...Od bogatego, kremowego mascarpone po lekkie, orzeźwiające maślankę, Dr. Suwelack oferuje całą gamę delikatesów mlecznych, delikatnie suszonych w formie proszku.
Włochy, Reggio Emilia
...Wśród produktów mlecznych prezentujemy wiele typów produktów, z których niektóre są uzyskiwane z surowców w postaci sproszkowanej, takich jak masło, mascarpone, śmietana i jogurt, inne natomiast pochodzą z etapów pośrednich procesów technologicznych, takich jak maślanka (produkt uboczny produkcji masła). Serwatka (resztka procesu produkcji sera) dostępna jest w postaciach spray, instant, permeat...
Niemcy, Laucha
...Cechy: • Można używać jak tradycyjnego mascarpone • Doskonały smak nagrodzony „Superior Taste Award 2020” • bez laktozy, cholesterolu, mleka i soi • całkowicie roślinny • idealny do gotowania, pieczenia i szczególnie do deserów, takich jak tiramisu Składniki: Woda, utwardzony tłuszcz kokosowy (17%), tłuszcz kokosowy (8%), skrobia ziemniaczana, maltodekstryna, proszek ryżowy (suszone syropy...
Belgia, Mouscron
... Products, ale także pod markami dystrybutorów. Używamy tylko świeżych i wysokiej jakości składników. Tak więc, czekolada Callebaut, puree owocowe (a nie proszek), prawdziwy mascarpone z Włoch... są częścią naszych receptur. Nasz zespół składa się z doświadczonych i profesjonalnych cukierników, gdzie praca ręczna odgrywa nadal ważną rolę. Nasze produkty pozostają więc rzemieślnicze.