Hiszpania, Terrassa
...Filtry kabinowe, filtry przeciwpyłkowe do motoryzacji Reprezentacje różnych firm w Europie i Azji produkujących i dostarczających produkty spożywcze. Możemy również dostarczyć inne rodzaje produktów: -Sektor spożywczy: mięso świeże (owcze, wołowe, drobiowe, wieprzowe) -Maszyny -Złoto Eksport: mamy również sieć handlowców w różnych krajach.
Portugalia, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
Kisalgado produkuje wysokiej jakości mrożone produkty spożywcze (wstępnie przygotowane), zachowując w rzemieślniczy sposób dobry, domowy smak. Dbamy o rozwój coraz bardziej zrównoważonych pod względem odżywczym produktów, zawsze stawiając na tradycyjny, doskonały smak oraz najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkowanych artykułów. Produkujemy takie wyroby jak francuskie kanapki wieprzowe z sosem...
Sprzedaż detaliczna mięsa wołowego. Rodzina Gatti, od końca XIX wieku, z pasją zajmuje się uprawą pól i hodowlą. W 1979 roku została założona obecna agrozootyka, z której w 1998 roku powstała PIO BOVE, zarejestrowana marka gwarantująca jakość i pionier krótkiego łańcucha dostaw. Produkujemy mięso wieprzowe, lokalne wędliny, owoce sezonowe, warzywa sezonowe, świeże jaja.
...Żywność ludzka (cukier, mąka, ryż, olej, mięso wieprzowe, kurczak, ryby, konserwy) Żywność dla zwierząt, Maszyny budowlane, Surowce, Materiały budowlane (cement, armatura, minerały/górnictwo (katody, miedź, złoto), Paliwa: pellet, olej biodiesel, D2. Rolnictwo, mocznik, nawozy, maszyny.
Portugalia, Garvão
... aromat. -------- Przetwórstwo wieprzowe z rasy Porco Preto hodowanego na wsi. Świeże mięso wieprzowe z rasy Porco Preto, Szynki i łopatki z rasy Porco Preto oraz kiełbasy. Naturalna obróbka Garvão - Ourique Alentejo...
Belgia, Grobbendonk
Firma mięsna P. Wils jest „specjalistą” w zakresie rozbioru głów wieprzowych i jest uznawana za udaną rzeźnię dostarczającą świeże lub mrożone mięso wieprzowe dla przemysłu przetwórstwa mięsnego. Około 75% produktów jest eksportowanych na całym świecie. W zależności od wymagań klienta, spełniamy określone cięcia, zawartość tłuszczu lub specjalne opakowania. Silna automatyzacja naszego procesu produkcyjnego oraz produkcja w linii pozwala nam dostarczać produkt ekonomiczny i wysokiej jakości, z poszanowaniem najsurowszych norm higienicznych.
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
...Od 1990 roku jesteśmy specjalistami od mięsa z wolnego wybiegu w Rotterdamie "Kralingen". Nasz przyjazny i zmotywowany zespół tworzy wiele wspaniałych produktów, często w naszym własnym zakładzie. Znajdą Państwo u nas wyłącznie mięso z wolnego wybiegu, a my dokonujemy wyboru, aby sprzedawać tylko to, co najlepsze. Posiadamy doskonałe mięso wołowe Limousin prosto z Limoges we Francji. Nasze mięso...
Belgia, Bruxelles
Viangro grupa ma dwa główne obszary działalności: przetwarzanie produktów mięsnych oraz produktów garmażeryjnych (pod nazwą TASTYFOOD), skierowanych na rynki Foodservice i Retail. Bardzo przywiązana do obsługi, Viangro rozwinęła również trzecią działalność: dystrybucję produktów ultra świeżych za pośrednictwem własnej organizacji logistycznej: Easy Fresh Logistics. Mięso wołowe i wieprzowe oferowane przez Viangro pochodzi głównie z hodowli w 100% belgijskich.
Holandia, Leidschendam
Luiten Food jest dostawcą mięsa. To firma rodzinna z ponad siedemdziesięcioletnim doświadczeniem w imporcie i dystrybucji dziczyzny oraz drobiu. Dziś staliśmy się kompleksowym dostawcą w: - Wołowina - Jagnięcina - Dziczyzna - Drób - Dzika egzotyka - Mięso wieprzowe Ibérico Produkty te dostarczamy do różnych firm działających w: - Gastronomii - Przetwórstwie spożywczym - Hurtowniach - Catering...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Portugalia, Oliveira Do Bairro
... wieprzowe oraz mięso wołowe. W produkcji naszych win stosujemy także niektóre tradycyjne metody, które w połączeniu z nowoczesnymi technologiami pozwalają na uzyskanie win o doskonałej jakości. Wina są uzyskiwane z odmian winorośli z regionu Bairrada.
MAPORAL, S.A została założona w 2005 roku i ugruntowała swoją pozycję na rynku jako firma referencyjna, której misją jest świadczenie usług uboju, rozbioru oraz dystrybucji mięsa świń iberyjskich, o wysokiej jakości i wartości dodanej. Jesteśmy certyfikowani przez CALICER, zgodnie z Normą dla Wieprzowiny Iberyjskiej, która ma na celu wspieranie ochrony rasy iberyjskiej oraz systemu zarządzania w g...
Wielka Brytania, Blackpool
Kontynuujemy rozwój nowych rynków i wprowadzanie nowych linii produktów dla naszych nowych i istniejących klientów. Jesteśmy dumni z tego, że jesteśmy angielską firmą, która codziennie dostarcza jakość i wartości naszym klientom. ACL Trading szczyci się swoimi podstawowymi wartościami, zapewniając, że są one obecne w każdej interakcji z klientami na co dzień. Nie tylko oferujemy najlepsze dostępne...
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Hiszpania, Lebrija
Firma rodzinna, zajmująca się od ponad trzech dekad produkcją, przetwarzaniem, przechowywaniem i dystrybucją wszystkich szlachetnych produktów z wieprzowiny iberyjskiej. W ostatnich latach rozszerzyliśmy działalność na rynki międzynarodowe, pracując ze wszystkimi produktami pochodnymi z wieprzowiny.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na sucho...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Belgia, Mons
Boucherie ABC zaprasza od poniedziałku do soboty do swojego sklepu w Mons, położonego w sercu dzielnicy Messines. Oferujemy najlepsze mięsa z regionu, z niezrównanym stosunkiem jakości do ceny, przez cały rok. Proponujemy również naszym klientom różne formuły, aby ułatwić im życie. Dostarczamy do domu, przez cały tydzień, nasze mięsa oraz dania cateringowe przygotowane z największą starannością. O...
Belgia, Antwerpen
Hurtownia mięsa: Specjalista w mięsie wieprzowym i końskim.
Belgia, Chaineux
Założona w 1978 roku, rodzinna firma D’Argifral specjalizuje się w produkcji i sprzedaży gotowanych wędlin wieprzowych. Wiedza przekazywana przez kilka pokoleń rzemieślników, połączona z nowoczesnym parkiem maszynowym, pozwoliła D’Argifral oferować produkty o wysokiej jakości, dostępne w tradycyjnych i/lub samoobsługowych działach u swoich klientów. Firma D’Argifral, obecnie uznawana i ceniona za ...
Czarnogóra, Podgorica
Jesteśmy organizacją uczącą się, wyraźnie koncentrującą się na nauce i ciągłym doskonaleniu. Przez lata to było nasze stanowisko i kluczowy czynnik naszego sukcesu. Wierzymy, że tylko w ten sposób możemy sprostać obecnym i przyszłym wyzwaniom naszego biznesu. Jako zaufany partner wielu firm i osób na całym świecie, inwestujemy znaczne zasoby w przyciąganie i rozwijanie najwyższej jakości biznesów.
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Belgia, Kortemark
Przetwarzamy wieprzowinę dla rzeźników, producentów wędlin, eksporterów i dostawców usług gastronomicznych.
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty, taki...
Belgia, Wijtschate
Twój partner w jakościowym mięsie Rzeźnia świń Covameat w Wijtschate specjalizuje się w ubojach i rozbiorze świń. W ciągu ostatnich kilku dekad Covameat stał się wysokiej klasy specjalistą w dziedzinie mięsa. Rzeźnia i zakład rozbioru świń, Hurtownia mięsna Grupa Covavee/Covalis Jako część kooperacyjnej grupy Covavee/Covalis, wiodącej grupy ubojowej i rozbiorowej świń i bydła w Belgii, możemy w p...
Francja, Pont-Aven
Terre & Paille prezentuje swoją farmę w Bossulan w Pont Aven w Bretanii. Jest to gospodarstwo rodzinne od wielu pokoleń. Obecnie Terre & Paille oferuje sprzedaż bezpośrednią z farmy mięsa wieprzowego i wędlin. Wybór ten został podjęty w celu zbliżenia się do konsumentów, nawiązania z nimi bezpośredniego kontaktu i lepszego zaspokojenia ich potrzeb. Świnie hodowane na słomie i karmione paszą bez GM...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
Firma Van De Walle została założona w 1954 roku przez Gilberta Van De Walle, dziadka obecnych właścicieli. Od momentu powstania ta rodzinna firma przeszła wiele zmian. Na początku Van De Walle zajmowała się wyłącznie tuszami bydła i świń, a z biegiem czasu firma zaczęła inwestować w produkcję coraz bardziej przetworzonych produktów, które są sprzedawane głównie rzeźnikom, ale także dużym sieciom h...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play