Francja, Cavignac
Labkaps specjalizuje się w dystrybucji naturalnych składników dla przemysłu suplementów diety we Francji i w Europie. Oferujemy profesjonalistom sprzedaż kapsułek luzem, a także gotowych produktów pod marką własną oraz różne proszki pakowane w worki. Każda roślina jest dołączona do karty produktu oraz analizy. Naszym priorytetem jest oferowanie produktów wysokiej jakości oraz słuchanie naszych k...
...Proszek rybny, ekstrakt rybny, owoce morza, buliony, fondy, zupy, smaki, smaki procesowe, HVP, przyprawy, drożdże, ekstrakt drożdżowy, luteina, piperyna, proszek warzywny, ... dowiedz się więcej na naszej stronie internetowej.
Niemcy, Aachen
... sodu, octan sodu), cukier, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, dinatrium-5-ribonukleotydy), aromaty, ekstrakt drożdżowy, proszek cebulowy, barwniki (ekstrakt paprykowy, karmin)], olej roślinny (słonecznikowy).
Niemcy, Huglfing
...Proszek i ekstrakty z ryżu czerwonego Dostępne jakości: Proszek, ekstrakty w stosunku, standaryzowane ekstrakty w jakości ekologicznej i konwencjonalnej. Obszary zastosowania: Do przemysłowej produkcji suplementów diety i żywności, napojów, kosmetyków, sportu, żywności dla zwierząt domowych i pasz. Kontrola jakości: Własne laboratorium i magazyn Bardzo wysoka jakość i...
Niemcy, Stegaurach
... białko grochu (białko grochu, mąka grochowa), 5% izolatu białka grochu, WŁÓKNO PSZENNE, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, środek zagęszczający: metyloceluloza; skrobia ziemniaczana, GLUTEN PSZENNY, bezglutenowa MĄKA OWSIANA, łuski nasion psyllium, proszek warzywny (por, cebula, pasternak, kapusta biała, czosnek, marchew, pomidor), przyprawy, włókno grochowe, proszek z koncentratu soku marchwiowego, sól, dekstroza, ekstrakt drożdżowy, naturalne aromaty.
...ekstrakt drożdżowy, przyprawy (cebula, gałka muszkatołowa, czosnek i kurkuma, proszek pomidorowy), czarny trufel, wzmacniacz smaku, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty mlekowe, konserwanty: lizozym (pochodzący z jaj), natamycyna na skórce. Smak: Intensywny Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem trufli. Kolor: Jasnożółty z czarnymi żyłkami pasty truflowej. Konsystencja: Twarda Usuń skórkę sera przed spożyciem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play