...To jest mieszanka do wypieku chleba na zakwasie bezglutenowym. Teraz możesz piec chleb bezglutenowy bez drożdży, jajek i produktów mlecznych. Wystarczy, że przygotujesz bezglutenowy zakwas z naszej mieszanki i upieczesz pyszny chleb! W mieszance nie ma aromatów, środków konserwujących ani innych szkodliwych dodatków do żywności. Produkt nie zawiera glutenu. Produkt jest testowany pod kątem...
...Ręcznie wypiekana baza pinsa na zakwasie, wykonana z wysokiej jakości pszenicy, mąki ryżowej i mąki sojowej. Bez GMO, wegańska, halal, koszerna.
10 pins w kartonie, mrożone IQF.
Rozmiar bazy 19x30x2cm 250g
Termin przydatności: 360 dni
Temperatura przechowywania: – 18°C
Metoda przygotowania: Rozmrozić bazę przez 3-4 minuty, dodać dodatki i piec przez 4-8 minut w piekarniku w temperaturze 250°C~320...
... sojowa, wzmacniacz smaku glutaminian sodu, cukier, przyprawy.
Umieścić na blachach i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut.
Temperatura przechowywania: min. -18°C, po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Informacja dla alergików: Zawiera gluten, mleko, soję.
Obecnie liczba osób z nietolerancjami i problemami żywieniowymi wzrosła, a w sektorze gastronomicznym panuje duża świadomość, chociaż czasami dostępne środki nie są wystarczające.
W przypadku alergii lub nietolerancji na gluten, zanieczyszczenie krzyżowe stanowi duże ryzyko, ponieważ gluten znajduje się w mąkach pszenicznych, które są bardzo lotne, więc nie można ich piec w tym samym piekarniku...