• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • producent win z południowego zachodu

Wyniki dla

Producent win z południowego zachodu - Import eksport

  1. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

    Francja

    Piwnica Gan-Jurançon, producent win z regionu Jurançon i Béarn, znajdująca się w samym sercu południowego zachodu, zrzesza AOC Jurançon (słodkie, suche i z opóźnionych winobrań) i Béarn (czerwone i różowe). Zrzeszamy 300 członków uprawiający 2/3 winnic regionu Jurançon (750 ha) i 3/4 winnic Béarnais (150 ha). Posiadamy 40 ha winnic, które uprawiamy i którymi zajmujemy się przez cały rok z naszą własną ekipą. Dzięki różnorodności terroirs, trwałemu prowadzeniu winnic, ograniczonej produktywności, ręcznym zbiorom oraz wiedzy technicznej naszych mistrzów winnicznych, tworzymy wysokiej jakości wina w poszanowaniu tradycji. Nasze centrum butelkowania otwarte w 2011 r. to dowód nowoczesności naszego sprzętu (posiadającego certyfikaty ISO 9001, 14001 i FSSC 22000). Pozwala nam ono zapewnić optymalne warunki składowania i zarządzania zamówieniami. Sklep prowadzący bezpośrednią sprzedaż, zwiedzanie i bezpłatne degustacje, marka turystyka i upośledzenie.

  2. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!