Francja, Fonsorbes
Założona w 1970 roku przez Louisa Seigneurie, firma SA SEIGNEURIE & FILS początkowo miała siedzibę w Tuluzie. Ten fundusz handlowy przekształcił się w warsztat produkcji wędlin w wyniku sukcesywnego przybycia czterech synów. Działalność obejmuje sprzedaż hurtową i półhurtową wędlin, produktów gotowych, produktów suchych... W 1995 roku firma przeniosła się do Fonsorbes do nowych pomieszczeń o powi...
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DE...
Od kiedy, prawie 50 lat temu, byliśmy pionierami jako mistrz rzeźnicki, świat zmienił się diametralnie, ale istota mistrzów rzeźnickich pozostała ta sama! Jako prawdziwy smakosz wie Pan/Pani o tym: Mistrz rzeźnicki to więcej niż zwykły rzeźnik. I to widać w każdym aspekcie. Jakość, świeżość i higiena: to jest to, co w pierwszej kolejności liczy się u Państwa Mistrza Rzeźnickiego. Codziennie na no...
Belgia, Roeselare
Zakład przetwórstwa drobiu...
CARSIVA JEST FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ CIĘCIEM, ODKOSTNIANIEM, PAKOWANIEM I DYSTRYBUCJĄ WOŁOWINY I MŁODEGO BYKA, KTÓRA CENI JAKOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I SMAK STARANNIE WYSELEKCJONOWANEGO PRODUKTU.
Nasza produkcja jest oczywiście sercem firmy. Z naszym zespołem entuzjastycznych pracowników codziennie zajmujemy się produkcją wysokiej jakości oferty w wielu różnych segmentach produktów. W międzyczasie nasi kierownicy działów są już od wielu lat w firmie, co przyczynia się do stabilnego i opartego na doświadczeniu podejścia. Nasi pracownicy mają możliwość ciągłego uczestniczenia w myśleniu o op...
Belgia, Saint-Symphorien
RENMANS to twój rzeźnik w pobliżu.
Belgia, Westrozebeke
Westvlees to wieprzowina od A do Z: od uboju i cięcia, przez mrożenie, pakowanie i etykietowanie, aż po przygotowanie gotowych dań wieprzowych. Westvlees produkuje wszystkie swoje produkty wieprzowe we własnym zakładzie. Od lat Westvlees jest jednym z najważniejszych europejskich producentów świeżej i przetworzonej wieprzowiny. Westvlees ubija 1,2 miliona świń rocznie i przetwarza je na ponad 100 ...
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty, taki...
Belgia, Retie
VanDrie Belgia kontynuuje proces pod ścisłymi normami jakościowymi, zajmując się ubojem, rozbiórką i pakowaniem mięsa wysokiej jakości. Zamknięty łańcuch dostaw jest gwarancją czystego mięsa wysokiej jakości. VanDrie Belgia ma różnych klientów: hurtowników, supermarkety, rzeźników i gastronomię.
Francja, Pont-Aven
Terre & Paille prezentuje swoją farmę w Bossulan w Pont Aven w Bretanii. Jest to gospodarstwo rodzinne od wielu pokoleń. Obecnie Terre & Paille oferuje sprzedaż bezpośrednią z farmy mięsa wieprzowego i wędlin. Wybór ten został podjęty w celu zbliżenia się do konsumentów, nawiązania z nimi bezpośredniego kontaktu i lepszego zaspokojenia ich potrzeb. Świnie hodowane na słomie i karmione paszą bez GM...
Grecja, Corfu
Firma mięsna z Korfu. Wędlarnia na Korfu. Produkuje tradycyjne produkty mięsne z Korfu, takie jak Nouboulo i Salado.
Belgia, Sint-Truiden
Grill, gourmet, fondue i dania na kamieniu!
Belgia, Bertrix
Najważniejsze dla Ardenne Volaille SCRL jest produkowanie mięsa kurczaka wysokiej jakości, które przede wszystkim spełnia oczekiwania i wymagania naszych klientów, zarówno pod względem smaku, asortymentu produktów przetworzonych, przestrzegania terminów dostaw, jak i ceny. Taki poziom jakości oraz ciągłe dążenie do poprawy mogą być osiągnięte jedynie poprzez doskonałe opanowanie swoich działań ora...
Belgia, Ranst
Bleijenberg jest jednym z największych dostawców świeżych produktów dla delikatesów, rzeźników, supermarketów, piekarni oraz dużych kuchni w regionie Antwerpii. Dostarczamy na terenie całego kraju własnym transportem chłodniczym. Dzięki szerokiemu asortymentowi ponad 4000 świeżych artykułów oraz własnemu importowi specjałów z Włoch, Niemiec, Hiszpanii i Francji, możemy dostarczyć odpowiednie produ...
Belgia, Roeselare
Szukasz pysznego, świeżego mięsa, od najmniejszych, najsmaczniejszych kawałków po produkty do dużych kuchni w dużych ilościach? W takim razie 't Vleeshuis to idealne miejsce dla Ciebie. 30 lat doskonałej obsługi Nasza sprzedaż detaliczna i hurtowa po 30 latach stała się uznaną marką zarówno wśród klientów indywidualnych, jak i różnych instytucji. Tę doskonałą reputację zawdzięczamy nie tylko jako...
. Jesteśmy rzeźnią zajmującą się ubojem bydła, wieprzowiny i koniny. Proszę podać informacje o koniu z pasem dla Ciebie, więc jeśli jesteś zainteresowany, wyślij do nas e-mail w celu uzyskania oferty. Z poważaniem, Kierownik sprzedaży Johan Salin Telefon: +4632059190. Jesteśmy rzeźnią zajmującą się ubojem bydła, wieprzowiny i koniny. Proszę podać informacje o koniu z pasem dla Ciebie, więc jeśli j...
Belgia, Brasschaat
Dutch Food Experts zostało założone w 2013 roku. Jak sama nazwa wskazuje, naszą główną działalnością jest żywność z Holandii. Łączymy wieloletnie doświadczenie w branży z jednoczesną produkcją oraz intensywną współpracą z zaufanymi partnerami handlowymi. Dzięki codziennemu działaniu zgodnie z powyższą filozofią, możemy nawiązywać trwałe relacje z naszymi partnerami handlowymi.
Belgia, Torhout
Od założenia w 1933 roku, rzeźnia drobiu Lammens NV rozwinęła się w jedną z najważniejszych rzeźni w sektorze drobiarskim. Zarówno na rynku krajowym, jak i daleko poza jego granicami, firma rodzinna Lammens NV jest postrzegana jako wiodący partner w zakresie jakości i śledzenia pochodzenia w sektorze świeżych i mrożonych produktów drobiowych.
Centrum mięsne i wędliniarskie na Korfu. Wędliny i produkty naszej własnej produkcji, takie jak korfu Nouboulo i Salado.
Belgia, Moerkerke-Damme
Nie tylko jesteśmy niezwykle kompetentni w zakresie zdrowej jakości naszego mięsa. Regularnie odwiedzają nas również zewnętrzni kontrolerzy. Na te dokładne inspekcje firmowe chętnie otwieramy nasze drzwi. Bo... Robimy wszystko, aby skrupulatnie przestrzegać każdej zasady HACCP (analiza zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych). Zarówno w produkcji, rejestracji, higienie, jak i śledzeniu. Poniew...
Belgia, Bree
Pludis, dystrybucja drobiu. Specjalizujemy się w ubojach, krojeniu i przetwarzaniu drobiu i królików. Sprzedaż szerokiego asortymentu świeżo ubitego dziczyzny oraz sprzedaż jaj.
Portugalia, Montijo
MOVA to firma z ponad 32-letnim doświadczeniem na rynku, specjalizująca się w handlu międzynarodowym oraz tworzeniu struktur dystrybucji. Z najwyższymi standardami jakości oraz multidyscyplinarnym zespołem o dużym know-how i doświadczeniu, codziennie staramy się przekraczać oczekiwania naszych klientów, oferując im możliwości wzrostu i rozwoju. W obliczu coraz bardziej globalnych rynków, firmy mus...
... szynka. Kawa, czysty miód i wino. Handel świeżymi i mrożonymi mięsami. Przedstawiciel różnych firm z Unii Europejskiej, pochodzenie rynku iberyjskiego. Mięso krów, byków, drobiu, owiec, kóz oraz tradycyjne wędliny. Kawa, miód i wino.
Królik, mięso królicze, produkty królicze, karma dla zwierząt, świeża i mrożona...
Hiszpania, Alberche Del Caudillo
FIRMA ZAJMUJĄCA SIĘ HODOWLĄ, FATURĄ I UBOJEM HALAL MIĘSA JAGNIĘCEGO I WOŁOWEGO HISZPAŃSKIEGO W NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI Z CERTYFIKATEM BIO. POSIADAMY RÓWNIEŻ MIĘSO ZAMROŻONE Z EUROPY. JESTEŚMY PRODUCENTAMI I KONTROLUJEMY TRAKTOBILNOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW. POSIADAMY WŁASNE OBIEKTY DO REALIZACJI CAŁEGO PROCESU ŻYWIENIA I UBOJU ZGODNIE Z NORMAMI POPRAWNEGO HALAL.
Włochy, San Miniato
Firma Buggiani Domenico & C. snc działa w sektorze sprzedaży hurtowej mięsa wołowego, wieprzowego, jagnięcego i drobiowego, zaopatrując małe rzeźnie, restauracje oraz dużą dystrybucję.
Turcja, istanbul
Produkujemy i eksportujemy mięso królicze, które jest pakowane w wysokiej jakości i higieniczne, gotowe do podania na Twoje życzenie. Nie wahaj się prosić o wycenę swoich rocznych i długoterminowych zakupów zgodnie z Twoimi potrzebami. Prosimy o kontakt z nami w sprawie specyfikacji narzędzi rolniczych, możemy wyprodukować te narzędzia zgodnie z Twoimi wymaganiami. Nie wahaj się skontaktować z nami pod adresem kivanc[at]sky-innovation.net...
Francja, Lanzac
La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących doskonałą kuchnię, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw z foie gras. Produkuje świeże produkty oraz domowe konserwy. Oferuje foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki oraz foie gras półgotowane), piersi z kaczki, konfitury oraz dania gotowe. Sprzedaje również przystawki, takie jak...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play