Słowacja, Košice
Witamy w MILKYLAND, wiodącym liderze w branży dystrybucji żywności z dziesięcioletnim doświadczeniem w sprzedaży hurtowej, imporcie/eksporcie oraz efektywnym zarządzaniu logistyką. Nasza główna specjalizacja to produkty mleczne, w szczególności różnorodne sery i alternatywy wzbogacone tłuszczami roślinnymi. Z dumą oferujemy wybór premium serów, takich jak Mozzarella, Edam i Trappist, z których każ...
Hiszpania, Malaga
...Od mini quiche'ów na jeden kęs po większe do dzielenia się, w Preco Food przygotowujemy je na chrupiącym maślanym cieście, wypełnione naturalnymi i świeżymi, zawsze i tylko składnikami najwyższej jakości. Caprese (świeży pomidor, bazylia i ser Edam) Ser, cebula i boczek Świeży szpinak i ser kozi Szynka i ser Ser i cebula KATEGORIA: Quiche'y...
Włochy, Martina Franca
...Pecorino alla Cenere to tradycyjny ser, który fascynuje swoim unikalnym smakiem i historią. Ten ser, owinięty w skorupę z popiołu, ma intensywny i aromatyczny smak, idealny dla tych, którzy szukają autentycznego doświadczenia. Popiół nie tylko nadaje charakterystyczny wygląd, ale także pomaga zachować świeżość sera, co czyni go idealnym do spożycia samodzielnie lub w połączeniu z lokalnymi winami. Każdy kawałek opowiada historię tradycji serowarskiej Apulii, niosąc ze sobą smak ziemi i pasję do rzemiosła.
Belgia, Schaerbeek
...Miękkie tortille kukurydziane wypełnione różnorodnymi składnikami, takimi jak mięso, ser, warzywa i salsy. Enchiladas: Tortille wypełnione mięsem lub serem, zwinięte i zapiekane z pikantnym sosem. Quesadillas: Tortille wypełnione serem i czasami innymi składnikami, następnie złożone i gotowane, aż ser się roztopi. Tostadas: Tortille smażone lub pieczone na chrupko, podawane z fasolą, mięsem, sałatą, serem i innymi dodatkami. Chilaquiles: Kawałki tortilli smażone lub pieczone, a następnie duszone z salsą, często podawane z jajkami, serem i innymi dodatkami.
Hiszpania, Madrid
...Doskonałość sera pleśniowego. Castello® Danablu to tradycyjny duński ser pleśniowy, który charakteryzuje się intensywnym, lekko słonym smakiem. Dla miłośników sera pleśniowego! DANABLU to duński ser z oznaczeniem IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) i dlatego reprezentuje doskonałość duńskiego sera pleśniowego. Castello® Danablu dostępny jest w formacie bloku 2 kg dla gastronomii. Tradycyjny Castello® Danablu można używać jako przystawkę, na pizzę lub do dań makaronowych, do sałatek lub sosów.
Francja, Montmorot
...Produkcja wyłącznie w regionie Jura z surowego mleka i w tradycyjny sposób. Wszystkie nasze sery raclette pochodzą z małych mleczarni w Jurze, starannie wybranych ze względu na rygor i jakość ich pracy. Ten ser w kształcie koła, ważący od 6 do 7 kg, zaokrąglony i złocisty, jest głównie spożywany na ciepło, w towarzystwie ziemniaków w skórce, suszonej wołowiny, wędzonej surowej szynki i innych wędzonych przysmaków.
...Usługa sprzedaży e-commerce specjalności gastronomicznych z Emilii-Romanii, z Gusto Emiliano, wysyłana kurierem ekspresowym do całej Europy. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradycyjny ocet balsamiczny, wina Lambrusco, Cotechino i Zampone z Modeny, Szynka parmeńska, Coppa di Canossa, Salame Canusino, przetwory z wiśni Vignola, Perły w occie balsamicznym, Savoret.
..."Ser tradycyjny z Allgäu"; twardy ser z surowego mleka z min. 50 % tłuszczu w suchej masie; tradycyjnie wytwarzany ręcznie; dojrzewa min. 5 miesięcy; smak: delikatnie pikantny do aromatycznego, lekko orzechowy Zawartość tłuszczu: 50 % Smak: delikatnie pikantny do aromatycznego, lekko orzechowy...
Grecja, Eleftherio
...Ser kozi to tradycyjny produkt, który obecny jest na greckim 'stole' od czasów starożytnych. Wytwarzany jest z 100% czystego mleka koziego pochodzącego od kóz wypasanych na wolnym powietrzu, które żyją w górach Tesalii, i ma typowy biały kolor. Jest niezwykle bogaty w składniki odżywcze, witaminy, wapń, a także charakteryzuje się unikalnym, bogatym smakiem i przyjemnym, wyraźnym aromatem. Opakowanie Wszystkie nasze produkty dostępne są w: opakowaniach 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 gr, 200 gr, a także w kostkach lub porcjach.
Pasujące produkty
Ser kozi - z Grecji
Ser kozi - z Grecji
Włochy, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato to tradycyjny ser, charakteryzujący się twardą konsystencją uzyskaną z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem podpuszczki i soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ma minimalny czas dojrzewania wynoszący 120 dni i jest polecany do wzbogacania potraw tradycyjnej kuchni włoskiej.
Hiszpania, Fresnedillas de la oliva
...Tradycyjny Ser Kozi, naturalna skórka, nieprasowany. Kategoria: Tradycyjne Sery Hiszpanii. 100% mleko kozie, kultury, podpuszczka i sól.
Pasujące produkty
Ser Tradicional 1kg
QUESOS LA CABEZUELA
Turcja, Istanbul
...Każdy kawałek to 150 gram ręcznie robionego sera Tulum, który jest jednym z najcenniejszych serów dojrzewających Ariste produkowanych w tradycyjny sposób na tych ziemiach. Ser Erzincan Tulum jest wytwarzany w mleczarniach przekazywanych z pokolenia na pokolenie. W ostatnich latach nie podejmowano zbyt wielu prób zakupu nowych mleczarni. Bardzo stare mleczarnie zostały zmodernizowane zgodnie z...
Francja, BRIE
...Sos cheddar to wielki klasyk. Jego tradycyjny przepis opiera się na serze cheddar, który najczęściej używa się w postaci startej dla większej wygody, na śmietanie oraz opcjonalnie na odrobinie mleka. Przygotowanie jest podobne do sosów z niebieskiego sera lub roquefort. Podgrzewa się śmietanę i mleko, a następnie dodaje się ser, mieszając za pomocą łyżki. Przyprawienie sosu cheddar jest również...
Francja, Gennevilliers
...Aksamitna tekstura dżemu wprowadza słodycz do ust, a lekko kwaskowaty smak owocu baobabu pobudza kubki smakowe. Ta mieszanka jest szczególnie ceniona jako dodatek słodki (śniadanie, wypieki...) lub słony (foie gras, ser...) Jest to tradycyjny wyrób rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood. Dżemy Seneafood są w 100% naturalne, bez barwników i konserwantów, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Składniki: Owoc baobabu (bouye) 45%, cukier 40%, pektyna 15% Dominujący smak: słodki i aksamitny Tekstura: dżem z kawałkami...
Francja, Landeleau
... recepturze, idealnie nadaje się dla osób dbających o linię i/lub zdrowie. Ten naleśnik jest dobrze wypieczony, w celu zachowania trwałości. Można go spożywać na zimno w formie kanapki, a także na śniadanie i podwieczorek (posmarowany masłem lub z czekoladą, dżemem…), a także jako dodatek do obiadu i kolacji. Pomysł na posiłek: Na posiłek można go nadziać wszystkim, co tylko przyjdzie do głowy: - masło, ser gruyère, szynka, jajko, - masło, wędzony łosoś, sok z cytryny - ser, sałata - kiełbasa - wędzony boczek - z małymi warzywami...
... przekształcić nasz tradycyjny kanał sprzedaży, którym była regionalna sprzedaż bezpośrednia, w bardziej przyszłościowy, nowoczesny kanał - strategię zakupów online. Staramy się dotrzeć do większej liczby osób i firm za granicą oraz zwiększyć ich świadomość na temat doskonałej jakości serów. Zakres produktów serowych: Ser czosnkowy, Ser górski - łagodny, Ser górski - pikantny, dojrzewający 12...
Ser to tradycyjny smak naszych stołów. Jego codzienne spożycie jest niezastąpione dzięki odpowiedniemu smakowi i różnorodności o każdej porze dnia. Z natury podawany bez dodatków, jest bogaty w wapń, białko, witaminę D oraz cynk. Jest również bardzo bogaty w witaminy i minerały, które wspierają rozwój i codzienne potrzeby. Nasze produkty są całkowicie wolne od dodatków, posiadają wszystkie niezbędne zezwolenia i dokumenty, a wszystkie certyfikaty, w tym ISO 22000 i HACCP, można znaleźć na naszej stronie internetowej.
Grecja, Larisa
Jesteśmy firmą, która produkuje tradycyjny, autentyczny grecki ser owczy (FETA) i od 3 dekad dostarcza go do prawie wszystkich krajów UE. Co tydzień z naszej fabryki wyjeżdżają 2 ciężarówki do różnych miejsc w Europie.
Belgia, Manage
Firma dysponuje nowoczesną technologią do produkcji wyrobów mlecznych, jednocześnie zachowując wysokie standardy higieny i dbałości o środowisko. Produkty mleczne mają być produktami wysokiej jakości, zachowując tradycyjny smak bałkański i bliskowschodni, oferowane w trzech liniach: sery, jogurty i ayran (maślanka). Asortyment składa się z ponad 40 produktów (kashkaval, ser typu feta, jogurty,…).
Cypr, Larnaca
Achnagal Creamery została założona w 1977 roku na Cyprze przez naszego ojca. Jako producent serów z gospodarstwa, wytwarzał tradycyjny ser Halloumi, ricottę oraz ser Kefalotyri, korzystając z małej, specjalnie zaprojektowanej fabryki w ogrodzie domu, w którym dorastał. Od tego czasu przeszliśmy długą drogę i dobrze ugruntowaliśmy swoją pozycję na rynku cypryjskim oraz za granicą dzięki eksportowi...
Grecja, Katerini
...dlatego Alpha Gefsi zdołała skorzystać z tego trendu i wprowadzić te składniki do produkcji ponad 30 pysznych dipów i produktów do smarowania. Oficjalna lista produktów do eksportu obejmuje grecki tzatziki z greckim jogurtem, grecką taramosalatę z ikrą dorsza, grecki pikantny dip serowy z fetą i pieczoną czerwoną papryką, grecki serek kremowy z fetą i greckim jogurtem do smarowania, grecki tradycyjny dip z bakłażana z pieczoną czerwoną papryką. Opakowania: 150g, 200g, 250g, 450g, 1kg, 2kg, 3kg. Oficjalne dokumenty certyfikacyjne BRC, IFS i ISO z 2017 roku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play