Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
Włochy, Radicofani
...szczególną dbałość o jakość sera. Spółdzielnia przetwarza prawie całe dostępne mleko w wydajnym zakładzie zgodnym z normami CE: jest w stanie przetworzyć znaczną ilość i produkować różne rodzaje pecorino, aby zaspokoić najbardziej różnorodne gusta. Produkcja odbywa się wyłącznie z mleka owczego.
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play