...Parmigiano Reggiano DOP jest efektem starannego rzemiosła, przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Członkowie produkują go według tradycyjnej metody, w prowincji Mantova, na prawym brzegu rzeki Po. Dostępny w różnych rozmiarach i okresach dojrzewania, które wahają się od minimum 14 miesięcy do 30 miesięcy dojrzewania.
Włochy, Misano Adriatico
...Pyszne przekąski z świeżym Parmigiano Reggiano, wykonanym z DOP. 5 batoników po 20g dojrzewającego sera dla wyjątkowego doświadczenia smakowego. Zdrowe, bogate w wapń, białko i smak. Idealne jako szybka przekąska lub zdrowy dodatek do Twojego posiłku.
Włochy, Fidenza
Francja, Paris
Jako renomowany hurtownik spożywczy, Eco Business doskonale radzi sobie z dystrybucją produktów spożywczych znanych marek krajowych. Jesteśmy Twoim zaufanym partnerem w zakresie niezawodnego, wysokiej jakości i zrównoważonego zaopatrzenia. Nasze zaangażowanie w doskonałość odzwierciedla się w starannym doborze marek, w tym Ferrero, JDE i wielu innych. Niezależnie od tego, czy jesteś małą lokalną ...
Włochy, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia i wykwintny miód lipowy. Bez dodatku cukrów i konserwantów. Tylko świeże owoce sezonowe i ręcznie wytwarzany miód z naszej produkcji. 100% made in Italy. Aby uzyskać najlepszą konsystencję, zaleca się spożywanie w temperaturze od 5 do 10 °C. Składniki: Gruszka 65%, miód lipowy 35% POŁĄCZENIA Świetna do podawania z serami długo leżakującymi, takimi jak Parmigiano Reggiano, pecorino; pleśniowymi, takimi jak Gorgonzola i Roquefort.
Włochy, MILANO
...W wieku od 20 do 26 miesięcy Parmigiano Reggiano osiąga odpowiednią dojrzałość, aby wyrazić swoją charakterystyczną słoność, ale wciąż zachowuje nuty smaku typowe dla młodego sera. Oferuje więc podniebieniu aromaty stopionego masła, mleka i jogurtu, połączone z owocowym posmakiem przypominającym banana i ananasa, w delikatnej równowadze między słodkim a słonym. Ser ma kruchą i ziarnistą konsystencję, o słomkowożółtym kolorze. KG 35.000 WAGA CAŁEJ FORMY CENA ZA KG W EURO 7,00 TERMIN WAŻNOŚCI 15/10/2025 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 50 CAŁYCH FORM...
Francja, Marseille
...Ser jest całkowicie naturalny, wytwarzany z surowego mleka, które nie może być poddawane obróbce cieplnej. Jedynym dozwolonym dodatkiem jest sól. Produkcja Parmigiano Reggiano stanowi około 18% włoskiej produkcji mleka i około 95% produkcji w jego obszarach produkcji.
...Parmigiano Reggiano 30 miesięcy to skoncentrowany smak, kruchy i ziarnisty, o wyraźnym aromacie. Jego charakterystyczny smak czyni go triumfem dla kubków smakowych. Długoletnie dojrzewanie sprawia, że jest to produkt wysoko strawny i bogaty w składniki odżywcze, odpowiedni dla osób nietolerujących laktozy oraz dla małych dzieci.
Wielka Brytania, London
Food Italy Ltd ma na celu promowanie i marketing włoskich produktów rolno-spożywczych na świecie. Reprezentujemy doskonałość w jakości włoskich produktów rolno-spożywczych. FoodItaly Ltd z siedzibą w Londynie zajmuje się internacjonalizacją włoskiej doskonałości we Francji, Wielkiej Brytanii, Belgii, Szwajcarii, Niemczech, Luksemburgu, Ukrainie i Afryce Północnej. Małe firmy z pierwszym doświadcz...
Litwa, Bajorai, Vilniaus R.
...W tej fazie dojrzewania Parmigiano Reggiano osiągnął optymalny wiek do degustacji: wyraża w nosie i na podniebieniu bogactwo zapachów i aromatów w doskonałej równowadze i harmonii. Jest rozpuszczalny, kruchy i ziarnisty z odpowiednią równowagą między słodkim a smakowitym. Produkt ten posiada certyfikat PDO (DOP).
Włochy, Parma
...Greci Magazyny Ogólne, nowoczesna firma zajmująca się dojrzewaniem serów, głównie Parmigiano Reggiano.
Włochy, San Pietro Clarenza
...Ten aromatyczny i smaczny pesto jest idealny do przygotowania doskonałych dań makaronowych. Rozsmarowane na tostach lub krakersach, doskonale nadaje się do przygotowania przystawek i przekąsek. Dodaje również aromatu i smaku sałatkom. SKŁADNIKI: Świeża bazylia minimum 70%, oliwa z oliwek extra virgin, olej słonecznikowy, Parmigiano Reggiano (MLEKO, sól, PODPORA) ORZECHY PINIOWE, ORZECHY, sól. Opakowania: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes występuje w kilku wyjątkowych wariantach smakowych: w skórce kwiatowej, w świeżym wałku z ziołami, z miodem, z rodzynkami, z cebulą, bruschetta, z cytryną, z boczkiem. Ale także w popielatym kawałku, w cieście francuskim z kozim serem i miodem, z parmezanem Parmigiano Reggiano, z serem Bleu Danois i wiele innych. Sery kozie stworzone z naszym dbałością o jakość mogą tylko podnieść Państwa reputację jako wymagającego dystrybutora w wyborze świeżych i ekskluzywnych serów dla swoich klientów.
...Automatyczna maszyna do prostego i dokładnego czyszczenia serów. Zaprojektowana do czyszczenia skórki, z regulowanym poziomem głębokości w zależności od pożądanego efektu. Dla tarki: zapewnia głębokie i szczególnie dokładne czyszczenie. Dla sprzedaży w plastrach lub kawałkach: wykonuje lżejsze czyszczenie, bez nadmiernych strat. Czyści około 350/400 form serów typu Parmigiano Reggiano dziennie...
Francja, Plérin
...Masz ochotę na oryginalność na aperitif, daj się zaskoczyć naszym słonym ciasteczkom na aperitif. Dlaczego nie skusić się na nasze słone ciasteczka parmigiano reggiano A.O.P, bazylia? Z włoskimi korzeniami, lubisz ser? Pozwól sobie na elegancję naszego słonego ciasteczka parmezan A.O.P, bazylia. Energia: 2215 kJ / 530 kcal Tłuszcz: 30,00 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,00 g Węglowodany: 55,00 g W tym cukry: 7,50 g Białko: 11,00 g Sól: 2,20 g...
Włochy, Genova
...Parmigiano-Reggiano jest produkowany wyłącznie w prowincjach Parma, Reggio Emilia, Modena oraz w częściach prowincji Mantua i Bolonia, na równinach, wzgórzach i górach otoczonych rzekami Po i Reno. To obszar, w którym znajduje się cztery tysiące farm, gdzie bydło jest karmione paszą uprawianą lokalnie.
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano w całych formach (1. wybór) Staż: 24 miesiące Waga: 37 kg / 40 kg Cena: 9,60 € za kg Minimalne zamówienie: 650 kg Parmigiano Reggiano w całych formach (2. wybór) Staż: 24 miesiące Waga: 37 kg / 40 kg Cena: 9,30 € za kg Minimalne zamówienie: 650 kg...
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
Włochy, Sant'ilario D'enza
... Canossa (numer rejestracyjny n. 320) oraz Caseificio Colline di Selvapiana i Canossa (numer rejestracyjny n. 417). Łańcuch dostaw naszego Parmigiano Reggiano jest krótki, zintegrowany, kontrolowany i certyfikowany pod kątem dobrostanu zwierząt. Model ten pozwala nam codziennie weryfikować i maksymalizować jakość naszego produktu, oferując go w szerokiej gamie dojrzewania (od 12 do ponad 40 miesięcy) i...
Włochy, Soragna
La Sarca z siedzibą w Soragnie zajmuje się pakowaniem próżniowym w technologii Cryovac, pakowaniem termoformowanym oraz w atmosferze ochronnej w folie i w torebki twardych oraz półtwardych serów Parmigiano Reggiano i Grana Padano. Organizacja transportu we Włoszech i za granicą wraz z załadunkiem kontenerów, drobnicą, montażem, magazynowaniem i platformami wysyłkowymi.
Włochy, Montechiarugolo
Przedstawiam się, nazywam się Giorgio Bonati, a razem z moim synem Gianlucą prowadzimy naszą farmę w okolicach Parmy. Jesteśmy rodziną rolników i hodowców od czterech pokoleń. Dziś mamy około 100 krów, które produkują mleko, które przetwarzamy na Parmigiano Reggiano w naszym serowarni. Następnie dojrzewamy produkt w magazynie do dojrzewania. Produkujemy nasz Parmigiano Reggiano wyłącznie z mleka...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
...którzy od około dwudziestu lat są zaangażowani w firmę, przejmując dowodzenie i zapewniając klientom tę samą powagę i kompetencje, co kiedyś, wspierani przez swoje żony, Mariellę i Cristinę. W ciągu ostatnich dziesięciu lat firma coraz bardziej specjalizuje się w dostawach do lokalnych sklepów rolniczych, utrzymując dobry obrót w zakresie magazynowania zbóż, sprzedaży produktów rolnych oraz produkcji pasz dla zwierząt, na przykład dla sektora krów mlecznych współpracujących z Parmigiano Reggiano. Wzrost sprzedaży drewna i pelletu w paletach, z możliwością dostawy do domu dla klientów.
Włochy, Bibbiano
Serowarnia ma siedzibę przy Via Vittorio Veneto 4, naturalnie w Bibbiano (RE), a każdego dnia produkuje średnio 16 form Parmiggiano Reggiano (w ciągu roku prawie sześć tysięcy), oznaczonych numerem rejestracyjnym 629. W sklepie: „La corte del Parmiggiano Reggiano” odbywa się sprzedaż bezpośrednia dla publiczności Parmiggiano Reggiano, masła i ricotty. Wbrew temu, co wydarzyło się w innych...
Włochy, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, położona wzdłuż drogi Emilia między Reggio Emilia a Parmą, produkuje masło ze śmietany o niepowtarzalnym smaku, zbieranym w ponad 150 mleczarniach produkujących Parmigiano Reggiano. Oprócz oferowania wszystkich możliwych wariantów masła, firma jest również doświadczonym producentem Parmigiano Reggiano (którego również produkuje) oraz Grana Padano, sprzedawanych zarówno...
Włochy, Gambasca
... wchodzą Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola i wiele innych. Znajomość rynków oraz umiejętność identyfikacji i interpretacji potrzeb klientów pozwala nam doradzać klientom, pomagając im w rozwoju oraz zdobywaniu wiedzy na temat produktów, ich prezentacji, krojenia, przechowywania i łączenia. Nasza flota chłodnicza dociera do całego Piemontu i Ligurii, a także dysponujemy organizacją do międzynarodowych wysyłek.
Francja, Strasbourg
... z pysznymi, świeżymi sosami przygotowanymi przez Francescę według jej rodzinnych przepisów, a następnie posypywany prawdziwym Parmigiano Reggiano. Do spożycia na miejscu makaron serwowany jest na prawdziwym włoskim talerzu. Na wynos makaron podawany jest w zabawnej i praktycznej torbie termicznej. Z produktów bezpośrednio wyselekcjonowanych we Włoszech przez Francescę, przygotowujemy sosy w naszym warsztacie produkcyjnym, aby zapewnić naszym klientom niezrównaną jakość i ścisłą identyfikowalność, od źródła do restauracji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play