięcina garbowana roślinnie lub chromowo...
Hiszpania, Pontevedra
... dostarczamy produkty schłodzone i mrożone na terenie Hiszpanii i Portugalii. Krótko mówiąc, działamy w następujących obszarach: Import / Źródła lokalne / Produkcja / Dystrybucja / Eksport Kurczak, indyk, wieprzowina, jagnięcina, królik, jajka. Całe / Kawałki W temperaturze pokojowej / schłodzone / mrożone IQF Surowe / marynowane / przyprawione / panierowane / na patykach...
Włochy, Roma
...Jagnięcina, Wieprzowina) - Zboża (Makaron i Ryż) - Owoce morza (Tuńczyk, Krewetki, Ryby, Małże itd...) - Produkty mleczne (Mleko i Ser) - Produkty słodkie (Czekolada, Ciastka, Miód) - Minerały (Lit, Żelazo, Złoto, Aluminium) - Drewno (Naszą specjalnością jest parkiet, a my możemy dostarczyć każdy rodzaj drewna.) - Posiadamy również szeroką gamę rodzajów kawy, w tym słynną kawę Gheisa.
Niemcy, Horb
Witamy w Murat Lamm GmbH, jednym z najstarszych tureckich rzeźników i producentów mięsa w Badenii-Wirtembergii od 1972 roku. Jakość halal od 38 lat. Od lutego 2008 roku znajdujemy się w Horb am Neckar, gdzie powiększyliśmy naszą siedzibę produkcyjną do 11000 m². My, jako Murat Lamm, dziękujemy naszym wiernym klientom za to, że przez wszystkie te lata obdarzyli nas dużym zaufaniem. Cieszymy s...
Inne Produkty
Sprzedaż Rzeźni
Sprzedaż Rzeźni
Francja, Limoges
GIE Ovins du Limousin to grupa 1200 hodowców jagniąt z Limousin, certyfikowanych przez Qualicert i korzystających z oznaczenia Chroniona Nazwa Pochodzenia. Ovins du Limousin to pierwsza francuska branża owiec z oficjalnym znakiem jakości.
Rumunia, Suceava
Działalność firmy PRODINCOM S.A. rozpoczęła się w 1991 roku. Znaczący krok został podjęty w listopadzie 2009 roku po zakończeniu inwestycji w miejscowości Ilisesti w powiecie Suceava, o wartości około 4.500.000 EURO. Firma rozwija się w trzech głównych segmentach swojego sektora działalności, w związku z czym jest obecna na rynku mięsa przetworzonego i półproduktów, prowadzi działalność handlową n...
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Belgia, Bruxelles
„Maison Allaert” to firma oparta na najlepszych tradycjach rodzinnych. Jako hurtownik mięsa od ponad 35 lat specjalizujemy się w sprzedaży hurtowej dla profesjonalistów z branży Horeca, rzeźników i supermarketów. Z pasją do naszego zawodu oferujemy bardzo szeroki wybór świeżego i mrożonego mięsa najwyższej jakości oraz z różnych źródeł. Śledzenie pochodzenia produktów dystrybuowanych przez Etablis...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
Firma Van De Walle została założona w 1954 roku przez Gilberta Van De Walle, dziadka obecnych właścicieli. Od momentu powstania ta rodzinna firma przeszła wiele zmian. Na początku Van De Walle zajmowała się wyłącznie tuszami bydła i świń, a z biegiem czasu firma zaczęła inwestować w produkcję coraz bardziej przetworzonych produktów, które są sprzedawane głównie rzeźnikom, ale także dużym sieciom h...
Francja, Castelnaudary
...zasiądźcie razem przy wspaniałej paelli lub obfitym kuskusie. W ten sposób również staniecie się częścią święta. "Gigot Bitume" to danie, które przygotowuje się na placach budowy. Zazwyczaj podczas posiłku, który gromadzi wszystkie branże i oznacza zakończenie prac, "La Table à Dudule" kontynuuje tę tradycję mistrzów bitumicznych z początku XX wieku. Zgromadź swoich gości, gdzie smak, towarzyskość, tradycja i spektakl łączą się przy Twoich stołach! Ta starożytna metoda gotowania pasuje do wielu innych potraw, takich jak kiełbasy z Lyonu, jagnięcina,... Odpowiada na...
Francja, Olonne Sur Mer
... limuzyńska, cielęcina limuzyńska, wieprzowina francuska, jagnięcina, koń i drób z Challans. Jej karta i menu zmieniają się w rytmie pór roku. Catering współpracuje z lokalnymi producentami i przygotowuje tradycyjne dania na bazie świeżych produktów. Możesz wybierać spośród różnych paczek mięsnych (wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób i mieszane), bufetu (surowe warzywa, sałatki, tabbouleh, pasztet/rillettes, zestaw wędlin, dodatki, kilka rodzajów mięs do wyboru i talerz serów), a także różnych gorących dań, grillowanych potraw i dodatków.
Wielka Brytania, Crediton
... rodziny, zdrowego jedzącego lub głodnego konia, wybór należy do Ciebie. Niezależnie od tego, czy to pudełko mieszane, wołowina, jagnięcina, kurczak, wieprzowina, kaczka, dziczyzna czy nasze super smaczne pudełko steków, Ty wybierasz, a my dostarczamy pod Twoje drzwi następnego dnia. Koniec z kolejkami i pustymi półkami, tylko najlepsze i najsmaczniejsze mięsa. Chociaż dokładamy wszelkich starań...
Dania, Haderslev
...Regularnie odwiedzamy miejsca, w których zwierzęta są hodowane i przetwarzane, a także monitorujemy, czy wszystko odbywa się zgodnie z naszymi standardami, również w zakresie warunków pracy i odpowiedzialności społecznej. Nasze motto to "Jakość w każdym kęsie". Produkty: • Wołowina • Cielęcina • Wieprzowina • Drób • Jagnięcina • Dziczyzna • Egzotyczna dziczyzna • Wygodne produkty dla detalistów Nasze mięso pochodzi głównie z następujących krajów: • Argentyna • Brazylia • Chile • Urugwaj • Australia • Nowa Zelandia • Francja • Holandia • Kanada • Afryka...
Hiszpania, Madrid
Jesteśmy restauracją grillową otwartą w madryckiej dzielnicy Vallecas od 1986 roku. Specjalizujemy się w cocido madrileño, zdobywając 2 nagrody w tradycyjnej trasie cocido madrileño. Specjalizujemy się również w innych daniach, takich jak ryż z homarem i pieczony jagnięcina. Dysponujemy miejscem dla 70 gości na uroczystości chrztów, komunii i wesel, a także na wydarzenia firmowe. Obecnie zainstalowaliśmy zewnętrzny taras zarówno na lato, jak i na zimę. Nie wahaj się, aby nas odwiedzić!!!
Grecja, Athens
Firma działa jako przedstawiciel zagranicznych producentów w branży żywności mrożonej i świeżej. W ścisłej współpracy z międzynarodowymi producentami i przetwórcami żywności, możemy zaoferować wszystkie rodzaje i cięcia mrożonych i świeżych mięs, drobiu i owoców morza: - Wołowina - Wołowina mleczna - Wieprzowina - Podroby - Jagnięcina - Żywe zwierzęta - Drób - Produkty dla zakładów przemysłowych...
Wielka Brytania, London
... sojowy, olej kukurydziany, olej sezamowy, olej rzepakowy, olej palmowy, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy wysokolinolowy. Ponadto oferujemy programy, które obejmują specjalne mięsa, takie jak jagnięcina, koza i podroby. W międzyczasie prowadzimy rynek w zakresie cięć, takich jak steki Outside Skirt (Churrasco), steki Ribeye i polędwice. Dodatkowo dostarczamy dużą ilość produktów mięsnych, w tym hamburgery i klopsiki. W rezultacie posiadamy marki detaliczne w różnych kategoriach produktów. Po pierwsze, mamy Sterling Grillers. Następnie mamy markę Murcia. Kliknij...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Belgia, Merksem
Rzeźnia Gysels to firma rodzinna, która oferuje świeże mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, koń, kurczak, dziczyzna), usługi wędliniarskie, usługi cateringowe, usługi grillowe itp.
Wielka Brytania, Edinburgh
...olej kukurydziany, olej sezamowy, olej rzepakowy, olej palmowy, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy wysokolinolowy. Dodatkowo oferujemy programy obejmujące specjalne mięsa, takie jak jagnięcina, koza i podroby. W międzyczasie prowadzimy rynek w zakresie cięć takich jak Churrasco, Chuletón i Polędwica. Ponadto dostarczamy dużą ilość produktów wołowych, w tym hamburgery i kotlety. W konsekwencji mamy własne marki detaliczne w różnych kategoriach produktów. Po pierwsze, mamy Sterling Grillers. Następnie mamy Markę Murciana. Kliknij w...
Hiszpania, Leon
... mięsa; dostarczamy im najlepsze kawałki, które są niezbędne do właściwej obróbki naszej prestiżowej wędliny. - Sprzedaż do dostawców, hipermarketów, sieci spożywczych i hurtowników naszych produktów; wędliny solone, suszone lub wędzone. Wysyłka pakowana, krojona, w kostkach lub w całości. - Sprzedaż do specjalistów z branży gastronomicznej; specjalne produkty, takie jak specjalne kawałki mięsa czerwonego, jagnięcina, prosięta itp. Pracujemy tylko z najwyższej jakości. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, potrzeb lub pytań, prosimy o kontakt pod adresem info@taldabura.com...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play