Polska, Skała
Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w...
Polska, Mokobody
Zakłady Mięsne Mokobody sp. z o.o. w Mokobodach powstały w 2008 r. Zakład zajmuje się skupem żywca wołowego, ubojem zwierząt oraz sprzedażą ćwierci, skór i podrobów wołowych. Poza eksportem do krajów Unii Europejskich, od marca roku 2010 uzyskaliśmy uprawnienia weterynaryjne do produkcji na rynek państw trzecich: Malezja, Irak, Iran, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Posiadamy również...
Polska, Rydułtowy
Rodzinna firma Zakłady Mięsne Berger jest producentem śląskich tradycyjnych wędlin o wysokiej jakości. Zaopatrujemy hurtownie na terenie Unii Europejskiej oraz posiadamy własną sieć sklepów detalicznych. Posiadamy szeroką gamę oferowanych produktów.
Polska, Osowiec
... poliuretanowej. Jesteśmy również dystrybutorem odzieży jednorazowego użytku. Produkty przeznaczone są dla różnych branży. Obsługujemy klientów specjalizujących się w przemyśle spożywczym, takim jak zakłady mięsne, rybne, drobiarskie i mleczne, jak również gastronomicznym, czyli sklepy spożywcze i restauracje.
We are one of the most significant Meat Processing Plants in Poland. We produce mainly from pork and chicken meat. We produce about 70 tonnes every day.
Polska, Aleksandrow Lodzki
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play