Słowacja, Košice
... kostkach zapewnia przyjemne doznania smakowe. Ser ten jest wytwarzany tradycyjnymi metodami, aby zapewnić najwyższą jakość i autentyczność. Jego wszechstronny charakter sprawia, że jest ulubieńcem miłośników sera, oferując nieskończone możliwości na pyszne posiłki i przekąski. Bogaty i wyrazisty smak sera Trappista w kostkach wzbogaca smak każdego dania, co czyni go niezbędnym w Twojej kolekcji serów.
Litwa, Bajorai, Vilniaus R.
...Francuski ser z mleka krowiego, który nosi nazwę Brie, regionu Francji, w którym jest produkowany. Jest to produkt z surowego, półtłustego i lekko przyprawionego mleka, ma jasny kolor i charakterystyczną białą pleśń na powierzchni.
Włochy, Fidenza
...Ser, który należy do tzw. "pleśniowych" serów - takich jak francuski Brie. Ma miękką konsystencję i białą, miękką, jadalną skórkę.
Francja, Auros
... Ser Kozi i Owczy tome 4 kg oraz tommette 600g. Oferujemy również Saint Nectaire, Comté, Brie naturalny i z truflami, jogurty wiejskie, jogurty owcze, śmietanę wiejską, twaróg, Emmental tarty z surowego mleka itd.... Nie wahaj się poprosić o nasz pełny katalog i ceny.
Turcja, Trabzon
Założona w Gaziantep w 1966 roku, jest wiodącą firmą w swoim sektorze, inwestującą w nowoczesne technologie i produkcję, z naciskiem na zdrowie ludzi. Kupiona przez RODZINĘ ÖZGÜÇLÜ w 2005 roku, rozwija produkty z innowacyjnym podejściem, produkując w obiektach wyposażonych w najwyższej klasy systemy technologiczne na zamkniętej powierzchni 49 000 m², zbudowanej na 110 000 m² w 4. Zorganizowanej St...
Francja, Rungis Cedex
...BUISSON jest hurtownią serów w Rungis. Dystrybucja serów premium z eksportem serów. Doświadczenie profesjonalistów w dziedzinie serów w Rungis na rzecz profesjonalistów z branży gastronomicznej i restauratorów. Najlepsze sery dostarczane w EUROPIE. Niektóre z naszych wyjątkowych serów w Rungis: Emmental, Cantal, Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de Moines...
Francja, BRIE
...Sos cheddar to wielki klasyk. Jego tradycyjny przepis opiera się na serze cheddar, który najczęściej używa się w postaci startej dla większej wygody, na śmietanie oraz opcjonalnie na odrobinie mleka. Przygotowanie jest podobne do sosów z niebieskiego sera lub roquefort. Podgrzewa się śmietanę i mleko, a następnie dodaje się ser, mieszając za pomocą łyżki. Przyprawienie sosu cheddar jest również...
Francja, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS to spółdzielnia, założona w 1985 roku w wyniku fuzji różnych spółdzielni gminnych, między 1985 a 1996 rokiem. Te wspólnoty, historyczni producenci sera emmental IGP Grand Cru label rouge, zdywersyfikowały swoją produkcję w kierunku wytwarzania serów miękkich z delikatną skórką i skórką mytą. Po przekształceniu w "Pâturages Comtois", spółdzielnia kontynuowała swoją dywersyfikację,...
Wielka Brytania, Redhill
... 70 000 osób na całym świecie. Dostarczamy czystą jakość i bezpieczne produkty. Nasza szeroka gama produktów: SER Ser kozi Mozzarella Cheddar Brie MASŁO Do smarowania Porcje Kostka MLEKO I ŚMIETANA Śmietana Mleko MIĘSO Całe mięso Krojone mięso...
Gevers przedstawia szeroki asortyment serów z różnych krajów; belgijskie (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel abdijkaas), holenderskie (Beemsterkaas, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), francuskie (Boursin, Brie, Camembert, ser kozi, Munsterkaas, Roquefort, Rambol), greckie (Feta), szwajcarskie (Appenzeller, Gruyère, Emmental), włoskie (Mozzarella...
Hiszpania, Valencia
... bekonem, chorizo i sok pomarańczowy. Klasyczne: Kawa z mlekiem z tostami (chleb białym lub pełnoziarnistym), z pomidorem lub dżemem. Petite Lupe: Kawa z mlekiem i francuski bikini z serem i szynką. Lunche Serrano, ser brie i tapenada z oliwek. Świeży tuńczyk, pomidor i oliwki. Sobrasada i ser emmental. Pełnoziarnisty chleb 6 zbóż, serrano, rukola, ser burgos i kandyzowane pomidory. Kurczak...
Produkcja serów twardych, serów krojonych, kashkaval, serów tartych, serów miękkich, camembert, brie, a także produktów convenience (ser camembert do pieczenia itp.) dla detalicznej sprzedaży, gastronomii i sektora HoReCa, również w jakości bio. Najnowocześniejsze zakłady produkcyjne, własne laboratorium, eksport na całym świecie. Codziennie przetwarzanych jest około 1 miliona kg mleka.
Francja, Roissy En Brie
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play