Białoruś, Lida
Hiszpania, Badajoz
Ukraina, Teifipol
Ukraina, Kherson
Francja, Drancy
Portugalia, Alcanede
Hiszpania, Salamanca
Austria, Ruprechtshofen
Łotwa, Daugavpils
Hiszpania, BARCELONA
Hiszpania, Madrid
Włochy, Ostia
Francja, Fonsorbes
Założona w 1970 roku przez Louisa Seigneurie, firma SA SEIGNEURIE & FILS początkowo miała siedzibę w Tuluzie. Ten fundusz handlowy przekształcił się w warsztat produkcji wędlin w wyniku sukcesywnego przybycia czterech synów. Działalność obejmuje sprzedaż hurtową i półhurtową wędlin, produktów gotowych, produktów suchych... W 1995 roku firma przeniosła się do Fonsorbes do nowych pomieszczeń o powi...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa...
Francja, SABLE SUR SARTHE
LDC: działalność DROBIARSKA. Historia działu drobiarskiego zaczyna się wraz z utworzeniem grupy w 1968 roku. Jej pierwotną działalnością było ubojstwo drobiu. Od momentu powstania, działalność ta bardzo mocno ewoluowała w kierunku obróbki i produkcji wyrobów przetworzonych. Podobnie jak w przypadku większości firm drobiarskich, LDC zaczęło od sprzedaży drobiu w całości, a następnie drobiu gotowego...
Belgia, Aalter
Z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży mięsnej i handlu detalicznym, możecie nas Państwo śmiało uznać za doświadczonego specjalistę. Serce naszej firmy znajduje się w Aalter w Flandrii Wschodniej, gdzie skoncentrowane są następujące pięć filarów: - Selekcja i zakupy - Krojone i przygotowanie - Przechowywanie i magazynowanie - Kompletacja zamówień i transport - Serwis i administracja...
Francja, Wissous Cedex
Firma VARACHAUX została założona w 1968 roku. Jest to małe i średnie przedsiębiorstwo specjalizujące się w produktach pośrednich spożywczych (PAI) na bazie mięsa. Zaopatrujemy się w rzeźniach i zakładach uboju we Francji i Europie, a nasze produkty sprzedajemy przemysłowi potraw gotowych oraz gastronomii zbiorowej. Nasza działalność polega na przemysłowym przygotowywaniu produktów na bazie mięsa s...
Hiszpania, León
Hompanera rozpoczęła swoją działalność w 1974 roku, otwierając lokalne sklep, w którym stawia się na zaangażowanie i serdeczność w obsłudze klienta, co sprawiło, że stała się wiodącą rzeźnią w sektorze mięsnym w León. Stawiamy na dobrze wykonaną pracę, na produkty z lokalnych terenów, a w sposób jak najbardziej tradycyjny wytwarzamy wszelkiego rodzaju 100% rzemieślnicze wędliny leoneses, stosując ...
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na sucho...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Belgia, Avelgem-Kerkhove
IVAN to firma, która od 1975 roku specjalizuje się wyłącznie w produkcji salami. Nasze produkty salami: Salami Węgierskie, Salami Nastro, Salami Cygańskie, Salami Tzigane, Fijnkost Boxer, Salami Extra Retro, Boerenring Collier, ... Nasza firma jest również bardzo aktywna w zakresie BIO. Oprócz już surowych zasad HACCP, nasza firma posiada również certyfikat BIO.
Salumificio Del Vecchio, od 1968 roku w Cesena produkuje wysokiej jakości wędliny z świń hodowanych z poszanowaniem natury: wędliny bio, wędliny aromatyzowane, wędliny złote oraz wędliny tradycyjne bez laktozy i bezglutenowe, zgodnie z najlepszą włoską i romagnolską tradycją: szynki parmeńskie i typowe wędliny z regionu Romagna.
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DE...
Hiszpania, Zamora
Producent Wędlin Rzemieślniczych - Wędliny Ele z Zamory Producent wędlin rzemieślniczych z Kastylii i Leónu. Chorizo, szynka, boczek, salami i inne wędliny z certyfikatem rzemieślniczym, które gwarantują ich jakość. Wędliny całkowicie ekskluzywne ze względu na ich lokalny charakter, uważane za jedne z najlepszych na świecie.
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując pro...
Francja, Nogent Sur Eure
Supergel jest Twoim sojusznikiem w zakresie bezpieczeństwa żywności. Działa w 4 głównych obszarach: magazynowanie, pakowanie, przetwarzanie i eksport. Dysponuje 2 dużymi chłodniami w Nogent-sur-Eure i Ballancourt-sur-Essonne. Supergel to także obiekt wyposażony w bardzo przestronny tunel mrożący, który ma na celu zwiększenie produkcji i odciążenie magazynu. Co roku Supergel dąży do poprawy jakości...
Rumunia, Botosani
Rzeźnia bydła i koni, zakład uboju wieprzowego, świeże i mrożone, z ponad 15-letnim doświadczeniem jest jedną z wiodących firm w rumuńskim przemyśle mięsnym.
Belgia, La Louvière
Sag Food to agencja handlowa specjalizująca się w sprzedaży włoskich produktów spożywczych. Działamy głównie w Belgii, Holandii i Luksemburgu, ale także we Francji i Niemczech. Naszymi głównymi atutami są długoletnie doświadczenie oraz kultura produktów, które nieustannie się rozwijają. Nasza specyfika polega na tworzeniu i zarządzaniu profesjonalną organizacją sprzedaży dostosowaną do potrzeb każ...
Rumunia, Hunedoara
Calibra to firma działająca na rumuńskim rynku magazynowania, logistyki i dystrybucji mrożonego i schłodzonego (świeżego) mięsa, takiego jak kurczak, wieprzowina, wołowina, ryby, produkty wegetariańskie i nabiał.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play