Belgia, Nivelles
... jakości. A aby przekształcić to mleko ekologiczne w pyszny ser, Ekologiczna Serowarnia w Vielsalm może liczyć na Alaina Vedrinesa, swojego mistrza serowara, który z pasją wykonuje swój zawód twórcy smaków. Wyszukane smaki na każdą okazję Waterloo wyróżnia się wyszukanymi smakami i naturalną, morgową skórką. Idealny jako przystawka, do towarzyszenia Twoim posiłkom, pieczywie i kanapkom, możesz go również z radością wykorzystać w swoich przepisach i przygotowaniach serowych, na przykład w raclette lub tartiflette. Rzecz mało...
Niemcy, Bad Bramstedt
...Widok roztopionego masła ziołowego na pięknym kawałku ryby lub mięsa sprawia, że ślinka cieknie. Czym byłoby soczyste stek z grilla, chrupiąca bagietka, gorący ziemniak z piekarnika czy gorący ser raclette bez tego wspaniałego kawałka masła? Niezależnie od tego, czy do mięsa, grillowanych warzyw, ryby, czy po prostu na kawałku chleba – od teraz możesz zrobić swoje własne masło. Wszystko, czego potrzebujesz, to nasza genialna sól przyprawowa. Nic już nie stoi na przeszkodzie, aby cieszyć się masłem, nie będzie smaczniej. Zawartość: 30,00 g Numer artykułu: 480816...
Francja, Montmorot
...Produkcja wyłącznie w regionie Jura z surowego mleka i w tradycyjny sposób. Wszystkie nasze sery raclette pochodzą z małych mleczarni w Jurze, starannie wybranych ze względu na rygor i jakość ich pracy. Ten ser w kształcie koła, ważący od 6 do 7 kg, zaokrąglony i złocisty, jest głównie spożywany na ciepło, w towarzystwie ziemniaków w skórce, suszonej wołowiny, wędzonej surowej szynki i innych wędzonych przysmaków.
Francja, Saint-Etienne
...Ser twardy niegotowany, wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający przez minimum 8 tygodni. Charakteryzuje się gładką i jednolitą konsystencją oraz typową dla raclette skórką mytą. Idealny do raclette, ale także do przygotowywania tart słonych, ciast francuskich, pizz, nie zapominając o sałatkach i sezonowych przystawkach.
Belgia, Izegem
...), Warzywa gotowane (Kiedy mówimy o daniach gotowych, oczywiście myślimy o warzywach gotowanych), Surówki, Zimne przekąski, Włoskie i hiszpańskie wędliny, Ser (Deski serów, raclette, sery twarde, półtwarde, miękkie, niebieskie, świeże, kozie lub light). Ale także sosy, oleje i przyprawy, tapas i wędliny, makaron, kanapki i chleb z niespodzianką, napoje, kawa i cukier, chleb, dżemy i czekolady, ciastka, produkty bezcukrowe, nabiał i jogurt, orzechy, figi, daktyle, słodycze i w końcu różności.
Ser, ser z surowego mleka oraz sprzęt do fondue i raclette.