Turcja, Cay
JESTEŚMY EKSPORTERAMI ŚWIEŻYCH, PRZECHOWYWANYCH I ZAMROŻONYCH OWOCÓW, TAKICH JAK WIŚNIE, KWASNE WIŚNIE, ŚLIWKI, JABŁKA I BANANY OD 2003 ROKU I MAMY SIEDZIBĘ W AFYONKARAHISAR W TURCJI... SPRZEDAJEMY: ŚWIEŻE TURKIE WIŚNIE (W ROZMIARACH I SORTOWANE W KARTONACH 5 KG LUB KOSZYKACH ITD.) KWASNE WIŚNIE (W JEDNOKIERUNKOWYCH PLASTIKOWYCH PUDEŁKACH) ŚLIWKI OD RODZAJU STANLEY (RÓWNIEŻ PRZECIĘTE NA POŁOWY) JA...
Hiszpania, Guijo De Santa Bárbara
Rodzinna firma zajmująca się rzemieślniczą produkcją likierów, dżemów, pigwy i 100% naturalnych syropów owocowych. Produkty wytwarzane z świeżych, wysokiej jakości owoców sezonowych.
GRUPA FRANCISCONDE to firma zajmująca się handlem żywymi ślimakami. Posiadamy magazyn z chłodniami, o pojemności około 1200 ton, gdzie ślimaki są przetwarzane i selekcjonowane w najlepszych warunkach higienicznych. Dziś Grupa otworzyła europejskie granice w zakresie eksportu ślimaków. Produkujemy ślimaka śródziemnomorskiego (Theba Pisana), najczęściej spożywanego w Portugalii i Hiszpanii oraz prod...
Norwegia, Sandhornøy
Salten Salmon AS jest częścią grupy Salten Aqua i znajduje się w Bodø w północnej Norwegii. Produkujemy szereg różnych produktów z łososia, świeżych i mrożonych. Eksporter, producent, przetwórca i hurtownik świeżych i mrożonych produktów rybnych najwyższej jakości. Znajduje się w 8130 SANDHORNØY. Łosoś atlantycki, pstrąg, dorsz, łupacz, saithe, łupacz, makrela, śledź, kapelan, łosoś hodowlany, k...
Portugalia, Matosinhos
Założona w 1912 roku, CONSERVAS PORTUGAL NORTE, LDA ma już długą tradycję w produkcji i sprzedaży konserw rybnych. Przez te 100 lat, CONSERVAS PORTUGAL NORTE z powodzeniem łączyła wdrażanie nowych technologii produkcji z utrzymywaniem jakości tradycji portugalskiej w konserwach rybnych, zawsze maksymalizując doskonały smak swoich produktów. Posiadająca marki „PORTHOS”, „INÊS” i „CONSERVEIRA”, międ...
Francja, Montayral
Firma ROUCADIL specjalizuje się i jest uznawana w dziedzinie konserwacji i dystrybucji śliwek, słodyczy czekoladowych, z armagnakiem, kremu ze śliwek, owoców suszonych, suszonych moreli oraz orzechów z Périgord. Dom Roucadil, producent i przetwórca w sercu regionu śliwek d'Agent. Z siedzibą w samym sercu regionu śliwek, Dom Roucadil od ponad 120 lat pielęgnuje rzemiosło przekazywane z pokolenia na...
Belgia, Waterloo
CASPIAN TRADITION, jako producent i bezpośredni importer, samodzielnie eksportuje 90% swojego kawioru do innych krajów Unii Europejskiej, a także na inne kontynenty. SA Caspian Tradition szybko zyskała na znaczeniu w świecie handlu kawioru i zdobyła zaufanie swojej gastronomicznej i międzynarodowej klienteli dzięki swojej irańskiej ekspertyzie w tej dziedzinie. Początkowo specjalizująca się wyłą...
Włochy, Bagnoregio
Jesteśmy firmą założoną w centralnych Włoszech, stworzyliśmy zewnętrzną hodowlę ślimaków w naturalnych warunkach. Realizujemy przetwory, zarówno z naszych ślimaków, jak i ich śluzu. Stawiamy na jakość i smak naszych produktów, produkujemy sosy i kremy. Szukamy poważnych dystrybutorów, z którymi możemy się rozwijać.
Hiszpania, Badalona
Import i eksport żywych i konserwowanych ślimaków...
Islandia, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf to islandzka firma produkcyjna i handlowa. Mamy 3 pokolenia doświadczenia w branży i możemy zaoferować produkty najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Firma jest własnością rodzinną, a nasze podejście do biznesu jest bardzo osobiste. Uważamy, że to jedyny słuszny sposób działania.
Portugalia, Póvoa De Varzim
Konserwy A POVEIRA są obecne w najbardziej wymagających krajach na świecie, a ich marki są uznawane za synonim jakości, doskonałości i tradycyjnego rzemiosła. Doświadczenie, wysokie standardy jakości oraz ciągła innowacja to cechy charakterystyczne A POVEIRA, która dąży do dostarczenia konsumentowi najlepszego produktu w branży konserw. Nasze konserwy są znane na całym świecie z powodu swojej wyso...
Firma specjalizująca się w żywności konserwowej. Konserwy warzyw, owoców i ryb.
Portugalia, Olhao
Firma produkująca konserwy i pasztety rybne w Olhão. Produkcja odbywa się metodami tradycyjnymi, zawsze dbając o jakość i świeżość surowców. Produkujemy pasztety z sardynki, makreli, tuńczyka, owoców morza oraz konserwy z sardynki, makreli, tuńczyka, dorsza i łososia.
Portugalia, Malveira-Mafra
Marka MESTRE GOURMET ® - Została stworzona z myślą o wymagających konsumentach. Oferujemy szeroki wybór produktów rzemieślniczych, takich jak: oliwy, konserwy, dżemy, słodycze, herbaty, napary, miód, orzechy, wina. Jesteśmy otwarci na sprzedaż naszych produktów rzemieślniczych do sklepów gourmet na poziomie krajowym i międzynarodowym.
W Caracoles Vela zobowiązujemy się do oferowania produktów wysokiej jakości, a ślimak Helix Aspersa Müller (Petit gris lub Bovér) ekologiczny staje się naszym produktem flagowym. Jesteśmy rodzinną firmą zajmującą się uprawą ślimaków, skoncentrowaną na hodowli i tuczu ślimaków. Złóż zamówienie w naszym SKLEPIE INTERNETOWYM lub nie wahaj się z nami skontaktować. Jesteśmy hodowlą ślimaków z siedzibą ...
Jesteśmy rzemieślniczą branżą zajmującą się produkcją konserw rybnych, anchois i anchois w occie. Nasz produkt pochodzi z wód śródziemnomorskich o najwyższej jakości. Posiadamy 3 fabryki, jedną w Hiszpanii i dwie w Rumunii, dlatego oprócz jakości możemy zaoferować bardzo dobrą cenę.
RIBERALVES - HANDL I PRZEMYSŁ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH, S.A. jest światowym liderem w przetwarzaniu i handlu dorszem. Na początku RIBERALVES była firmą z sektora dystrybucji, Cash & Carry, z istotnym zaangażowaniem w sektorze żywnościowym, gdzie dorsz odgrywał ważną rolę w jej działalności, do tego stopnia, że już wymagał wynajmu suszarni dorsza. Od 1990 roku, po sprzedaży tego Cash & Carry, post...
Hiszpania, Callosa De Ensarrià
Dystrybutor i dostawca nieszpułek oraz produktów pochodnych, dżem nieszpułkowy, krem nieszpułkowy, nieszpułki w syropie, piwo i likiery nieszpułkowe, awokado, pomarańcze, cytryny... zarówno w sprzedaży detalicznej, jak i hurtowej.
FALCAMAR zajmuje się wszystkimi małżami i mięczakami. Handlujemy tylko małżami białymi z Północy, które są bardzo cenione w Hiszpanii, szczególnie za swoją teksturę, rozmiar i przede wszystkim za długość życia.
Hiszpania, Sevilla
Jesteśmy producentami wysokiej jakości produktów gourmet pochodzących z morza. Naszą specjalnością jest produkcja ręcznie przygotowywanych anchois z Cantabrii, niskosolonych i bez ości, usuwanych ręcznie za pomocą pincety. Ponadto oferujemy inne produkty gourmet w konserwach lub mrożone, takie jak marynowane sardynki czy carpaccio z krewetek czerwonych z Carboneras, między innymi. Posiadamy równie...
Portugalia, Olhao
Conserveira do Sul to firma rodzinna założona w 1954 roku w mieście Olhão. Conserveira do Sul zajmuje się produkcją konserw i pasztetów rybnych. Produkujemy konserwy z sardynki, makreli, tuńczyka i karpia w oleju roślinnym oraz w różnych sosach, takich jak sos pomidorowy, sos octowy i cytrynowy. Zakład przemysłowy Conserveira do Sul zapewnia odpowiednie traktowanie technologiczne oraz higieniczno-...
Hiszpania, Guadalajara
Miejsce, w którym hoduje się ślimaki, znajduje się na gospodarstwie, którego cechy zapewniają optymalne warunki do hodowli tego mięczaka; jest to gleba wapienna i wilgotna, z podziemnymi ciekami wodnymi, które tworzą idealny mikroklimat dla rozwoju ślimaka. Żywienie, które zapewniamy zwierzętom, jest ściśle naturalne, oparte na koniczynie i uzupełnione ekologiczną paszą, wytwarzaną z surowców najw...
Islandia, Hólmavík
Hólmadrangur to wiodąca firma w przetwórstwie i marketingu krewetek.
Hiszpania, Vilanova De Arousa
Historia Paco Lafuente sięga 1904 roku, kiedy to Francisco Lafuente Torrón zakłada w O Castro, Vilanova de Arousa (Pontevedra) fabrykę solenia ryb, metodę konserwacji stosowaną w tamtych czasach. W 1926 roku do zarządzania firmą dołączają synowie Francisco Lafuente Torrón, Francisco i Manuel Lafuente González. Młodzi menedżerowie rozpoczynają swoje pierwsze produkcje w hermetycznych puszkach w 194...
Wielka Brytania, London
Beleaev Caviar House honoruje wielowiekowe techniki i przepisy, aby dostarczyć kawior o niezrównanej jakości i świeżości. Nasza oferta produktów reprezentuje wybrane, wysokiej jakości boskie przysmaki, w tym Kawior Królewski Syberyjski, Kawior Imperial Gold, Kawior z Rosyjskiego Sturiona oraz Kawior Beluga, które są pozyskiwane w nienagannych warunkach. Preferujemy kawior z różnych gatunków i poch...
Rumunia, Bucarest
Jesteśmy jedynym rumuńskim producentem, który oferuje przetwory owocowe i warzywne przetwarzane bez konserwantów, słodzików, barwników spożywczych i cukru. Zajmujemy pierwsze miejsce na rumuńskim rynku w kategorii funkcjonalnych i 100% naturalnych produktów spożywczych. Tradycyjna metoda produkcji (produkcja z wykorzystaniem pary technologicznej, kontrolowana temperatura 68 stopni Celsjusza, czas ...
Bułgaria, Nova Zagora
Dostarczam 100% zrównoważone i naturalne ślimaki Helix Aspersa Maxima, hodowane w czystym, ekologicznym otoczeniu Pitovo, Sliven, Bułgaria, przy użyciu 100% metod przyjaznych dla środowiska. W całym procesie stosowane są wyłącznie naturalne metody, bez użycia jakichkolwiek szkodliwych procesów lub substancji niebezpiecznych dla środowiska.
Hiszpania, Sevilla
"Sea Delight" poprzez swoją markę "Manuel Claros" wybiera tylko najlepsze surowce do wszystkich swoich produktów. Jesteśmy producentami, rzemieślniczymi wytwórcami wysokiej jakości: - Filety z anchois w oliwie z oliwek - Świeże boquerones w occie - Anchois z oliwkami i banderillas - Sardynki w oliwie z oliwek śledź (naturalne, w papryce i w rolkach z ogórkiem) - Gama Gourmet (anchois, boquer...
Francja, MONTREDON CORBIERES
Specjalizująca się w przetwarzaniu produktów morskich, MERISUD oferuje swoje wyroby pod dwiema markami: Richesses de la Mer w działach świeżych oraz Armand Blot w działach delikatesowych. Około pięćdziesięciu referencji nosi markę kuchni południowej. Pastis, koniak, pomidor, szafran, koper włoski, wino białe, oliwa z oliwek... Z minimum 50% ryb w składzie, na czołowej pozycji znajdują się krem z i...
Francja, Pertuis
W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzon...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play