Otwarte dla publiczności czw. po południu, pt., sob.
Włochy, Medesano
Produkcja boczku...
Włochy, Sambuca Val Di Pesa
firma założona w 1959 roku przez Guido Corti, obecnie w czwartej generacji, z siedzibą w sercu chianti fiorentino, produkujemy wszelkiego rodzaju salami, szynki, kiełbasy oraz mattonelle z szynki przeznaczone na nasz główny rynek - wędliny pakowane w woreczki dla dużej dystrybucji, a także jesteśmy gotowi do realizacji zleceń na przetwórstwo.
Włochy, Lazise
Przemysł wędliniarski...
Włochy, Parma
... bydła wybranego, pochodzącą z garbarni. Głównym składnikiem jest naturalny kolagen białkowy, który zapewnia odporność mechaniczną jelita, przyczynia się do długoterminowego przechowywania produktów mięsnych, poprawia teksturę, smak, wartość odżywczą i umożliwia całkowitą automatyzację linii produkcyjnej wędlin. W firmie opracowano i wdrożono system zarządzania jakością zgodnie z wymaganiami normy ISO 9001: 2008 oraz zarządzanie bezpieczeństwem żywności zgodnie z międzynarodową normą ISO 22000:2005.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye jest specjalistą w dziedzinie wędlin. Oferuje szeroką gamę produktów: kaszanki, samby, pasztety, głowę cielęcą, szynki, kiełbasy, mięsa mielone, wędliny, kapusty kiszone, specjały włoskie, gaskońskie, hiszpańskie, uszy wieprzowe, nogi wieprzowe, głowa w galarecie, galaretka warzywna, produkty na koniec roku (faszerowana kaczka, biała kaszanka z orzechami, faszerowany drób, faszero...
Bułgaria, Sofia
W sklepie mięsnym Kotlet komfort spotyka się z miejskim stylem życia, oferując Wam inne miejsce, w którym możecie rozwiązać dylematy dotyczące tego, co ugotować w domu. Kotlet to nowoczesna miejska rzeźnia, która oprócz szerokiego wyboru świeżego surowego mięsa, oferuje również bogate menu dań mięsnych.
Własne uboje i produkcja tradycyjnych weneckich wędlin...
Hiszpania, Madrid
... sprzedajemy tylko najlepsze produkty na rynku. EFEKTYWNOŚĆ.- Czas to pieniądz, zarówno dla nas, jak i dla naszych klientów, dlatego stosujemy tylko optymalne metody i rozwiązania, co skutkuje dużą efektywnością i szybkością. PRZEJRZYSTE CENY.- Całkowita przejrzystość cenowa jest podstawą zapewnienia dobrej pracy, zespołu opartego na zaufaniu. Dlatego oferujemy uczciwe i przejrzyste ceny, bez ukrytych...
Hiszpania, Fuente De Cantos
... Hiszpanii i znajduje się w specjalnym środowisku geoklimatycznym, z łagodnymi temperaturami przez cały rok, gdzie strusie żyją w warunkach półwolności. Te specjalne warunki klimatyczne sprawiają, że zwierzęta nie hibernują, codziennie utrzymując obfity wysiłek fizyczny, co pozwala nam uzyskać bardziej muskularne, smaczne i wysokiej jakości mięso. Farma dysponuje specjalnymi warunkami w zakresie...
Hiszpania, El Gordo
Firma rodzinna z ponad 30-letnim doświadczeniem. Realizujemy cały proces mięsa dzikiego, od pola do klienta końcowego. Nowy zakład o powierzchni ponad 4000 m2, wyposażony w nowoczesne obiekty i infrastrukturę na najwyższym poziomie, zlokalizowany w gminie El Gordo w regionie Estremadura. Nasza linia biznesowa obejmuje mięso dzikie, byka walkowego, owce, wędliny z dziczyzny i wieprzowiny oraz własną winiarnię.
Jesteśmy rodzinną firmą skoncentrowaną na tradycyjnej produkcji kiełbas. W naszej ofercie znajdują się również kiełbasy i mięso na grilla. Dostarczamy także marynowane lub wstępnie wędzone prosięta.
Włochy, Andria
Sklep mięsny Giuseppe Amorese oferuje wiele przysmaków mięsnych, wyśmienitych mięs oraz produktów gastronomicznych. Giuseppe Amorese dorastał, kochając tę pracę i produkuje doskonałe przygotowania typowe dla kuchni apulijskiej, z uwzględnieniem innowacji. Mięso jest zawsze świeże i doskonałej jakości.
Produkcja i handel wędlinami...
Przetwarzanie i sprzedaż bezpośrednia mięsa wieprzowego i wędlin...
Włochy, Ripa Teatina
Zakład Wędliniarski Marchesani...
Włochy, Sant'egidio Alla Vibrata
HURTOWNIA MIĘSA...
Włochy, Belpasso
Firma Motta s.r.l.
Włochy, Arcola
Wytwórnia wędlin - Przetwarzanie mięsa.
Dojrzewanie handel...
Włochy, Almenno San Bartolomeo
Świeże, mrożone i pakowane mięso...
Włochy, Orbetello
MIĘSO I PRODUKTY RYBNY...
Jesteśmy producentami mięsa z długoletnią tradycją. Oferujemy mięso kurczaka, wieprzowiny i wołowiny, półprodukty mięsne, kaszankę i pasztet, a także wędliny. Prawie wszystkie nasze produkty są bezglutenowe.
Portugalia, Vila Verde
Firma produkująca wysokiej jakości mięso dojrzewające z rygorystyczną kontrolą higieny żywności. Posiadamy 15-letnie doświadczenie na rynku żywności w zakresie mięsa dojrzewającego i gastronomii. Bydło hodowane w systemie tuczu, a mięso dojrzewające w tradycyjnym procesie, co gwarantuje soczystość oraz właściwości, które je kwalifikują.
Jesteśmy firmą produkującą mięso i wędliny końskie (ściśle bez konserwantów). Rozszerzamy się w sektorze kanapkowym i jesteśmy liderami w Katanii w produkcji mięsa końskiego wyłącznie z polskich koni i osłów z naszych farm.
WĘDZONE I DOBRE RZECZY...
Włochy, Pescara
1. KWALIFIKOWANE ARROSTICINO...
Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze p...
Włochy, Sala Baganza
W zakładzie odbywa się cały cykl przetwarzania mięsa wołowego. Co tydzień ubija się około 500 zwierząt, w tym bydło i cielęta. W warsztatach są następnie odkostniane i przetwarzane, ...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play