Włochy, Bronte
... ciast, ciasteczek, lodów i dań gourmet, briciole pistacjowe oferują chrupkość i autentyczny smak. Pakowane w dostosowywanych formatach, dostosowują się do potrzeb detalistów i producentów przemysłowych. Ten produkt stanowi wybór wyższej jakości dla każdej aplikacji spożywczej.
Niemcy, Husum
...Pasty orzechowe to masa bardzo drobno mielonych prażonych orzechów. Nasze wysokiej jakości pasty orzechowe są często wykorzystywane do produkcji nadzień pralinowych, musów lub chrupiących warstw w ciastach, a w szczególności do produkcji lodów.
... orzechowej nuty do każdego ziarenka cukru. Naturalny barwnik E141 : Naturalny zielony barwnik, który wizualnie podkreśla charakterystyczny smak pistacji. Wskazówki dotyczące użycia : Nasz Sucre Aromatisé à la Pistache to wspaniały dodatek do Twoich deserów, wypieków, lodów i nie tylko. Jego drobna tekstura i uwodzicielski zapach sprawią, że każda degustacja będzie przyjemnym momentem. Referencja:SUCRE00044B...
...Pistacje typu Mawardi są produkowane z wczesnych zbiorów. Istnieje niewielka różnica w kolorze w porównaniu do zielonych pistacji. Smak jest prawie taki sam. Zbierane między 15 a 30 sierpnia, a skorupa jest oddzielana. Jądra są grube, a 70% z nich jest zielonych. Zawierają mniejszą ilość oleju. Używane w sektorach słodyczy, chałwy i lodów baklawowych.
Tunezja, Kebili
... skórką (egzokarpem), a także z twardym jądrem (endokarpem) zawierającym pojedyncze nasiono. To liścienie tego nasiona, jasnozielone, pokryte cienką, czerwonawą błonką, są jadalne. Pistacja jest jednym z najstarszych uprawianych nasion, które przetrwały do dziś, pochodzi z Azji, a także od dawna uprawiana jest w Tunezji. Pistację można spożywać na surowo, jak migdały, lub prażoną. Często towarzyszy aperitifom. Pistację dodaje się do sosów, farszów, terrin, pasztetów, lodów i ciast.
Francja, Talant
...) Idealny do dodania do Twoich ganasz, nadzień do makaroników, słodyczy, ciast podróżnych, lodów i flanów, między innymi wypieków. Porady Szefów Kuchni: Naturalny Aromat Bio Pistacjowy jest skoncentrowany, wlej kilka kropli w zależności od pożądanego dozowania i wymieszaj za pomocą naszych elastycznych szpatułek w swoich przygotowaniach. Dodawaj na zimno lub w temperaturze pokojowej. Jeśli...
Belgia, Seneffe
...Nadawaj wyjątkowy smak swoim deserom dzięki naszym pastom aromatyzującym. Bakbel oferuje szeroką gamę past aromatyzujących i barwiących do wykorzystania w przygotowywaniu musów, bawarskich, ciast, lodów itp. - Bez konserwantów - Wysoka zawartość owoców - Bardzo skoncentrowane (ekonomiczny produkt) z zalecaną dawką wynoszącą około 5 %. - Wspiera kreatywność Banan, cytryna, mango, pomarańcza...
Włochy, Siderno
...Waga jednostkowa: 130 g. Waga opakowania: 1350 g. Opakowanie: 10 sztuk Termin przydatności: 1 rok od daty produkcji Produkt wolny od źródeł glutenu Wymiary opakowania: cm.35 X cm.14 X cm.7 (wysokość) Smaki: -Limonka -Pistacja -Czarna wiśnia -Klasyczny (Czekolada i Orzech laskowy) -Biały (Fiordilatte) -Likier anyżowy -Orzechy i Figi -Amaretto -Kokos -Truskawka -Orzech laskowy -Cunese (Czekolada i...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play