Francja, Moissac
...ALBAFRUIT commerciale sa production et celle des arboriculteurs, viticulteurs et maraîchers indépendants situés le long des vallées et des collines qui longent la Garonne et ses affluents : pommes, kiwis, prunes, cerises, fraises, chasselas de Moissac, melons. Les pommes représentent le premier volume avec pour principales variétés : Gala, Granny, Braeburn, Golden, Jazz, Chantecler, Canada gris, Fuji, Rouge. Tous les fruits sont vendus sous la marque KERAUNI ou marque distributeur à l'exception de la pomme Jazz.
Francja, Paris
...Hotel de l'Europe ma idealną lokalizację w Paryżu, w połowie drogi między Gare du Nord (200 metrów) a Gare de l'Est (5 minut pieszo), w pobliżu Grands Boulevards i słynnego Moulin Rouge. 20 minut pieszo od Sacré Cœur i Montmartre. Aby zapewnić przyjemny pobyt, hotel oferuje punkt internetowy, dostęp do Internetu Wifi oraz przytulne pokoje z wygodnymi udogodnieniami. Pokoje dźwiękoszczelne z...
Belgia, Chaudfontaine
Firma rodzinna założona w 1949 roku, Galère obecnie jest częścią międzynarodowej grupy BAM. W ciągu 60 lat istnienia, Galère zdobyła pozycję na rynku budowlanym w Walonii, uczestnicząc w większości dużych projektów budowlanych. Wśród nich: dworzec TGV w Liège-Guillemins, wiadukt nad rzeką Eau Rouge w Francorchamps, windy hydrauliczne w Strépy-Thieu, Spiroudôme w Charleroi i wiele innych. Galère...
Belgia, Bastogne
... przyjemnym i relaksującym otoczeniu. Całkowita pojemność hotelu to 32 osoby. Przytulna atmosfera pokoi jest podkreślona przez mały dodatek, który sprawia, że czujesz się jak w domu… Pokoje do odkrycia i przeżycia… Dla Państwa informacji, nasza restauracja i hotel są oceniane w przewodniku Michelin z Le Bib rouge i Bib bleu.
Francja, Pomport
... ten sposób winnica GRANGE NEUVE produkuje i sprzedaje następujące wina: Monbazillac, Bergerac rouge, Bergerac blanc sec, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac moelleux, Méthode traditionnelle (wino musujące brut) oraz sok winogronowy.
Francja, Ivry Sur Seine
... colorant, uniquement salée, la boutargue peut se conserver 6 mois au sec ou au frais (+6 à 8°C). Produit de la Mer par excellence, la boutargue ou poutargue fera "chanter" vos apéritifs. A l’apéritif, une belle assiette de tranches découpées ; le plus simple étant de laisser la protection de cire .Accompagné de bon pain, de blinis ou de cracker (nature), ou tout simplement sans rien ! Le goût puissant, salé et iodé de la boutargue s’accompagne bien volontiers d’un alcool type vodka, ou alcool de figue (Boukha Bokobsa préconisée !), ou avec un vin blanc sec, pastis, champagne, mais pas de vin rouge.
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent specjalizuje się w krojeniu drobiu oraz w produktach przetworzonych z drobiu, a także w francuskim mięsie dzikich zwierząt. Drobiu. Dziczyzna pochodzenia francuskiego, drobiu Fermières Menard & Label Rouge, wieprzowina D'anvial pochodzenia francuskiego. Dziczyzna: Zbieramy ją w dużych krajowych rezerwatach, takich jak Rambouillet czy Chambord, a także w małych regionalnych...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Belgia, Eprave
... miejsc pracy na obszarach wiejskich i, co nie mniej ważne, uzupełnić ofertę dobrego piwa już warzonego w naszym ukochanym kraju. Nasze piwa: l'HIVEResse, La Cambrée, La Chinette, La Marie Blanche, La Rouge-Croix.
Wielka Brytania, Norwich Norfolk
... Cuvee + GBX Moet & Chandon Mumm Cordon Rouge Roederer Cristal Brut Veuve Cliquot Brut BITTER/ APERATIVE Asti Martini Harvey’s of Bristol Martini Bianco Martini Bianco Martini Extra Dry Martini Rosso Noilly Prat Becherovka Becherovka Campari Campari Campari Jagermeister Jack Daniels Black Label Whiskey Jose Cuervo Gold Tequila Crown Royal Whiskey Johnnie Walker Blue Label Blended Whisky COGNAC...
...która znacznie rozwinęła swoją działalność, obecnie pod marką "İndemo İnşaat" oferuje produkty pod markami İndemo Banyo & Mutfak oraz Flamme Rouge, produkując zarówno meble, jak i kominki, marmur oraz kamień naturalny, utrzymując swoją stabilność w regionie i ogłaszając "Jesteśmy tutaj" na rynku. Dodatkowo, pod nazwą "İndemo Home & Garden Design" zajmujemy się projektowaniem architektonicznym...
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Francja, Coudray Au Perche
Wieprzowina to nasza specjalność. Jesteśmy nawet specjalistami. Jednak 30 lat temu postanowiliśmy robić wieprzowinę inaczej. Wieprzowina wysokiej jakości, z ras mięsnych, pochodząca z lokalnego łańcucha dostaw i produkowana zgodnie z precyzyjnymi normami (wieprzowina Label Rouge na słomie, wieprzowina Bleu-Blanc-Cœur i certyfikowana, a wkrótce wieprzowina BIO). Tworzymy z niej smaczne produkty...
Francja, Roquefort Sur Soulzon
...Od 1906 roku serowarnia PAPILLON specjalizuje się w produkcji serów. Serowarnia produkuje Roquefort, czyste sery owcze oraz oliwę z oliwek BIO. Gwarancją jakości jest to, że firma PAPILLON posiada liczne certyfikaty, takie jak certyfikat "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Ochroniona Nazwa Pochodzenia" oraz "Rolnictwo Ekologiczne".
Francja, St Emilion
...SCODEX WINES jest zarówno producentem, jak i handlowcem win w Bordeaux. Firma produkuje szeroką gamę własnych win pochodzących z VIGNOBLES GALHAUD. Produkuje i sprzedaje wina SAINT EMILION GRAND CRU, BORDEAUX ROUGE oraz CREMANTS DE BORDEAUX. Oferuje również szeroki wybór następujących win: SAINT-ÉMILION, BORDEAUX ROUGE, MÉDOC, SAUTERNES, VIN DE PAYS DES CÔTES CATALANES, VIN DU PAYS D'OC.
Francja, Gornac
WINA ROUX oferują wspaniałe wina z Bordeaux. Posiadają następujące zamki: Château HAUT PHILIPPON, Château LAFORET, Château ROUX DE BEAUCES, Château LES TUILERIES, Château TAFFARD, Château TAFFARD DE BLAIGNAN. Produkują i sprzedają wina Bordeaux Supérieur, Bordeaux Rouge, Bordeaux Rosé, Bordeaux Clairet, Entre Deux Mers Blanc, Bordeaux Moelleux oraz Cru Bourgeois.
Francja, Azé
...Winiarnia d'Azé znajduje się w sercu winnicy mâconnais, na południu Burgundii (w trójkącie Tournus-Cluny-Mâcon). Zachowując tradycyjne metody (starzenie w beczkach dębowych dla win przechowalniczych), winiarnia d'Azé zdobyła nowoczesne technologie (prasy pneumatyczne i zbiorniki ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury). W Winiarni d’Azé można odkrywać i degustować: wina białe, czerwone i różowe: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fût de chêne, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
...Macvin, Crémant du Jura, L'Etoile, Côtes du Jura paille, Côtes du Jura jaune, Côtes du Jura blanc, Côtes du Jura rouge, Château Chalon, Côtes du Jura, Arbois Blanc, wina czerwone, wina białe, wina białe, wina żółte, wina różowe, Chardonnay, Savagnin, Poulsard, Trousseau, Pinot noir, Crémant, aperitif, wódki, wina bio, wina ekologiczne, winnica...
Belgia, Merbes-Le-Chateau
... podziemnym kamieniołomie marmur „Noir Belge” lub Belgijskie Czarne, o międzynarodowej renomie. Kamieniołom Hautmont produkuje marmury Rouge Royal i Griotte, a także Gris des Ardennes. Nasza fabryka w La Buissière, specjalizująca się w cięciu i szlifowaniu oraz obróbce materiałów naturalnych, gwarantuje produkcję wysokiej jakości. Firma MERBES-SPRIMONT jest częścią grupy Marbrek.
Belgia, Kuurne
...Zimolo, Navan, Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... W Cnudde Non Food znajdziesz urządzenia kuchenne, dzięki którym możesz zrealizować gastronomiczne kreacje, które wcześniej były niemożliwe. Znajdziesz tam również książki, mise-en-bouche, różnorodne formy, barwniki i transfery.
Francja, Montagne
Winnice DELBECK specjalizują się zarówno w produkcji wina, jak i soli winnej. Winnice DELBECK produkują białe, różowe i czerwone wina z apelacji Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc i Bordeaux Rosé. Produkują również Poivrinę oraz sól aromatyzowaną Kwiatem Merlot, Kwiatem Cabernet, Kwiatem Syrah, Kwiatem Pinot i Kwiatem Sauvignon. Poivrina to gastronomiczny dodatek składający się z pieprzu i wina.
Francja, Logelbach
... Résonance, co sprawia, że wibruje umysł i serce Połączenie stowarzyszenia Caroline Binder z Kolmaru i fundacji Saint-Jean z Mulhouse nabiera kształtu. Nowa struktura powstała z fuzji tych dwóch uznawanych podmiotów użyteczności publicznej nosi nazwę Résonance. Nazwa zaproponowana przez agencję Mars Rouge odnosi się do wspólnej pracy różnych psychologów, kadry, edukatorów itp., ale także do samej...
Francja, Revel
SAVIDOC ma na celu oferowanie drobiu wysokiej jakości, z zachowaniem niezwykle precyzyjnej kontroli ścisłej, od karmienia pisklęcia przez spółdzielnię, aż po pakowanie produktów. Drobiu oznaczonego etykietą Label Rouge, produkowanego we współpracy z lokalnymi hodowcami (członkami spółdzielni Arterris), wyłącznie z regionów Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon. Oferujemy szeroką gamę produktów...
Bułgaria, Varna
Oferujemy wszystkie możliwości na rynku bułgarskim: od produkcji tekstyliów po zakładanie firm; od outsourcingu przemysłowego po ekspatriację; od inwestycji w nieruchomości po import-eksport.
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Estonia, Rõuge Parish
HUT produkuje szeroką gamę lekkich drewnianych budynków. Wytwarzamy chatki BBQ i domki ogrodowe, kioski i biura domowe, przyczepy kempingowe i schronienia z prefabrykowanych komponentów.
Francja, Chateauneuf Le Rouge
Firma Absolunovatis specjalizuje się w indywidualnym lub zbiorowym oczyszczaniu ścieków domowych za pomocą mikro-stacji oczyszczania oraz inspekcji kanalizacji przy użyciu wideo. Działalność firmy polega na dystrybucji ekologicznych rozwiązań do oczyszczania ścieków za pomocą mikro-stacji, aby chronić środowisko. Produkty te są rozwiązaniami dla kempingów, hoteli, pensjonatów, ośrodków rekreacyjny...
Francja, Ladoix-serrigny
Rodzinne winiarstwo założone w 1900 roku. Winnica o powierzchni 9 hektarów prowadzona w uprawie ekologicznej. Produkujemy, zgodnie z tradycyjną metodą, 9 dużych apelacji: Bourgogne rouge, Bourgogne Aligoté, Bourgogne Haute-Côtes de Nuits rouge, Ladoix blanc i rouge, Ladoix 1er cru blanc i rouge, Pernand-Vergelesses blanc oraz Aloxe-Corton rouge. Nasza piwnica jest otwarta przez cały tydzień, z wyjątkiem niedzieli, w godzinach 8:00-12:00 oraz 14:00-18:00. Z wielką przyjemnością powitamy Państwa w naszych piwnicach na zwiedzanie, a następnie na bezpłatną degustację.
Francja, Rungis
Firma di spé ré znajduje się w Rungis. Oferujemy regionalne wędliny, takie jak foie gras, produkty świeże, sałatki, łosoś... Zawsze byliśmy związani z odkrywaniem najlepszych produktów z naszych francuskich i zagranicznych prowincji. Firma, hurtownik wędlin, została założona w 1975 roku i osiedliła się na MIN w Rungis już w 1978 roku. Specjalności to głównie regionalne wędliny, foie gras, łosoś Label Rouge, produkty świeże oraz sałatki. Gastronomia: Produkcja specjalności regionalnych i zagranicznych. Tel.: 01 46 87 33 00.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play