Francja, Grigny
...Niezbędne w tradycyjnej kuchni chińskiej, nasze pierożki chińskie z wieprzowiną i kukurydzą są przygotowywane z mąki pszennej i nadziewane mielonym mięsem wieprzowym. Podawaj z mieszanką sosu sojowego i octu balsamicznego. Możesz je również delektować się, zanurzając w sosie pikantnym, słodko-kwaśnym lub słodkim sosie sojowym, w zależności od swoich upodobań. Waga netto opakowania: 600g Liczba sztuk w opakowaniu: 30 sztuk Ilość opakowań w kartonie: 10 opakowań po 600g Ilość kartonów na palecie FR: 67 kartonów Ilość kartonów na palecie EXP: 57 kartonów...
Hiszpania, Malaga
Dzięki połączeniu kultur kulinarnych przyniesionych z Włoch do Argentyny, a następnie do Hiszpanii. Jesteśmy dumni, że jesteśmy firmą zajmującą się produktami spożywczymi z ponad trzydziestoletnim doświadczeniem, specjalizującą się w produkcji żywności wstępnie przygotowanej oraz produktów pochodnych z mąki pszennej. Odkryj naszą selekcję mrożonych produktów wstępnie przygotowanych najwyższej jakości. Oferujemy wyjątkowy wybór argentyńskich empanad, ravioli; pizzy gotowej do pieczenia, mrożonych domowych krokietów i wiele więcej.
Francja, Castelnaudary
Dzięki lokalnemu zakotwiczeniu w południowej Francji, Grupa Rivière od 3 pokoleń tworzy i opracowuje smaczne i innowacyjne dania gotowe, oparte na tradycyjnych przepisach francuskich. Opracowane z naturalnych składników, jej przepisy są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Poprzez swoje marki, Grupa Rivière pokazuje swoje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażo...
Niemcy, Troisdorf
Mosna produkuje świeże makarony z i bez nadzienia. Od Fiorelli do Rigatoni i od Tortelloni do Fettuccini, oferujemy tuzin różnych kształtów makaronów.
Niemcy, Mühlheim
AlstraditionellesUnternehmen produkuje rodzina Righetti makarony już w 4. pokoleniu. W związku z tym trzymamy się zasad, które pomimo zmieniających się czasów wciąż się sprawdzają. Sztuka produkcji świeżych włoskich makaronów została w 1962 roku wprowadzona do Niemiec poprzez założenie Righetti Teigwaren we Frankfurcie nad Menem. Po serii różnych miejsc produkcji i sprzedaży w regionie Rhein-Main,...
Włochy, Collecchio
Pasta Ravelli to nowy sposób na docenienie świeżego makaronu, wybierając tylko najlepsze składniki, przetwarzane z poszanowaniem gastronomicznej tradycji Parmy, a następnie natychmiast mrożone, aby na stół trafiła, w niezmienionej formie, cała przyjemność dań głównych: bez konserwantów, najwyższa jakość, tak dobre jak świeżo przygotowane. A nawet. Dużo więcej.
Po trzydziestu latach doświadczenia w branży spożywczej firma "dla vècia bulagna" zdołała synergicznie połączyć tradycję, a więc kulinarną koncepcję przekazywaną z przeszłości, oraz innowację, zarówno z punktu widzenia kreatywnego, poprzez różnorodność formatów i nadzień, jak i z punktu widzenia technologicznego, w którym stosowane są wysoko zaawansowane maszyny, które oprócz efektywności zapewnia...
Wysokiej jakości materiały, staranne rzemiosło. Pod hasłem "Smak Różnicy" produkujemy wszystkie rodzaje pierogów. Nasze produkty są przechowywane w stanie zamrożonym i cieszą się dużym uznaniem wśród naszych klientów. Dostarczanie naszych produktów do klientów zagranicznych jest jednym z naszych najważniejszych celów.
Szwajcaria, St. Gallen
Produkcja makaronów, ravioli, tortellini, gnocchi.
Hiszpania, Pontevedra
... pieczone empanady, ciasto na smażone empanady, ciasto na empanady criolla, sorrentinos z szynką i mozzarellą, gnocchi z semoliny i ziemniaków, ravioli z kurczakiem i szpinakiem, ravioli z mięsem i szpinakiem, ravioli z czterema serami. Dystrybuujemy na terenie całej Europy, gwarantując w każdym momencie łańcuch chłodniczy. Nasz profil klientów to detaliści i hurtownicy na poziomie krajowym i międzynarodowym.
Niemcy, München
... Monachium, Hofbräuhaus Kunstmühle, która istnieje od XV wieku. Do naszych nadziewanych ravioli nie używamy dodatków, substancji wypełniających, takich jak płatki ziemniaczane czy bułka tarta, a nadzienia przygotowujemy ręcznie. Dzięki temu zachowują one strukturę i kształt. Nasze dodatki, takie jak sosy, przygotowujemy według tradycyjnych metod, bez dodatku wzmacniaczy smaku, cukru i z minimalną ilością...
Bułgaria, Sofia
Pasta Parisi produkuje świeże makaron jajeczny od 1998 roku. Nasza produkcja jest rzemieślnicza i opiera się na włoskiej tradycji. Produkujemy: tagliatelle, paccheri, linguine, rigatoni, różne nadziewane ravioli.
Włochy, Bussolengo
Produkcja tortellini i ravioli...
Wielka Brytania, Banbury
Specjalizujemy się w wprowadzaniu innowacyjnych i ekscytujących koncepcji żywnościowych do branży gastronomicznej poprzez popularne i kolorowe marki, takie jak Pasta Factory i Pizza TuGo. Nasze rozwiązania są zaprojektowane tak, aby były proste i łatwe do wdrożenia, co pozwala na zapewnienie lepszego doświadczenia klienta, a jednocześnie poprawia wyniki finansowe.
Włochy, Viareggio
Jeśli szukasz taniego produktu, nie odwiedzaj naszej strony. Jesteśmy firmą opartą wyłącznie na najwyższej jakości naszych produktów, z poszanowaniem toskańskiej tradycji świeżego makaronu jajecznego, a bardziej szczegółowo, na ręcznie robionym świeżym makaronie nadziewanym, takim jak klasyczny tortello z mięsem, zamykany ręcznie. Wybór doskonałych surowców umieszcza nas w niszy rynkowej, w kontra...
Włochy, Bra
Włochy, Rovato
Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l Faks E-mail...
zakład Ortona siedziba i zakład Fara San Martino tel...
Włochy, Maglie
NADZIEWANA PASTA I DOMOWA PASTA...
Włochy, Mazara Del Vallo
POIATTI S.P.A. DYSTRYBUTORZY:...
Pastificio, tortellini, młyn...
EraOra tworzy smak, produkuje i sprzedaje wysokiej jakości świeże makaron jajeczny. Świeży makaron jajeczny EraOra powstaje w procesie na zimno, korzystając z opatentowanego sprzętu technologicznego, który pozwala uzyskać i zachować maksymalne walory organoleptyczne, w pełnym poszanowaniu tradycji marchegijskiej. W razie dodatkowych informacji prosimy o kontakt. Odwiedź naszą stronę: www.eraoracre...
Włochy, Peschiera Borromeo
PRODUKCJA ŚWIEŻEJ I NADZIEWANEJ PASTY: Używamy składników najwyższej jakości przetworzonych zgodnie z dawnymi przepisami włoskiej tradycji kulinarnej.
Włochy, Chignolo Po
di Pizzoni Pierfranco & C. Przetwarzanie nadziewanych makaronów...
Gastronomia. ręcznie robione cappellacci strangozzi...
Świeże makarony dnia...
Sprzedaż świeżego makaronu...
Włochy, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate w tradycje, pasje i smaki, to miejsce, gdzie powstał Pastificio La Fenice. Wykorzystanie surowców do produkcji jest kluczowe dla utrzymania wysokiej jakości. Wśród najważniejszych i najczęściej używanych surowców znajdują się certyfikowana mąka romagnolska oraz semolina z Altamury, Parmigiano Reggiano i Grana Padano, oba z oznaczeniem DOP, a także jaja wyłącznie z włoskiej...
Włochy, Cesano Boscone
Zini od 1956 roku produkuje świeże makarony i mrożone sosy z wykorzystaniem nowoczesnej technologii IQF. Asortyment świeżych makaronów obejmuje przepisy na makarony nadziewane, makarony jajeczne, makarony do pieczenia, polentę oraz gnocchi, które są wizytówką firmy, z roczną produkcją przekraczającą 6 milionów kilogramów. Zini ma również linię mrożonych sosów w płatkach dostępnych w głównych przep...
Nasze produkty, unikalne i autentyczne, są wynikiem starannej pracy, szczególnie zwracającej uwagę na wybór składników wysokiej jakości oraz na tradycyjny sposób przygotowania, prowadzony zgodnie z przepisami naszych babć, z całkowicie ręczną produkcją całego naszego nadziewanego makaronu, sosów i słodyczy. Mimo że jesteśmy małą firmą, staramy się celować w rynek wysokiej jakości, dlatego do nasze...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play