Polska, Warszawa
Nasza historia rozpoczęła się w 2004 roku. Od tego czasu dostarczamy świeże i mrożone mięso naszym klientom na całym świecie. Robimy to z zaangażowaniem, pasją i poczuciem odpowiedzialności. Każdego dnia staramy się rozwijać naszą działalność i poszerzać nasze kontakty. Dzięki naszej sile i wartościom, które kierują naszą pracą, budujemy jakość na rynku. Jesteśmy ogniwem między producentami a...
Ubojnią zwierząt rzeźnych w Starych Kobiałkach zarządza Bożena Kebej. Od początku działalności w 1992 roku zajmujemy się profesjonalnym ubojem bydła, skupem żywca oraz sprzedażą mięsa. Oferujemy najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce. Prowadzimy także sprzedaż m.in. ćwierci wołowych i podrobów, tłuszczów, półtusz, tusz cielęcych czy mięsa wołowego w elementach. Działamy w oparciu o wdrożony system HACCP.
Oferuję : trybowanie ćwierci z kurczka, kebab, filet z kurczka, usługi masarnicze.
Polska, Sypniewo
TRANSPORT ŚWIEŻEGO MIĘSA NA HAKACH. TRANSPORT FRESH MEAT ON HOOKS. TRANSPORT VERS VLEES OP HAKEN. Beförderung von frischem Fleisch am Haken. POLAND, HOLAND, GERMANY, BELGIE, FRANCE, UKRAINE, LITHUANIA.
Polska, Warszawa

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play