...Maïski nadziewany filet z indyka fine champagne, to nadziewany, delikatnie pieczony filet z indyka z sercem smacznie przyprawionego mielonego mięsa w pysznym sosie fine champagne z grzybami i nutą koniaku. Na zdjęciu serwujemy go z Maïski gratin warzywnym i skarmelizowanym pasternakiem.
Holandia, Nuenen
...Unagi to japońskie słowo oznaczające węgorza słodkowodnego. Jest on spożywany w Japonii od ponad 5 000 lat i stanowi istotny element kultury oraz kuchni. Unagi jest pieczony lub grillowany i podawany z słodką marynatą na bazie soi. Nasz Unagi jest hodowany w Chinach i Tajwanie. Następnie marynujemy węgorza w słodkiej marynacie sojowej Kabayaki. Węgorz słodkowodny dostarczany jest w postaci filetów w kształcie motyla, z 20% sosem Kabayaki. Użyj Unagi na przykład jako dodatku do sushi unagi (nigiri lub tamaki) lub w misce.
Włochy, Ponte Galeria
...Przygotowane według oryginalnej japońskiej metody, Unagi Kabayaki od Nipponia to filet z węgorza japońskiego, pieczony w sosie Kabayaki zgodnie z tradycyjną japońską metodą i zamrożony, aby zachować wszystkie właściwości organoleptyczne tego gatunku. Unagi Kabayaki to najbardziej ceniony i znany na świecie japoński przepis na bazie węgorza. Składa się z filetów węgorza marynowanych w słodkim...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye jest specjalistą w dziedzinie wędlin. Oferuje szeroką gamę produktów: kaszanki, samby, pasztety, głowę cielęcą, szynki, kiełbasy, mięsa mielone, wędliny, kapusty kiszone, specjały włoskie, gaskońskie, hiszpańskie, uszy wieprzowe, nogi wieprzowe, głowa w galarecie, galaretka warzywna, produkty na koniec roku (faszerowana kaczka, biała kaszanka z orzechami, faszerowany drób, faszerowana kuropatwa, czarna kaszanka z jabłkami, faszerowany prosiak, biała kaszanka z winogronami lub kapustą,…), kulki, chorizo, filet amerykański, szynka parmeńska, pieczony rostbef,…...