Portugalia, Leiria
... pozwala uzyskać unikalny smak. Wraz z wprowadzeniem produktów wędliniarskich do swojego portfolio, stworzyliśmy nową markę - MANDUCA ®, w której oferujemy różnorodne produkty, takie jak: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; świeże kiełbasy i Merguês; szaszłyki; Roti; Chouriço Caseiro. Zawsze wierni rzemieślniczym procesom produkcji oraz rygorystycznym kryteriom...
Portugalia, Vila Nova De Poiares
... chłodzenia mięsa, zapewnia świeżość i najwyższą jakość mięsa. Motto FRESBEIRA to dostarczanie mięsa wysokiej jakości z maksymalną świeżością, opierając się na rygorystycznym doborze kryteriów, począwszy od wyboru dostawców o najwyższej jakości, poprzez rygorystyczne procesy przetwarzania mięsa, zawsze z zachowaniem maksymalnej higieny, wymagań i jakości żywności.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda to firma z 30-letnim doświadczeniem na rynku przetwórstwa mięsnego. Produkuje regionalne wędliny, takie jak Alheira de Mirandela, kiełbasę, salpicão; Produkty wędliniarskie, takie jak szynka, wędlina, boczek i wędzona noga; Wdrożenie Systemu Bezpieczeństwa Żywności od 1998 roku. Firma certyfikowana ISO 9001:2008. PME Lider.
Portugalia, Bombarral
Nasza firma zajmuje się ubojem i sprzedażą mięsa króliczego. Oferujemy do sprzedaży: świeżego królika luzem, królika pakowanego w ATM, rozbiór króliczy, królika mrożonego oraz skóry królicze. Zajmujemy się również produkcją i sprzedażą mączek białkowych z mięsa króliczego do karmy dla zwierząt domowych i ryb. PAT-y z kategorii 3.
CARSIVA JEST FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ CIĘCIEM, ODKOSTNIANIEM, PAKOWANIEM I DYSTRYBUCJĄ WOŁOWINY I MŁODEGO BYKA, KTÓRA CENI JAKOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I SMAK STARANNIE WYSELEKCJONOWANEGO PRODUKTU.
Portugalia, Vila Nova De Santo André
A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA to portugalska firma działająca w branży wędliniarskiej. Znajduje się w Strefie Przemysłowej Lekkiej w Vila Nova de Santo André (Setúbal). Jej główną działalnością jest produkcja i sprzedaż tradycyjnych portugalskich produktów wędliniarskich, wykorzystujących przede wszystkim mięso wysokiej jakości, takie jak mięso z Alentejo.
Portugalia, Garvão
MONTARAZ to firma zajmująca się przetwórstwem mięsa wieprzowego z rasy Porco Preto, założona na wsi, z siedzibą w Garvão, w sercu Alentejo, w gminie Ourique, stolicy Porco Alentejano. Projekt ten zrodził się z chęci grupy producentów Porco Preto związanych z przetwarzaniem tego doskonałego mięsa. Produkcja jest monitorowana i kontrolowana w gospodarstwach jej członków, gdzie zwierzęta pasą się...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play