ufs.country_names.RU, Vladimir
...To jest mieszanka do wypieku chleba na zakwasie bezglutenowym. Teraz możesz piec chleb bezglutenowy bez drożdży, jajek i produktów mlecznych. Wystarczy, że przygotujesz bezglutenowy zakwas z naszej mieszanki i upieczesz pyszny chleb! W mieszance nie ma aromatów, środków konserwujących ani innych szkodliwych dodatków do żywności. Produkt nie zawiera glutenu. Produkt jest testowany pod kątem...
Wielka Brytania, Stoke On Trent Tunstall
...Ręcznie wypiekana baza pinsa na zakwasie, wykonana z wysokiej jakości pszenicy, mąki ryżowej i mąki sojowej. Bez GMO, wegańska, halal, koszerna. 10 pins w kartonie, mrożone IQF. Rozmiar bazy 19x30x2cm 250g Termin przydatności: 360 dni Temperatura przechowywania: – 18°C Metoda przygotowania: Rozmrozić bazę przez 3-4 minuty, dodać dodatki i piec przez 4-8 minut w piekarniku w temperaturze 250°C~320...
Szwajcaria, Hendschiken
... sojowa, wzmacniacz smaku glutaminian sodu, cukier, przyprawy. Umieścić na blachach i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut. Temperatura przechowywania: min. -18°C, po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Informacja dla alergików: Zawiera gluten, mleko, soję.
Niemcy, Breisach
...Ciastka maślane z mąki pszennej. Składniki: MĄKA PSZENNA, 24% MASŁA z Bretanii, woda, 5,5% cukru trzcinowego, drożdże, GLUTEN PSZENNY, JAJKA, sól, MLEKO W PROSZKU, cukier, PSZENNY ZAKWAS (woda, fermentowana MĄKA PSZENNA), środek do obróbki mąki E300, barwnik: karoten (pochodzenia naturalnego), enzym. Przechowywać w temperaturze min. -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Piec w piekarniku w...
Hiszpania, La Pobla De Vallbona
Obecnie liczba osób z nietolerancjami i problemami żywieniowymi wzrosła, a w sektorze gastronomicznym panuje duża świadomość, chociaż czasami dostępne środki nie są wystarczające. W przypadku alergii lub nietolerancji na gluten, zanieczyszczenie krzyżowe stanowi duże ryzyko, ponieważ gluten znajduje się w mąkach pszenicznych, które są bardzo lotne, więc nie można ich piec w tym samym piekarniku...