Polska, Warszawa, Poland
...Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i mielona. Później mąka grochowa jest odzyskiwana i dzięki właściwościom rozpuszczalności w wodzie białka są oddzielane przez wirowanie i zbierane. Końcowym produktem z białka grochu jest beżowy proszek o czystym smaku.
Polska, Wrocław
... sojowy, mąka sojowa, koncentrat białek serwatkowych, WPC, izolat białek serwatkowch, WPI, białka kolagenowe. 6.BŁONNIKI: Psyllium Husk, błonnik pszenny, błonnik bambusowy, błonnik grochowy, błonnik sojowy, błonnik ziemniaczany, błonnik FIBREN anty-synereza. 7.KWASY I POCHODNE: kwas mlekowy, mleczany, mleczan wapnia, mleczan potasu, mleczan magnezu, kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian...
Polska, Kraków
Foodgum Sp. z o.o. to polsko- chińska firma joint-venture, specjalizująca się w dystrybucji zagęstników, substancji żelujących i teksturotwórczych. Oferujemy produkty standardowe oraz specjalnie wykreowane dla poszczególnych klientów zgodnie z ich technologicznym zapotrzebowaniem. Nasze surowce pochodzą od sprawdzonych i renomowanych producentów z różnych krajów. Firma posiada w swojej ofercie: Karageny Kappa, Iota, Alginian sodu, Gumę konjak, Gumę ksantanową, Gumę arabską, Agar, CMC i inne. Zapraszamy do współpracy!
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play