Produkcja rzemieślnicza wędlin gotowanych, zaczynająca się od starannego wyboru surowców i poświęcenia uwagi na proces przetwarzania. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Wędliny gotowane krajowe, również bez cukrów i wszystkie bez polifosforanów, produktów mlecznych, glutenu. Wędliny gotowane L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Wędliny gotowane z Cint...
Cipressi w Chianti powstało w Radda in Chianti, średniowiecznej wiosce znanej z produkcji wina Chianti Classico, w prowincji Siena, gdzie swoje etyczne i zawodowe fundamenty opiera na szacunku dla tradycji toskańskich produktów rzemieślniczych. Działalność zaczyna się w małym lokalu przy starych murach średniowiecznych Radda, w Viale Venti Settembre, gdzie odbywa się przetwarzanie mięsa świń Cinta...
Hiszpania, Segovia
Praca zespołowa i osobista uwaga José Marii sprawiają, że jest on gastronomicznym punktem odniesienia dla odwiedzających z wszystkich kontynentów, w tym popularnych postaci z polityki, kultury, nauki czy mediów, zarówno krajowych, jak i zagranicznych. Prestige tej restauracji utrzymuje się z dnia na dzień dzięki poświęceniu José Marii oraz pracy jego dzieci, José Marii Ruiza i dyrektor Rocío Ruiz.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play