Serbia, Sombor
Jesteśmy firmą Big Brother 025 z Serbii. Zajmujemy się handlem mrożonym lub świeżym mięsem wieprzowym, drobiowym i wołowym. Jesteśmy młodą firmą i prowadzimy naszą działalność jako pośrednicy. Gwarantujemy umówione ilości oraz wszystkie inne szczegóły transakcji.
Belgia, Meix-devant-Virton
Oprócz tradycyjnej rzeźni, z dumą oferujemy Państwu szeroki wybór wykwintnych, rzemieślniczych wędlin, suszonego mięsa i domowych produktów wędzonych. Oferujemy również usługę gotowych posiłków.
Belgia, Alken
SCHEPERS jest uznawanym producentem wędlin od trzech kwart wieków, specjalizującym się w solonej i wędzonej charcuterie najwyższej jakości. Naszym absolutnym hitem jest filet d'Anvers extra, wołowe wędliny. Wszystkie nasze produkty są przesiąknięte rzemiosłem i pasją. Stare rzemieślnicze przepisy są tutaj łączone ze świeżymi surowcami oraz najnowocześniejszymi metodami i środkami produkcji. Efekte...
Belgia, Oosterzele
Brackenier LBC jest mistrzem w rzemieślniczych wędlinach od ponad pięćdziesięciu lat. Dzięki tradycyjnym metodom produkcji oraz przygotowaniom w najsurowszych warunkach higienicznych i kontrolowanych, nasze wędliny są najwyższej jakości.
Bułgaria, Sofia
VIVECTA BG to dynamiczna firma, specjalizująca się w handlu szeroką gamą świeżej i mrożonej wołowiny, kurczaka, wieprzowiny, mięsa króliczego, indyka, owoców morza i ryb, warzyw i owoców, produktów w puszkach oraz innych artykułów spożywczych z Europy i całego świata. Dostarczamy produkty dla przemysłu przetwórstwa spożywczego w Bułgarii, a także dla rynku hurtowego i detalicznego. VIVECTA BG eksp...
Hala Rzemieślnicza to renomowana placówka, znana z profesjonalizmu swoich pracowników, którzy z przyjemnością zaproponują Państwu różnorodne produkty i usługi, takie jak: rzeźnictwo, wędliniarstwo, serowarstwo, kanapkarnia, piekarnia. Można również liczyć na catering o bardzo wysokiej jakości, który przyczynił się do renomy tego miejsca.
Belgia, Lovendegem
Imponujący asortyment wysokiej jakości wędlin! Imperial Meat Products jest wiodącym graczem w belgijskim przemyśle mięsnym i oferuje pełną gamę salami, surowych i gotowanych szynki, produktów drobiowych, wyrobów garmażeryjnych oraz pasztetów. Imperial opracowuje wędliny dla rzeźników i z największą starannością wprowadza na rynek smaczne, pakowane wędliny i kiełbasy. Nasze marki: Aoste, Justin Bri...
Holandia, Haghorst
Jesteśmy firmą zajmującą się kupnem i sprzedażą świń mięsnych, macior rzeźnych, prosiąt rzeźnych, prosiąt mięsnych dla ferm tucznych oraz świń hodowlanych. Działamy w Europie z południowych Niderlandów.
Belgia, Antwerpen
Danckers Pluimveehandel jest referencją dla świeżego, rzemieślniczego i wysokiej jakości mięsa dzikich zwierząt i drobiu w całej prowincji Antwerpia. Każde zapytanie od naszych klientów traktujemy w ten sam elastyczny sposób, aby móc zrealizować usługi i dostawy dostosowane do ich potrzeb. Zespół Danckers pluimvee obsługuje rzeźników, supermarkety, sprzedawców na targach, hurtownie, ... w całej pr...
Belgia, Oudenaarde
Hurtownia mięsa.
Belgia, Houffalize
Socardenne jest hurtownią w sektorze HORECA i dla instytucji, a także specjalistą w dziedzinie dziczyzny. Jeśli chodzi o dziczyznę, firma głównie poluje na jelenie i sarny, młode sarny, dziki, wędliny i specjały domowe, drób oraz małą dziczyznę. Zawsze w poszukiwaniu nowych produktów, które są starannie wybierane według kryteriów jakości i oferowane w ramach kompleksowej obsługi, SOCARDENNE kontyn...
Holandia, Apeldoorn
ESA sprzedaje szeroki asortyment produktów cielęcych, dostosowanych do potrzeb klientów. ESA dostarcza swoje cielęcina do wielu partnerów na całym świecie. Produkty cielęce trafiają do hurtowni, detalistów, usług gastronomicznych oraz przemysłu mięsnego. ESA jest częścią grupy VanDrie. Grupa VanDrie jest światowym liderem w produkcji cielęciny i wciąż jest firmą opartą na najlepszych tradycjach ro...
Belgia, Manage
Szynki, wędliny, suszone mięsa, specjały, sery, akcesoria dla rzeźników, wędliniarzy i cateringu, napoje oraz mrożone pieczywo. Cotygodniowa dostawa i sprzedaż przy ladzie. Duży i bardzo zróżnicowany asortyment.
Portugalia, Gafanha Da Encarnação
Nasze działania obejmują szeroki zakres, od rozbioru i przetwarzania różnych gatunków, po produkcję tradycyjnych wędlin i przetworów mięsnych, w tym dania wstępnie przygotowane i gotowe posiłki. Jesteśmy ukierunkowani na działalność na rynkach kanału HORECA, od małych sklepów osiedlowych po duże sieci hotelowe, a nasza sieć przedstawicieli liczy ponad sto osób, które mają silną obecność na rynku l...
Belgia, Antwerpen
Frigo NV to hurtownia mięsa, która od 1925 roku ma siedzibę w Antwerpii. To firma rodzinna, która sięga wielu pokoleń wstecz. Kiedyś zaczynała od handlu żywymi zwierzętami, a obecnie przekształciła się w dynamiczną firmę oferującą pełny asortyment wysokiej jakości mięsa, dziczyzny i drobiu.
Wielka Brytania, Birmingham
Baird Foods jest międzynarodowym importerem i eksporterem świeżej i mrożonej wieprzowiny, drobiu i wołowiny, dostarczającym do niektórych z wiodących rzeźni, zakładów przetwórczych i producentów na świecie. Nasza oferta produktów jest obszerna i jesteśmy w stanie dostarczyć zgodnie z wymaganiami naszych klientów. Nasza wiedza pozwala nam na pozyskiwanie i dostarczanie od dostawców z certyfikatem R...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet baskij...
Hiszpania, Berrioplano
Kismet Food to firma zajmująca się produkcją i dystrybucją produktów spożywczych z 20-letnim doświadczeniem. Oferujemy szybki, bliski i zaufany serwis w bardzo konkurencyjnej cenie. W Kismet Food nasza filozofia opiera się na jednym głównym filarze; relacji jakości do ceny oraz konkurencyjności. Naszym celem jest zapewnienie, że klient co tydzień otrzymuje niezawodny produkt, który spełnia wszystk...
Avetunes to firma rodzinna z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży dystrybucji żywności. Chociaż skupiamy się na mięsie, obecnie współpracujemy z ponad 1500 referencjami produktów, w tym mrożonymi rybami, artykułami spożywczymi, wędlinami, mrożonymi warzywami, sosami, przyprawami i wieloma innymi. Posiadamy zorganizowaną logistykę dystrybucji, aby zaspokoić potrzeby naszych klientów w każdej l...
Francja, Revel
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się autentyc...
FoodTech Ingredients GmbH została założona w 2016 roku przez przedsiębiorców z Niemiec, posiadających wieloletnie doświadczenie na kluczowych stanowiskach w wiodących europejskich firmach zajmujących się rozwojem i sprzedażą dodatków do żywności na rynkach WNP i UE. Specjalizujemy się w opracowywaniu wysoko funkcjonalnych rozwiązań dla przemysłu mięsnego i rybnego. Jako producent gwarantujemy ja...
Austria, Utzenaich
Witamy u swojego austriackiego partnera w zakresie świeżego mięsa! Pierwszorzędna jakość wołowiny i wieprzowiny oraz produktów ubocznych, świeżych lub mrożonych, stanowi źródło naszego sukcesu na rynkach eksportowych na całym świecie. Nasi klienci to zarówno międzynarodowe firmy przetwórcze, duże sieci handlowe, jak i wysoko innowacyjni rzeźnicy w naszej wiosce. Istnieją dobre powody dla dużej lic...
Lardo di Colonnata IGP w plastrach, wstępnie pokrojony i mielony Vergazzata Pancetta Steccata...
Portugalia, Setúbal
VALEDEAL to portugalska firma, która rozpoczęła działalność głównie jako eksporter. Jednak na prośbę niektórych partnerów zaczęliśmy importować niektóre produkty z miejsc, w których mamy fizyczną obecność. W naszym zespole mamy profesjonalistów z ponad 20-letnim doświadczeniem, działających w całym sektorze spożywczym, z celem promowania produktów na rynkach zagranicznych, wspierając od produkcji,...
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat
Firma zajmująca się dystrybucją świeżej lub mrożonej wieprzowiny iberyjskiej, szynki iberyjskiej i wędlin iberyjskich.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Usytuowane w Vaux-sur-Sûre w sercu belgijskiej Ardeny, pomiędzy Bastogne a Neufchâteau, prawdziwe laboratorium renomowanej wędliny, zakłady Hartman od kilku pokoleń specjalizują się w rozbiorze i krojeniu wieprzowiny. Przygotowywanych jest wiele produktów: „Delikatesy Sûre”, surowa szynka, suszona i lekko wędzona, wytwarzana w tradycyjny sposób. Oferowane są również szynki gotowane, kiełbasy, pasz...
Belgia, Lovendegem
Dufina, przemysłowe wędliny, rzemieślnicza jakość Dufina to belgijska firma zajmująca się wędlinami z bogatą tradycją. Od 1950 roku jesteśmy znani z naszych solonych, gotowanych i suszonych wędlin o rzemieślniczej jakości. Od wędzonego boczku i Cobourgham po gotowane szynki i kiełbasy. Elastyczna produkcja na miarę, z globalną dystrybucją Wszystkie nasze wędliny są dostępne w opakowaniach hurto...
Włochy, Langhirano
Firma Barbieri Enzo zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki i jest stowarzyszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo ma siedzibę w Langhirano w prowincji Parma przy ulicy Case Schianchi 8. Wśród działalności: - produkcja szynki - dojrzewanie szynki - pakowanie szynki - sprzedaż szynki - dostarczanie szynki - zakłady wędliniarskie - zakłady szynkarskie...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
W Ferju wspiera nas nasza rzemieślnicza tradycja, z wiedzą na temat najstarszych technik wytwarzania wędlin i solanek. Surowiec jest bez wątpienia najważniejszą częścią, aby uzyskać produkt wysokiej jakości, dlatego szczególnie starannie wybieramy najlepsze mięsa, przyprawy i składniki, a także sól i naturalne dojrzewanie, wszystko to prowadzone przez mądrą rękę wędliniarza. Gwarancja, smak i dost...
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowa...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play