...Rynek produktów jajecznych jest w chaosie - nie ma jaj, a co za tym idzie, również produktów jajecznych w wystarczających ilościach. Masz jeszcze zapotrzebowanie? Mamy towar - zadzwoń do nas! Jako podstawowy produkt spożywczy, jajka są nieodłącznym elementem naszej diety. Z powodu bakterii w przemyśle często sięga się po proszek jajeczny. Długi termin przydatności, przechowywanie w temperaturze pokojowej i możliwość magazynowania - niezrównane argumenty!
Polska, Warszawa, Poland
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Niemcy, Bad Bentheim
... trzcinowy może być stosowany jako biologiczny zamiennik cukru buraczanego w różnych wypiekach lub innych produktach spożywczych, w których jest przetwarzany. Cukier trzcinowy w proszku BIO: Cukier trzcinowy w proszku BIO od VehGro to produkt certyfikowany jako biologiczny, najwyższej jakości. Dzięki temu certyfikatowi wiesz, że to, co kupujesz, zostało stworzone z myślą o człowieku i naturze. VehGro reprezentuje produkty, które są zdrowe i najwyższej jakości. Wybrane przez nas (bio)produkty naturalne pochodzą z różnych regionów świata.
... smak i teksturę świeżego jajka. Dostępny w różnych formatach opakowaniowych, produkt ten dostosowuje się do potrzeb każdego biznesu, który ceni zrównoważony rozwój i jakość. Jego wszechstronność i łatwość użycia czynią go niezbędnym składnikiem dla szefów kuchni i kucharzy, którzy poszukują efektywności i jakości w swoich przygotowaniach, wspierając jednocześnie praktyki zrównoważonego rozwoju.
Estonia, Kaunas
... Warunki hodowli ptaków/ Warunki hodowli niosek: - Ekologiczne jaja kurze - Jaja z wolnego wybiegu - Jaja z kur trzymanych na ściółce - Jaja z kur trzymanych w klatkach Opcje pakowania: - 25 kg Warunki przechowywania: - Okres przydatności – 40 miesięcy. - Kraj pochodzenia: Litwa Zastosowanie: dzięki wysokiemu i bezpiecznemu poziomowi higieny produktu, podczas produkcji utrzymywany jest szeroki zakres zastosowania proszku jajecznego. Nadaje się do przygotowywania wszystkich potraw, w których używane są jaja kurze: wyrobów cukierniczych, pieczywa, kulinariów, sosów, produkcji makaronów itp.
...Oferujemy: BIO Dekstroza BIO Przyprawy BIO Syrop glukozowy itd. BIO Mąka z nasion guar BIO Białko jaj kurzych BIO Żółtko jaj kurzych w proszku BIO Syrop cukrowy inwertowany 72,7 % BIO Mąka z nasion chleba świętojańskiego BIO Karmel BIO Skrobia ziemniaczana BIO Mleko odtłuszczone w proszku BIO Skrobia kukurydziana BIO Maltodekstryny BIO Syrop ryżowy BIO Cukier trzcinowy BIO Mąka sojowa BIO Glukoza w proszku BIO Gluten pszenny BIO Syrop buraczany...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
...oraz w Hiszpanii: Mieres i Madryt; zatrudniając bezpośrednio 160 osób. Grupa eksportuje również swoje produkty do Francji. W 2002 roku została uznana za najlepszą firmę produkującą produkty jajeczne na świecie.
Włochy, Santa Maria In Fabriago
... pudełku, cysterny dla dużych odbiorców) i stanowią gwarancję wygody i bezpieczeństwa dla profesjonalistów, oferując wszystkie zalety produktu pasteryzowanego z tymi samymi właściwościami co świeże jaja. Produkty jajeczne w proszku uzyskuje się z płynnego produktu poddanego pasteryzacji. Osiągają one trwałość do 2 lat i mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej. Te produkty jajeczne, dostępne w wariantach pochodzących ze wszystkich systemów hodowli, mogą być eksportowane na całym świecie.
Belgia, Wingene
Grupa VEOS, założona w 1973 roku, specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości białek zwierzęcych. Grupa VEOS jest znana z ciągłego wzrostu dzięki innowacjom i rozszerzaniu swojej produkcji na inne kraje, takie jak Francja i Brazylia. Dzięki otwieraniu centrów produkcyjnych w różnych krajach, Grupa VEOS tworzy międzynarodową sieć sprzedaży i stała się globalnie zaufanym partnerem dla wielu...
Włochy, Reggio Emilia
...na podstawie receptury klienta, produktów w spersonalizowanych opakowaniach; mając do wyboru ponad 300 referencji, przygotowujemy mieszankę, precyzyjnie dozując składniki, co gwarantuje redukcję kosztów i czasu przygotowania dla klienta. W Reire przykładamy dużą wagę do potrzeb żywieniowych konsumenta końcowego, w związku z czym posiadamy składniki Bio i Vegan. Dzięki naszej sieci handlowej sprzedajemy produkty w całych Włoszech i w Europie, również dzięki dystrybutorom i agentom regionalnym.
Specjalista w zakresie lecytyn i frakcyjnych fosfolipidów. Novastell oferuje szeroką gamę produktów przeznaczonych do suplementów diety. Fosfatydyloseryna, fosfatydylocholina, kwas fosfatydowy. Firma opracowała linię Omega 3 (głównie DHA) w postaci fosfolipidów pochodzących z żółtek jaj kurzych oraz inny produkt pochodzący z jaj ryb (fosfolipidy kawiorowe). Surowce, produkty półfabrykaty...
Ukraina, Kiev

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play