Polska, Warszawa, Poland
... sztucznych cukrów. Jest również dobrym źródłem likopenu, silnego przeciwutleniacza występującego w gotowanych pomidorach. Termin przydatności do spożycia pasty pomidorowej wynosi około 18 do 24 miesięcy i należy ją przechowywać w temperaturze od 10°C do 24°C. Foodcom S.A. dostarcza pastę pomidorową w aseptycznych workach w stalowych beczkach o wadze 230 kg. Dzięki swojej gęstej konsystencji i pysznemu smakowi, pasta pomidorowa jest szeroko stosowana w pizzeriach, restauracjach i firmach cateringowych jako baza do sosów w różnych potrawach pomidorowych, takich jak pizza i makaron.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play