Portugalia, Leiria
... pozwala uzyskać unikalny smak. Wraz z wprowadzeniem produktów wędliniarskich do swojego portfolio, stworzyliśmy nową markę - MANDUCA ®, w której oferujemy różnorodne produkty, takie jak: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; świeże kiełbasy i Merguês; szaszłyki; Roti; Chouriço Caseiro. Zawsze wierni rzemieślniczym procesom produkcji oraz rygorystycznym kryteriom...
Portugalia, Vila Nova De Poiares
FRESBEIRA - Przemysł Mięsny, Sp. z o.o. zajmuje się ubojem, przetwarzaniem, rozbiórką i transformacją mięsa wieprzowego, koziego i owczego. Oferowane produkty obejmują mięso świeże i mrożone, wędliny oraz półprodukty. Z nową, nowoczesną jednostką przemysłową stworzoną od podstaw w 2009 roku, z zdolnością uboju od 130 do 150 zwierząt na godzinę oraz nowoczesnymi systemami przetwarzania i...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda to firma z 30-letnim doświadczeniem na rynku przetwórstwa mięsnego. Produkuje regionalne wędliny, takie jak Alheira de Mirandela, kiełbasę, salpicão; Produkty wędliniarskie, takie jak szynka, wędlina, boczek i wędzona noga; Wdrożenie Systemu Bezpieczeństwa Żywności od 1998 roku. Firma certyfikowana ISO 9001:2008. PME Lider.
Portugalia, Bombarral
Nasza firma zajmuje się ubojem i sprzedażą mięsa króliczego. Oferujemy do sprzedaży: świeżego królika luzem, królika pakowanego w ATM, rozbiór króliczy, królika mrożonego oraz skóry królicze. Zajmujemy się również produkcją i sprzedażą mączek białkowych z mięsa króliczego do karmy dla zwierząt domowych i ryb. PAT-y z kategorii 3.
CARSIVA JEST FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ CIĘCIEM, ODKOSTNIANIEM, PAKOWANIEM I DYSTRYBUCJĄ WOŁOWINY I MŁODEGO BYKA, KTÓRA CENI JAKOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I SMAK STARANNIE WYSELEKCJONOWANEGO PRODUKTU.
Portugalia, Vila Nova De Santo André
A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA to portugalska firma działająca w branży wędliniarskiej. Znajduje się w Strefie Przemysłowej Lekkiej w Vila Nova de Santo André (Setúbal). Jej główną działalnością jest produkcja i sprzedaż tradycyjnych portugalskich produktów wędliniarskich, wykorzystujących przede wszystkim mięso wysokiej jakości, takie jak mięso z Alentejo.
Portugalia, Garvão
... swobodnie, korzystając z ekosystemu dominującego w Alentejo, charakteryzującego się lasami dębowymi i korkowymi, w których Porco Preto korzysta z żołędzi, owoców tych drzew bogatych w kwas oleinowy, co w połączeniu z genetyką rasy nadaje mięsu infiltrację tłuszczu, co przekłada się na charakterystyczne marmurkowanie tego mięsa, które czyni je wyjątkowym i zdrowym, zapewniając niezrównany smak i...
Negocjacje dotyczące świeżych i mrożonych mięs. Przedstawiciel RÓŻNYCH firm z Unii Europejskiej, na rynku portugalskim. Mięso wołowe, cielęta, drób, owce, kozy oraz tradycyjne wędliny. Kawa, miód i wina. Firma zajmująca się handlem żywnością. Reprezentuje różne europejskie firmy na rynku portugalskim i hiszpańskim. Mięso wołowe, byki, drób, kozy, jagnięta oraz tradycyjne portugalskie wędliny i szy...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play