Holandia, Amstelveen
...Oprócz ciasta do pizzy, oferujemy również 100% ser Mozzarella, który idealnie nadaje się jako dodatek na pizzę. Oprócz 100% sera Mozzarella, w naszej ofercie znajduje się również mieszanka Triple Cheese. Te sery Piazzola Pizza zostały ekskluzywnie przetestowane pod kątem „idealnej pizzy”. Wariant Mozzarella składa się w 100% z mleka krowiego i szybko się topi dzięki swojej kremowej strukturze. Wariant Triple Cheese jest pełen smaku, dzięki mieszance mozzarelli, czerwonego cheddara i sera Gouda. Dla prawdziwych miłośników sera.
Włochy, Bergamo
Bello Fresco powsta z pasji do tradycji kulinarnej Neapolu, a jakość naszych świeżych produktów jest sercem naszej firmy. Rozpoczęliśmy naszą działalność w latach 90., przynosząc tradycyjne produkty mleczarskie z południa na północ Włoch, stale poszerzając naszą klientelę. Do nabiału, który wciąż jest naszą mocną stroną, z czasem dodaliśmy produkty rolnicze (owoce i warzywa) oraz specjały z połudn...
Słowacja, Košice
...Milkyland milky 45% grated to ser starty, który łączy wygodę z bogatym, kremowym smakiem. Z zawartością tłuszczu wynoszącą 45%, ten ser oferuje luksusowy smak i teksturę, idealny do wzbogacania różnych potraw. Niezależnie od tego, czy posypujesz pizzę, mieszając z makaronem, czy tworząc sos serowy, Milkyland milky 45% grated zapewnia wyjątkową jakość i smak. Ten ser jest wytwarzany z najlepszych...
Niemcy, Wippingen
...Produkty Świeża Mozzarella, Ser Cheddar Klasa A, AA+ Termin przydatności do spożycia 24 miesiące, należy przechowywać w temperaturze -4 stopni Celsjusza. Pochodzenie produktu Niemcy/Holandia/Włochy Kształt Blok Kolor Biały do białawo-żółtego Wilgotność 45 - 50% Tłuszcz w suchej masie 30 - 44,5% Sól Powierzchnia czysta z śladami po prasowaniu. Powierzchnia może być popękana. Konsystencja i tekstura Bliska tekstura może mieć nierówne otwory Aromat i smak: Składniki: Typowe dla mleka Mleko krowie, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna.
... doceniają jakość i smak, które oferuje nasz ser mozzarella Halal, a my jesteśmy dumni, że możemy go oferować w różnych kształtach bloków, które spełniają potrzeby naszych klientów. Rozumiemy, że popyt na produkty Halal rośnie, a nasz ser mozzarella spełnia te wymagania. Jest doskonały do pizzy, makaronu i wielu innych potraw włoskich. Nasze metody produkcji zapewniają, że każdy blok sera spełnia najwyższe standardy jakości żywności. Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy sera mozzarella Halal, jesteś we właściwym miejscu. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji i złożyć zamówienie.
Estonia, Tallinn
...Ser mozzarella mrożony w blokach od Dana jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego i dostępny w blokach luzem, co ułatwia transport. Bloki o wadze 2,5 kg pakowane są po 4 sztuki, tworząc opakowania o wadze 10 kg. Produkt można przechowywać w temperaturze -18°C, gdy jest jeszcze zamrożony. Po rozmrożeniu zalecamy natychmiastowe użycie. Nie ponownie zamrażać po rozmrożeniu.
Polska, Warszawa, Poland
...charakteryzuje się miękką teksturą, dobrą elastycznością, jednorodnym topnieniem, właściwościami ciągnącymi oraz łatwością w tarciu i krojeniu. Ma trwałość 3, 6 lub 12 miesięcy. Foodcom S.A. dostarcza ser analogowy w blokach po 1 kg lub w postaci tartej, pakowany w torby po 1 lub 2 kg. Dzięki doskonałym właściwościom topnienia, ser analogowy jest powszechnie stosowany jako substytut sera do pizzy i dodatków, ponieważ przypomina ser mozzarella. Może być również używany w produktach serowych, które wymagają niższej zawartości tłuszczu i soli.
...Mozzarella tarta i w kostkach do pizzy oraz dań na ciepło. Tarty i pakowany ser dla hurtowników, gastronomii i przemysłu na całym świecie, z silnym naciskiem na rozwiązania dostosowane do potrzeb klienta. Od kilku dziesięcioleci jest to część działalności naszej firmy rodzinnej. Rocznie przetwarzamy i pakujemy około 10 000 ton sera dla klientów B2B. Na przykład eksportujemy nasz tarty ser do...
...Na nieskażonych pastwiskach w głębi regionu Kampania hodowane są wyselekcjonowane krowy, których smaczne mleko posłuży do produkcji mozzarelli z mleka krowiego. Jest to bardzo świeży ser o elastycznej konsystencji, bardzo podobny do mozzarelli z mleka bawolego pod względem obróbki. Z wyglądu ma perłowo-biały kolor, a jego miękkie wnętrze odsłania cienkowarstwową strukturę. Mozzarella z mleka...
Grecja, Thessaloniki
...Wegański smak Mozzarelli ser bezmleczny przygotowany z oleju kokosowego Topnieje równomiernie Bezglutenowy Bez soi Bez laktozy Bez nabiału Idealny do pizzy, ciast i sałatek...
Turcja, Izmir
...Profesjonalna drewniana deska do krojenia wykonana w 100% z drewna. Deska stanie się nie tylko niezawodnym pomocnikiem w krojeniu produktów, ale może również służyć jako naczynie do serwowania smażonego mięsa, warzyw, sera i innych potraw. IDEALNA DO SERWOWANIA STEKÓW, RYB I MIĘSA NA GRILLU Deski do serwowania steków Deska do serwowania pizzy Deski do krojenia Deski do serwowania sera Drewniany talerz na przekąski...
Szwajcaria, Hendschiken
... sojowa, wzmacniacz smaku glutaminian sodu, cukier, przyprawy. Umieścić na blachach i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut. Temperatura przechowywania: min. -18°C, po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Informacja dla alergików: Zawiera gluten, mleko, soję.
...Niezbędny składnik do pizzy i makaronów, tajemnica smaku różnych przepisów, ser mozzarella doda zupełnie nowy smak do Twojej kuchni dzięki świeżości Gündoğdu.
Turcja, Istanbul
...Specjalny sos przygotowany z miękkiego i puszystego ciasta oraz pomidorów z Çanakkale + ser mozzarella + kiełbasa wołowa + najświeższe, najwyższej jakości składniki = Pizza Mix! Przygotowywanie pizzy z Pek Food nie jest już tak przerażającym doświadczeniem, jak się wydaje! Jako Pek Food pomyśleliśmy o wszystkim do ostatniego szczegółu! Nie martw się! Już się tym zajęliśmy... Przygotowaliśmy dla...
Włochy, Noci
...Ręcznie robiony woreczek z ciasta serowego z kremowym nadzieniem z ręcznie rozdrobnionej mozzarelli i śmietany, naturalnie wędzony. Wędzona burrata to doskonała ewolucja burraty z Apulii. Słodycz stracciatelli łączy się z delikatnym i przyjemnym aromatem naturalnego wędzenia, które odbywa się w piecu z użyciem wiórków drzewnych, tworząc mieszankę o niepowtarzalnym smaku i wyrazistym aromacie. Ta specjalność jest idealna do nadziewania pizzy lub sałatek gourmet, ale można ją również łączyć ze świeżą rybą o wędzonym smaku lub z dżemami i konfiturami o intensywnym smaku.
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
Holandia, Eindhoven
...proste i świeże. Ser ZZA Mozzarella jest niezbędny w tej podstawie. Dzięki naszej IQF Mozzarelli powstaje idealny kawałek pizzy, który rozpuści się na twoim języku. Ponieważ nasz ser nie zawiera skrobi, nie topnieje. Zainteresowany? Poproś o niezobowiązującą wycenę/próbkę na naszej stronie internetowej.
Belgia, Houdeng-goegnies
SCHOEPS jest niekwestionowanym liderem w dziedzinie pakowania sera. Nasze produkty są głównie przeznaczone dla profesjonalistów z branży spożywczej. Nasz portfel klientów obejmuje z jednej strony hurtowników dostarczających do pizzerii, restauracji oraz instytucji, a z drugiej strony przemysłowców produkujących dania gotowe.
Belgia, Halen
... analogowe... Dostosowane do Twojego sektora: w asortymencie foodservice opracowaliśmy specjalnie dla Ciebie kilka marek własnych Kaasbrik: Mozzarella Pizzaiolo, Emmental Kaasbrik i La Dorata to tylko niektóre z naszych hitów. Ponadto Kaasbrik jest organizatorem krajowego konkursu ‘Pizzaiolo roku’. Dla przemysłu pracujemy na zamówienie: ser pakowany w kolorową folię, dostarczany w plastikowych skrzynkach, jeśli jest to wymagane. Dla dużej dystrybucji pakujemy Twoje marki prywatne według Twoich życzeń. Dla eksportu zagranicznego możemy dostarczyć produkty głęboko mrożone.
Hiszpania, Sant Cugat Del Valles
Biuro handlowe i logistyka producentów mozzarelli oraz serów importowanych do Hiszpanii i Portugalii. Specjaliści w sektorze gastronomicznym, zorganizowanej restauracji oraz sektorze przemysłowym. Bezpośrednia obsługa z fabryk w Europie, Szwajcarii i Wielkiej Brytanii. Eksperci w zakresie mozzarelli do pizzy, europejskich serów tartych, serów włoskich (Grana Padano DOP, Provolone, Parmigiano...
Włochy, Taviano
Mozzarella Regjnella, młoda firma z Salento, opiera swoje korzenie na dziesięcioletnim doświadczeniu w branży oraz rzemieślniczym charakterze swojej produkcji, połączonym z najnowszymi normami w zakresie higieny i zdrowia. Marka "Regjnella" powstała z celem stania się ikoną jakości bez kompromisów. Dzięki rozbudowanej i efektywnej sieci sprzedaży, Mozzarella Regjnella zapewnia dostawę własnymi śro...
Holandia, Haarlem
importer produktów sycylijskich, piw rzemieślniczych, win, likierów, serów, wędlin, ciastek wegańskich, produktów bezglutenowych, mąki do chleba, ciast i pizzy. Oliwa z oliwek organiczna, konserwy rybne, lokalne produkty rzemieślników, takie jak meble, oświetlenie, oświetlenie zewnętrzne kute. Pudełka posiłkowe z lokalnymi produktami sycylijskimi.
Francja, Marseille
Założona w 2000 roku, CARAGUM INTERNATIONAL® to firma z siedzibą w Marsylii, specjalizująca się w formułowaniu, produkcji i sprzedaży składników funkcjonalnych dla przemysłu spożywczego i kosmetycznego. - Systemy funkcjonalne dla napojów - Systemy funkcjonalne dla napojów gazowanych - Systemy funkcjonalne dla serów analogowych, takich jak ser do pizzy, feta, ser w kostkach - Systemy...
VICENTE TOURAL rozpoczął działalność w Portugalii i po raz pierwszy wprowadził do Portugalii niektóre produkty importowe, takie jak: ser włoski mascarpone, szynka serrano, świeża mozzarella w kulkach, świeża mozzarella w blokach i tarta do pizzy, wędliny z nogi i wędliny z łopatki bez skóry o wysokiej wydajności, filety anchois w oliwie, boczek w plastrach, hiszpańska kiełbasa chorizo słodka i...
Belgia, Mol
... szynki •Kostki sera •Do produkcji pizzy •Kanapki itp. •Możliwość produkcji "spersonalizowanych" produktów na życzenie klienta. SERY ROZTAPIAJĄCE I ANALOGICZNE SZEROKA GAMA PRODUKTÓW: RODZAJE: •Tarty ser, do zapiekania i innych zastosowań. •Batoniki kanapkowe w szerokiej gamie. •Bazy z Mozzarelli •Produkty standardowe lub na miarę •Produkcja serów specjalnych.
CasaFadda 1886 realizując pomysł założycieli, produkuje na Sardynii nie tylko tradycyjne sery, ale także produkty szczególnie innowacyjne, ożywiając rynek i optymalizując potencjał sektora. Celem jest kwalifikacja i promocja jakościowych zasobów produkcji rolno-spożywczej typowych dla Sardynii. Produkuje ser pleśniowy i sery topione do pizzy, wytwarzane z mleka owczego, słodką ricottę owczą idealną do dekoracji cannoli, mieszane sery miękkie owczo-wieprzowe, oprócz tradycyjnych serów pecorino. Kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play