Portugalia, Santarém
... grill jest idealny do dzielenia się z rodziną i przyjaciółmi, oferując smak bogatych tradycji kulinarnych Portugalii. Zaangażowanie Monte Safira w jakość zapewnia, że każdy kawałek mięsa jest delikatny, soczysty i pełen smaku, co sprawia, że "mixed grill" to doskonały wybór na każde grillowanie lub spotkanie. Doświadcz autentycznego smaku portugalskiego grillowania z "mixed grill" Monte Safira.
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela i Tinto Cão Intensywny w aromacie, z wyraźnymi nutami dojrzałych owoców Douro, aromatami i konfiturami oraz akcentem krzewu. Pełny i otulający, z delikatnymi nutami dymnymi, a końcowy smak jest energiczny i szeroki. Idealny do potraw z czerwonego mięsa i serów. Serwować w temperaturze 18ºC | 64ºF 14% obj. 750ml...
Portugalia, Leiria
... pozwala uzyskać unikalny smak. Wraz z wprowadzeniem produktów wędliniarskich do swojego portfolio, stworzyliśmy nową markę - MANDUCA ®, w której oferujemy różnorodne produkty, takie jak: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; świeże kiełbasy i Merguês; szaszłyki; Roti; Chouriço Caseiro. Zawsze wierni rzemieślniczym procesom produkcji oraz rygorystycznym kryteriom...
Portugalia, Torres Vedras e Matacães
W związku z intensywną działalnością w zakresie eksportu mięsa, we współpracy z dostawcami innych produktów spożywczych, zaczęliśmy zajmować się eksportem innych produktów o udowodnionej jakości, takich jak ciastka, owoce, dżemy, konfitury i inne produkty, które trafiają na stół konsumenta z doskonałą jakością, z naciskiem na smak i gwarancję bezpieczeństwa żywności. Z Brazylii do różnych krajów...
CARSIVA JEST FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ CIĘCIEM, ODKOSTNIANIEM, PAKOWANIEM I DYSTRYBUCJĄ WOŁOWINY I MŁODEGO BYKA, KTÓRA CENI JAKOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I SMAK STARANNIE WYSELEKCJONOWANEGO PRODUKTU.
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADYCYJNA WĘDLINARNIA Z KACZKI ALENTEJAŃSKIEJ, Wędliny i Szynki z Czarnej Świni Hodowanej na Pastwisku w Alentejo Smak Wiedzy Alentejańskiej, od 1984 roku. SEL jest dziś referencją w krajowym sektorze agrożywnościowym i coraz bardziej istotnym graczem na arenie międzynarodowej. SEL jest jedyną firmą zajmującą się przygotowaniem i przetwarzaniem mięsa, z...
Portugalia, Garvão
... swobodnie, korzystając z ekosystemu dominującego w Alentejo, charakteryzującego się lasami dębowymi i korkowymi, w których Porco Preto korzysta z żołędzi, owoców tych drzew bogatych w kwas oleinowy, co w połączeniu z genetyką rasy nadaje mięsu infiltrację tłuszczu, co przekłada się na charakterystyczne marmurkowanie tego mięsa, które czyni je wyjątkowym i zdrowym, zapewniając niezrównany smak i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play