Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenia spoza UE (cukier trzcinowy, masło kakaowe, proszek mleczny, pasta kakaowa), 10% orzechów laskowych. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2423Kj, 582Kcal, tłuszcze 42g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 44g, w tym cukry 43g, białko 7.1g, sól 0g.
Francja, Wolfisheim
Vietcacao starannie selekcjonuje i fermentuje ziarna kakao w prowincji Bến Tre, na południu Wietnamu w delcie Mekongu. Przetwarzanie kakao odbywa się w ramach Centrum Pomocy przez Pracę, aby wspierać zawodową integrację młodych osób z niepełnosprawnościami. Ziarna importowane do Francji są prażone i przetwarzane zgodnie z rzemieślniczym savoir-faire na czekoladę o czystym pochodzeniu z Wietnamu...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play