...Proszekz żółtek jaj jest wytwarzany z pasteryzowanych żółtek jaj suszonych na spray. Jest bogaty w lecytynę i stanowi dobry emulgator.
Suszone żółtka jaj można przechowywać w temperaturze pokojowej, o ile są trzymane w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu, żółtka jaj należy przechowywać w lodówce.
Rekonstytuowane żółtka jaj powinny być używane natychmiast lub przechowywane w lodówce i...
...Tłuszczowa część jajka oferuje różnorodne funkcjonalności. Chętnie doradzimy Państwu
Emulgowanie i lepkość to tylko niektóre z funkcjonalnych właściwości żółtka. Niezależnie od tego, czy w wypiekach takich jak pączki i faworki, w musie czekoladowym czy lodach - żółtko ma wiele zastosowań. Znajduje również swoje miejsce w wielu produktach makaronowych.
Typ jajka: stabilny termicznie proszekzżółtka
żółty: standard...
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszekżółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszekżółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek.
Logistyka GSM +372 53437145...