Od ponad 20 lat śledzę rynek produktów jajecznych z bliska. Wychowany wśród optymalizacji procesów, strategii marketingowych i nieustannej walki cenowej, dziś posiadam solidne doświadczenie w obszarze produktów jajecznych. Jedno jest pewne:
O jakości nie można już dziś dyskutować. To jest konieczność! Dlatego dla mnie indywidualne doradztwo dla klientów jest na pierwszym miejscu. Razem z moimi ...
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od przetwarzania świeżych jaj przez różne zaawansowane maszyny. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone w cienkiej warstwie metodą spray. Produkt końcowy występuje w postaci wysuszonej i w formie proszku. Produkt ten często określany jest jako „proszek jajeczny”, „jajko suszone” lub „proszekz jajek suszonych”.
Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnożółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
...Proszek albuminy jaj kurzych
z kwasem cytrynowym lub mlekowym,
Wzbogacony w klatkach, oborze, wolnym wybiegu, organiczny, KAT
Opakowanie: worki 20 lub 25 kg...
... później, może to prowadzić do spadku wartości odżywczych.
Właściwości
Trawa pszeniczna jest bogata w białko, w przeliczeniu na gram zawiera więcej białka niż mleko i jaja. Białka przyczyniają się do utrzymania i wzrostu mięśni, a ponadto trawa pszeniczna zawiera dużo wapnia. Wapń wspiera utrzymanie kości, zębów, funkcjonowanie układu nerwowego oraz funkcję mięśni.
Trawa pszeniczna z UE czy Nowej Zelandii?
Wiele trawy pszenicznej pochodzi z Chin, jej jakość jest zazwyczaj niższa niż trawy pszenicznej z Europy lub Nowej Zelandii.…...
...Proszekzbiałkajaja - ProszekzbiałkajajaProszekzbiałkajaja kurzego to słodzone, suszone na spray i pasteryzowane białko jajaz świeżo rozbitych i oddzielonych jaj kurzych.
...Rozmiar: 149mm*103mm*71mm
różne kształty, rozmiary i kolory zgodnie z Twoimi potrzebami.
Waga jednego jajka to: Duże - 63+ gramów. Średnie - 53-63 gramów. Małe - 43-53 gramów.
Opakowanie: Zapakowane w karton po 360 jajek (12 tac x 30 jajek).
Waga jednego kartonu to około Duże - 27 kg, Średnie - 26 kg, Małe - 25 kg.
Jeden kontener 40ft - 1248 kartonów.
...
Dobra funkcjonalność, taka jak żelowanie, ubijanie, emulgacja, klejenie. Proszekzbiałka jajka może być używany do poprawy jakości produktów i ich trwałości.
Wygląd luźny proszek lub podatny na zbrylenie, jednolity żółty, z normalnym zapachem białka jajka, bez zapachu, bez zanieczyszczeń.
Typowe zastosowania obejmują szynkę, kiełbasę, surimi, makaron, makaron instant, cukierki, sos, lody.
Okres...
... przechowywanie/magazynowanie
- Bez konserwantów i dodatkowych dodatków
Sposoby przygotowania:
- Wymieszać z wodą
- Dodać bezpośrednio do mieszanki
Warunki hodowli ptaków/ Warunki hodowli niosek:
- Ekologiczne jaja kurze
- Jajaz wolnego wybiegu
- Jajaz kur trzymanych na ściółce
- Jajaz kur trzymanych w klatkach
Opcje pakowania:
- 20 kg
Warunki przechowywania:
- Okres przydatności – 40 miesięcy.
- Kraj pochodzenia: Litwa
Zastosowanie: na podstawie wysokiego i bezpiecznego poziomu higieny produktu, w końcowym produkcie zachowany jest szeroki zakres zastosowania proszku białkowego z jaj.