Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Hiszpania, Córdoba
...że naturalna hodowla świni iberyjskiej jest esencją naszej ziemi i naszej firmy. W JAMIVI jakość jest najważniejsza. Nie tylko posiadamy najlepsze surowce i wytwarzamy je rzemieślniczo z poświęceniem i zaangażowaniem, ale także wdrożyliśmy kontrole produkcji, jakości, sanitarne i śledzenia, które zapewniają nam lepszą i prawidłową produkcję. Profesjonalna usługa krojenia szynki Jeśli chcą Państwo cieszyć się największym przysmakiem hiszpańskiej gastronomii i dodać odrobinę wykwintności, elegancji i dobrego smaku do każdego wydarzenia, nie ma nic lepszego niż...
Hiszpania, Sevilla
Nasza firma zajmuje się oferowaniem szerokiej gamy hiszpańskich produktów ekologicznych i rzemieślniczych wysokiej jakości, takich jak: - szynka, - łopatki, - domowe wędliny, - pasztety, - produkty z gęsi hodowanych na wolnym wybiegu, - oliwy z oliwek ekologicznych z oznaczeniem pochodzenia, - oliwy z szynki, - słodkie wina z pomarańczy suszonych oraz czerwone wina z regionu Estremadura...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest...
Belgia, Wetteren
Jako firma rodzinna, założona w 1967 roku, Léan stała się renomowanym producentem wykwintnych produktów mięsnych, takich jak szynki i wyroby wędliniarskie. Reagowanie na potrzeby rynku, kompleksowa kontrola jakości oraz silna współpraca w zespole coraz bardziej umacniają tę pozycję. Tradycja i rzemiosło stanowią czerwoną nitkę w procesie produkcji Lean. Ręcznie przygotowywane receptury oraz...
Hiszpania, Zalamea La Real
W Raíces Serranas de Jabugo produkujemy szynki, łopatki i wędliny iberyjskie z Huelvy. Posiadamy suszarnię, salę do rozbioru oraz zakład przetwórstwa, gdzie w tradycyjny sposób nadajemy kształt naszym produktom. Sprzedaż bezpośrednia z fabryki do profesjonalistów oraz do konsumentów końcowych.
Portugalia, Coimbra
PROBAR rozpoczęła swoją działalność w 1967 roku i jest częścią grupy agrospożywczej, która obejmuje NUTRICAMPO i SUIGRANJA. Firma PROBAR jest ostatnim ogniwem w łańcuchu kontrolowanym przez grupę, który obejmuje pasze dla zwierząt, hodowlę zwierząt, aż po przetwarzanie i sprzedaż szerokiej gamy produktów spożywczych. PROBAR jest uznawana za lidera w zakresie wędlin, szynki, kiełbas, wędzonych...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy małą, rodzinną firmą z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem, która z dużą starannością dba o nasze produkty i oferuje doskonałe wyroby naszym klientom. Produkcja i wytwarzanie produktów iberyjskich. Wędliny i szynki iberyjskie z Guijuelo. Szynka iberyjska. Szynka z Guijuelo. Wędlina iberyjska. Wędlina z Guijuelo. Świeże mięso.
Chorwacja, Pola
... zagraniczne szynki. Wino Halal bezalkoholowe z certyfikatem, 5 rodzajów wina, w tym jedno musujące. To tylko część produktów, które codziennie sprzedajemy naszym klientom. Nasza główna siedziba znajduje się w Chorwacji, mamy bazę operacyjną we Włoszech i jedną w Danii.
... owoców.- Przystosowane pomieszczenia do produkcji.- Chłodnie wody.- Chłodnie solankowe.- Suszarnie wędlin i szynki.- Klimatyzacja przemysłowa. Z siedzibą w Sewilli, z szerokim doświadczeniem w swojej branży. W ciągłej ewolucji, jak wymaga rynek, przeprowadzamy badania dotyczące oszczędności energii, dostosowane do każdego typu instalacji. Ekologiczne czynniki chłodnicze NH3 są teraz podstawą naszych instalacji.
Hiszpania, Muñana-Ávila
Fabryka szynki, rzeźnia i sala uboju, sklep.
Belgia, Deinze
Nasza firma specjalizuje się w produkcji gotowanych szynki. Dzięki temu, że koncentrujemy się na jednym segmencie działu wędlin, możemy zaoferować Państwu produkty w różnych rozmiarach i kształtach. A wszystko to zgodnie z jakością, jakiej oczekuje nasz klient. Pełna gama gotowanych szynki i łopatki znajduje się w naszej ofercie. Obejmuje to od szynki piknikowej po łopatkę, od gotowanej szynki...
Hiszpania, Dso Hermanas
... sposób uzyskuje się najlepszą jakość. Jeśli chcesz odkryć, jak rozpoznać, czy szynka jest iberyjska z żołędzi czy z paszy, trafiłeś we właściwe miejsce, ponieważ w Jamones Luna przekażemy Ci wszystkie informacje, które musisz znać. Po pierwsze, należy pamiętać, że obie sztuki pochodzą z szynki iberyjskiej, ale szynki z paszy pochodzą ze świń karmionych paszą, szynki z pastwiska dodatkowo były karmione na wolności w dehesie, chociaż nie do końca w fazie tuczu, a na końcu mamy szynkę iberyjską z żołędzi, która pochodzi ze świń karmionych w ostatnich miesiącach życia żołędziami, roślinami i ziołami.
Prezentacja Firmy Nasza firma powstała w 2006 roku z celem dostarczenia prawdziwych smaków i aromatów naszej ziemi. (Kalabria) Wszystko to było możliwe dzięki współpracy czterech małych firm, które dzięki swojemu doświadczeniu w swoich branżach mogły stworzyć szeroką gamę produktów wysokiej jakości, aby zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę w jednym pakiecie. Poszukujemy eksporterów, dystrybu...
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
Hiszpania, Lebrija
Firma rodzinna, zajmująca się od ponad trzech dekad produkcją, przetwarzaniem, przechowywaniem i dystrybucją wszystkich szlachetnych produktów z wieprzowiny iberyjskiej. W ostatnich latach rozszerzyliśmy działalność na rynki międzynarodowe, pracując ze wszystkimi produktami pochodnymi z wieprzowiny.
Włochy, Casalnuovo Di Napoli
Co tydzień ubijamy około 4500 do 5000 świń. Tusze są w dużej mierze przeznaczone do rozbioru w naszej własnej rozbiórce. Również osoby trzecie (hurtownicy, rzeźnicy) mogą u nas zlecać ubój świń. Nasza rzeźnia świń jest certyfikowana zgodnie z HACCP, posiada również certyfikat FEDIS FOOD oraz oznaczenie BIO. W rzeźni bydła ubijamy co tydzień około 200 bydła. Większość bydła jest rozbierana w nasz...
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i dosk...
Belgia, Brugge
Brugse Vleescentrale to firma zorientowana na rynek, w której produkt końcowy, 'świeże mięso i przygotowania mięsne gotowe do spożycia', zajmuje centralne miejsce.
ITAL-MEAT produkuje solone, peklowane i wędzone wyroby mięsne, a także specjalizuje się w krojeniu i pakowaniu włoskich i hiszpańskich specjałów.
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Portugalia, Vila Nova De Santo André
A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA to portugalska firma działająca w branży wędliniarskiej. Znajduje się w Strefie Przemysłowej Lekkiej w Vila Nova de Santo André (Setúbal). Jej główną działalnością jest produkcja i sprzedaż tradycyjnych portugalskich produktów wędliniarskich, wykorzystujących przede wszystkim mięso wysokiej jakości, takie jak mięso z Alentejo.
Austria, Irnfritz
Rzeźnia i ubojnia: Korzenie naszej firmy sięgają roku 1917. Od tego czasu w Irnfritz istnieje specjalistyczny sklep mięsny. Prowadzimy działalność od lipca 1977 roku. Nasza rzeźnia przeżyła duży rozwój, gdy w 1980 roku zaczęliśmy hodowlę i sprzedaż cieląt mlecznych. W 1992 roku dobudowano zakład produkcyjny do wytwarzania wędlin, co poszerzyło ten obszar.
Belgia, Eernegem
Vleeswaren Steen to prężnie rozwijająca się hurtownia, z siedzibą w nowym kompleksie w strefie przemysłowej w Eernegem (Ichtegem). Firma dysponuje szerokim asortymentem ponad 3000 wysokiej jakości produktów. Z wykwalifikowanym zespołem zmotywowanych pracowników, Vleeswaren Steen dostarcza głównie do rzeźników, piekarni, delikatesów, sklepów z kanapkami, cateringu, dużych kuchni, gastronomii itp.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoc...
Belgia, Liège
Firma „Les Cochonnailles” znajduje się na prywatnym terenie porannego rynku w Liège. Cochonnailles mają ambicję oferować swoim klientom spersonalizowaną obsługę, kładąc nacisk na serwis, wybór oraz bardzo dobry stosunek jakości do ceny w zakresie wędlin, przetworów mięsnych, serów, konserw, delikatesów, opakowań, mrożonek oraz produktów do utrzymania czystości. Oferujemy naszym klientom codzienną ...
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Nasze smarowidła są wytwarzane przez dwóch producentów. Po pierwsze, jest to belgijski Sanpareil, a drugim producentem jest Alimpex Maso s.r.o., z siedzibą w Dobřejovicach niedaleko Pragi. Współpraca z tymi dwoma firmami rozpoczęła się już w 2005 roku, a w 2010 roku firma Sanpareil ostatecznie została włączona do grupy ALIMPEX FOOD a.s. Obecnie obaj producenci ściśle współpracują i eksportują do p...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play