Niemcy, Hueckeswagen
MAGURIT, specjalista w dziedzinie krajalnic do mrożonek i świeżych produktów. Jako jedyny na świecie specjalista i lider rynku w zakresie rozdrabniania mrożonek, oferujemy naszym klientom efektywność i wydajność na najwyższym poziomie. Od kilku lat rozwijamy nasze know-how, dzięki czemu dzisiaj oferujemy również zaawansowane rozwiązania do krojenia świeżego mięsa. Od momentu założenia firmy 160...
...Każdy entuzjasta ma swoje preferencje, dlatego oferujemy Ci grille ceramiczne, węglowe i gazowe. Chcesz podejść do tego bardziej profesjonalnie? Dzięki naszym kontrolerom BBQ i termometrom dokładnie wiesz, kiedy Twoje mięso osiągnie odpowiednią temperaturę. Możesz całkowicie uzupełnić swoje grillowanie naszymi akcesoriami BBQ, które obejmują m.in. noże do mięsa, deski do krojenia, szczypce...
Francja, Revel
...Firma COPRAF specjalizuje się w dostarczaniu świeżego i mrożonego mięsa dla przemysłu dań gotowych, wędlin, dystrybucji (Cash & Carry, GMS, dystrybutorzy itp.) oraz dla dużego eksportu.
Francja, Champagné
...TERMET specjalizuje się w dostawach dla rzeźni, oferując słynny pistolet do uboju "Matador". Jako spółka zależna grupy BOBET, TERMET w ostatnich latach zdołał zdywersyfikować swoją działalność, tworząc innowacyjne narzędzia doskonale dostosowane do wymagań przemysłu spożywczego: pistolety do uboju, systemy odsysania tłuszczu i mięsa, wiązarki ziołowe, systemy znieczulenia elektrycznego, nożyce i...
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADYCYJNA WĘDLINARNIA Z KACZKI ALENTEJAŃSKIEJ, Wędliny i Szynki z Czarnej Świni Hodowanej na Pastwisku w Alentejo Smak Wiedzy Alentejańskiej, od 1984 roku. SEL jest dziś referencją w krajowym sektorze agrożywnościowym i coraz bardziej istotnym graczem na arenie międzynarodowej. SEL jest jedyną firmą zajmującą się przygotowaniem i przetwarzaniem mięsa, z...
Rumunia, Hunedoara
Calibra to firma działająca na rumuńskim rynku magazynowania, logistyki i dystrybucji mrożonego i schłodzonego (świeżego) mięsa, takiego jak kurczak, wieprzowina, wołowina, ryby, produkty wegetariańskie i nabiał.
Belgia, Bruxelles
Walravens to firma zajmująca się dystrybucją wysokiej jakości mięsa. Oferuje następujący asortyment produktów: mielone, oferta sezonowa oraz halal. Grupy docelowe: szpitale, domy opieki, instytucje publiczne, hotele, stowarzyszenia, restauracje, catering, szkoły,…...
Słowenia, Škofja Loka
Projektujemy, produkujemy i dostarczamy kompleksowe wyposażenie rzeźni dla zakładów uboju i przetwórstwa mięsa o różnych pojemnościach. Dzisiejsza struktura firmy pozwala nam zapewnić klientom pełną ofertę w zakresie przemysłu uboju oraz - wspólnie z naszymi partnerami - także w zakresie przetwórstwa mięsa. Produkujemy wszystkie rodzaje sprzętu dla przemysłu mięsnego, linie uboju (bydło, świnie i...
... Granadzie. Wśród jej flagowych produktów znajdują się elektroniczne wagi, wagi, etykieciarki, krajalnice do wędlin, maszynki do mięsa, piły do kości oraz maszyny próżniowe. Ponadto, firma intensyfikuje dostawy i serwis techniczny dla maszyn przemysłowych (zwykle zautomatyzowanych) w tej branży. Ciągły rozwój, jakiego doświadczają Instalacje Techniczne Castillo na przestrzeni lat, odzwierciedla akceptację naszych produktów oraz zaufanie, jakim obdarzają je nasi klienci i użytkownicy.
Producent opakowań z kartonu litego, duplex i mikrofalowego. Specjalność: pakowanie mięsa, pakowanie kurczaka, pakowanie warzyw i owoców.
Francja, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa wieprzowego. FIPSO jest jedynym francuskim rzeźnią, która eksportuje mięso wieprzowe do Stanów Zjednoczonych i Chin. Produkty FIPSO posiadają liczne certyfikaty. Niektóre produkty z produkcji są oznaczone: IGP wieprzowina z Południowo-Zachodniej Francji, IGP Szynka z Bayonne, label rouge wieprzowina z wolnego wybiegu oraz linia bez GMO.
Luksemburg, Wecker
Coboulux jest jednym z dwóch rzeźni w Luksemburgu. Dziś linia uboju jest wysoko zmodernizowana, aby zapewnić zarówno dobrostan zwierząt, jak i jakość mięsa. W Coboulux ubijane są bydło, cielęta, świnie, maciory, prosięta, owce oraz konie. Coboulux zaopatruje się przede wszystkim, w miarę dostępności na rynku, w najlepszej jakości bydło oznaczone etykietą „Produkt z regionu” oraz świnie „Marka krajowa”. To dzięki tej jakości oraz spersonalizowanej obsłudze, najbardziej renomowane rzeźnie w kraju, liczne supermarkety oraz wiele instytucji są wśród naszych klientów.
Turcja, istanbul
Konerz A.Ş. to firma, która łączy naturalne smaki z całej Turcji i ma na celu dostarczanie ich do konsumentów bezpośrednio, bez kontaktu z rękami. Konerz A.Ş. prowadzi działalność handlową w zakresie wszelkiego rodzaju mięsa, nabiału i wyrobów mącznych, które są produkowane w naturalnych warunkach i wyłącznie z surowców bez dodatków, a także dostarcza te smaki na cały świat.
Belgia, Paal-Beringen
Jako kompleksowy dostawca dla rzeźnictwa i przemysłu spożywczego, Claes Distribution oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości produktów do przetwarzania mięsa, drobiu, ryb, warzyw, potraw wegetariańskich oraz gotowych posiłków itp. Oferta naszej działalności hurtowej obejmuje zioła, sosy, marynaty, przyprawy, artykuły spożywcze, osłonki, opakowania, produkty do higieny i dezynfekcji oraz...
Portugalia, Garvão
MONTARAZ to firma zajmująca się przetwórstwem mięsa wieprzowego z rasy Porco Preto, założona na wsi, z siedzibą w Garvão, w sercu Alentejo, w gminie Ourique, stolicy Porco Alentejano. Projekt ten zrodził się z chęci grupy producentów Porco Preto związanych z przetwarzaniem tego doskonałego mięsa. Produkcja jest monitorowana i kontrolowana w gospodarstwach jej członków, gdzie zwierzęta pasą się...
Hiszpania, Barcelona
La Selva Barcelona to steakhouse, który ma najlepsze węgielki do przygotowywania wszelkiego rodzaju mięsa i ryb. Towarzyszą mu najlepsze wina krajowe i międzynarodowe, aby uczynić pobyt wyjątkowym.
Włochy, Rimini
...supermarkety, delikatesy, sklepy z gotowanym jedzeniem, na wynos. Siłą FAMA INDUSTRIE jest oferowanie klientom różnych typów maszyn, zróżnicowanych w zależności od zastosowania - maszynki do mięsa, tarki, krajalnice, sokowirówki, krajalnice do warzyw, krajalnice do mozzarelli - w różnych rozmiarach i pojemnościach.
Hiszpania, Espejo
Najlepsze wędliny wykonane z najlepszego mięsa z doliny Pedroches.
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...
... standardowych dla (ale nie ograniczając się do) większości zastosowań przemysłowych, takich jak przetwarzanie, pakowanie, przetwarzanie papieru, przetwarzanie żywności, produkcja opon, przetwarzanie gumy, przetwarzanie drobiu i mięsa, cięcie tekstyliów, specjalności medyczne i chirurgiczne, cięcie i recykling plastiku oraz wiele innych. Kolejną specjalnością BANAS AS jest projektowanie niestandardowych precyzyjnych części eksploatacyjnych dla wielu branż, od obronności po lotnictwo i motoryzację. ISO 9001...
W firmie Valentyn - Van Hauwermeiren instalujemy i dostarczamy wszelkie materiały, których potrzebujesz w przemyśle spożywczym. Sprzedajemy maszyny do krojenia, wagi, młyny do mięsa, urządzenia do napełniania, maszyny próżniowe, szlifierki, piły, mieszalniki oraz rożna do kurczaków. Od 2010 roku ekskluzywnie reprezentujemy również produkty Bizerba w naszym obszarze działalności.
Niemcy, Düsseldorf
... naturalna pasza to oczywistość. Rezygnacja z sztucznego przyspieszonego wzrostu zwierząt również. Wszystko to mogą zapewnić tylko najbardziej renomowani hodowcy i farmy - to właśnie oni są długoletnimi partnerami, z którymi Albers współpracuje w zaufaniu. Ten standard tworzy prawdziwą kulturę mięsa, która produkuje mięso gourmet dla ostatecznych doznań smakowych. To idealne rozwiązanie dla ekskluzywnej gastronomii, która kocha steki Wagyu, wołowinę Nebraska i tym bardziej oryginalne Kobe od Albers - ale także dla konsumentów końcowych, którzy mogą robić zakupy bezpośrednio w sklepie internetowym.
Francja, Vizille
Firma CDA CHR, znajdująca się w pobliżu Grenoble, specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu dla: KAWIARNI, BROWARÓW, SNACK BARÓW, RESTAURACJI, RZEŹNI, CATERINGU, PIEKARNI itd. CDA CHR oferuje Państwu cały niezbędny sprzęt: frytkownice, blaty robocze, piekarniki, płyty grzewcze, kuchenki, zmywarki, lodówki, chłodnie, witryny rzeźnicze, stoiska rybne, maszynki do mięsa, krajalnice do warzyw...
...Euroduna Food Ingredients GmbH jest kompetentnym dostawcą dla przemysłu spożywczego i suplementów diety oraz specjalistą w dziedzinie białek roślinnych i proszków mlecznych/serwatkowych. Euroduna Food Ingredients oferuje szeroką gamę produktów: •Produkty sojowe •Produkty mleczarskie •Hydrokoloidy i skrobia •Fosforany •Błonnik •Białka •Karuby Produkty te znajdują zastosowanie w wielu branżach: •Wyroby piekarskie •Przetwórstwo mięsa •Mieszanki przypraw •Napoje •Żywienie sportowców •Lody •Czekolada •Przetwórstwo mleka...
Hiszpania, Córdoba
Restauracja Patio Romano znajduje się bardzo blisko Meczetu w Kordobie. Serwujemy typowe dania przygotowane z lokalnych produktów. Wysoka jakość w najlepszej cenie w okolicy. Główne dania w naszym menu inspirowane są tradycyjną kuchnią andaluzyjską i kordobańską. Używamy składników z regionu, takich jak mięsa i wędliny z Doliny Pedroches, produkty z ogrodów Vega del Guadalquivir, pomarańcze z...
Belgia, Mons
Boucherie ABC zaprasza od poniedziałku do soboty do swojego sklepu w Mons, położonego w sercu dzielnicy Messines. Oferujemy najlepsze mięsa z regionu, z niezrównanym stosunkiem jakości do ceny, przez cały rok. Proponujemy również naszym klientom różne formuły, aby ułatwić im życie. Dostarczamy do domu, przez cały tydzień, nasze mięsa oraz dania cateringowe przygotowane z największą starannością...
Bułgaria, Targovishte
Firma „ESKAPE-GROUP” Sp. z o.o. jest producentem mięsa drobiowego i jaj, mającym znaczący udział w bułgarskim rynku od ponad 17 lat. Jesteśmy założycielami i członkami zarządu „Stowarzyszenia Przemysłowego Drobiarstwa”, którego celem jest wspieranie swoich członków na wszelkie możliwe sposoby, poprzez obronę i reprezentowanie interesów ekonomicznych drobiarzy oraz pomoc w rozwiązywaniu ich...
Belgia, Antwerpen
Hurtownia mięsa: Specjalista w mięsie wieprzowym i końskim.
Belgia, Porcheresse
Benoit Cassart, założyciel centrum dystrybucji nasienia FABROCA, urodził się na farmie, która jest kolebką BBB Ochain w Belgii. Z wykształcenia ekonomista, jest jednocześnie hodowcą i sekretarzem krajowym Federacji Handlu Zwierzętami i Mięsem w Belgii. W tej roli nieustannie wsłuchuje się w potrzeby wszystkich operatorów branży na rynkach zwierząt: hodowców, tuczycieli, przetwórców, dystrybutorów mięsa. Na podstawie zebranych informacji dokonuje selekcji byków, aby sprzedawać ich nasienie.
Belgia, Casteau
Salaisons Salamone jest uważany za pioniera włoskiej wędliny w Belgii od ponad 50 lat. To firma rodzinna, wierna tradycyjnym metodom, szczególnie dbająca o poszanowanie tradycji, które są podstawą wyjątkowych produktów. Nasze wędliny są wytwarzane w sposób rzemieślniczy, zgodnie z rygorystycznymi normami higieny i bezpieczeństwa, co zapewnia niezrównaną świeżość; nasze mięsa są wybierane według...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play