Polska, Warszawa, Poland
...Kazeina podpuszczkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka koagulowanego przy użyciu podpuszczki. Po koagulacji jest oddzielana od białek serwatkowych, laktozy i minerałów w celu oczyszczenia produktu końcowego. Następnie jest koncentrowana i suszona. Produkt końcowy ma postać drobnego proszku o kremowej białej barwie, o neutralnym zapachu i smaku. Foodcom S.A. dostarcza naturalną i świeżą kazeinę podpuszczkową o rozmiarze od 30 do 90 mesh.
Włochy, Cadorago
Sacco System to międzynarodowe centrum biotechnologiczne zajmujące się innowacjami w dziedzinie żywności, nutraceutyków i farmaceutyków, składające się z czterech firm: 1) Caglificio Clerici (założona w 1872 roku) produkuje serwatkę w proszku, serwatkę w paście i serwatkę płynną, będąc liderem rynku w sektorze enzymów. 2) Sacco produkuje kultury bakterii mlecznych, suplementy diety oraz kultury...
Turcja, Konya

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play