...Ręcznie wytwarzany w Portugalii z mleka naszych krów, jak wszystkie nasze sery, nasz ser D'Origem dojrzewa przez miesiąc. Jego tekstura jest półtwarda, a smak intensywny. Waga: 0,8 kg Waga: 1,2 kg...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
...półtwarde i miękkie sery według uznania (od caciotte po Parmigiano Reggiano i Grana Padano). Wyposażony w: Specjalne ostrza do krojenia „rock”: dla wyników porównywalnych z krojeniem ręcznym (powierzchnia produktu pozostaje szorstka, podobnie jak przy krojeniu ręcznym, a produkt zachowuje swoje cechy organoleptyczne). Gładkie ostrza: do wszystkich rodzajów serów półtwardych i miękkich. Wyprodukowano zgodnie z regulacjami CE głębokość: 510 mm szerokość: 460 mm wysokość: 900 mm...
Sprzedajemy twarde i półtwarde sery z regionu Alp w Austrii bezpośrednio do klientów B2B, dealerów oraz konsumentów końcowych za pośrednictwem naszego sklepu internetowego. Dodatkowo mamy specjalne kiełbasy, takie jak salami i kiełbasy suszone, produkowane z lokalnej zwierzyny (jeleń, kozica, sarny). Obecnie mamy około 20 różnych rodzajów serów, które produkujemy lokalnie. Alpen Sepp stara się...
Belgia, Herve
Serowarnia Herve Société zdecydowała się na rozwój szerokiego know-how w zakresie produkcji serów. Miękkie sery z mytą lub kwitnącą skórką, sery niebieskie lub półtwarde, Jeśli połączy się te możliwości z różnymi formatami, teksturami, dostosowanym dojrzewaniem, oferowany jest szeroki wachlarz możliwości. Dzięki temu know-how w połączeniu z elastycznym narzędziem, serowarnia potrafi odpowiadać na...
Francja, Montmorot
... Franche-Comté. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Francuskie sery twarde Comté AOP lub AOC. Nasze sery z mleka krowiego to francuskie sery półtwarde oraz francuskie sery twarde. Sprzedajemy i eksportujemy nasze sery prasowane, ser starty...
Belgia, Nivelles
Historia ChèvrArdennes zaczyna się w latach 70., z nowatorską ideą: stworzeniem eksperymentalnej fabryki dedykowanej produkcji sera koziego. To w Bastogne projekt ujrzał światło dzienne, w samym sercu belgijskich Ardenów. Fabryka została następnie przejęta przez Vache Bleue i korzysta z wiedzy oraz doświadczenia rodziny Loicq. W 2005 roku, wciąż pod kierownictwem grupy Loicq, ChèvrArdennes osiedla...
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Belgia, Izegem
...), Warzywa gotowane (Kiedy mówimy o daniach gotowych, oczywiście myślimy o warzywach gotowanych), Surówki, Zimne przekąski, Włoskie i hiszpańskie wędliny, Ser (Deski serów, raclette, sery twarde, półtwarde, miękkie, niebieskie, świeże, kozie lub light). Ale także sosy, oleje i przyprawy, tapas i wędliny, makaron, kanapki i chleb z niespodzianką, napoje, kawa i cukier, chleb, dżemy i czekolady, ciastka, produkty bezcukrowe, nabiał i jogurt, orzechy, figi, daktyle, słodycze i w końcu różności.
Belgia, Brugge
Od 85 lat wybieramy najlepsze sery w całej Europie: sery AOC, sery z surowego mleka, specjały z rzemieślniczych serowarni, ekskluzywne produkty serowe bezpośrednio od rolnika, sery twarde, półtwarde i miękkie,... Z wyczuciem jakości i wyrafinowania nasi serowarzy potrafią skomponować najbardziej rozbudowany i wyselekcjonowany asortyment serów, od Irlandii po Włochy. Bezpośredni import...
Belgia, Sint-Andries
Od 85 lat wybieramy najlepsze sery w całej Europie: sery AOC, sery z surowego mleka, specjały z rzemieślniczych serowarni, ekskluzywne produkty serowe prosto od rolnika, sery twarde, półtwarde i miękkie,... Dzięki wyczuciu jakości i wyrafinowania, nasi serowarzy potrafią skomponować najbardziej rozbudowany i wyselekcjonowany asortyment serów, od Irlandii po Włochy. Bezpośredni import, optymalne...
Holandia, Rijen
W Amalthea, spółdzielni hodowców kóz, zrzeszeni są holenderscy i belgijscy hodowcy mlecznych kóz. Amalthea B.V. posiada w Rijen własny zakład produkcji sera dla półtwardego sera koziego. Członkowie Amalthea, spółdzielni hodowców kóz, dostarczają mleko do zakładu produkcyjnego Amalthea B.V. Mleko kozie jest głównie przetwarzane w własnym zakładzie produkcji sera na półtwarde sery kozie...
Białoruś, Vysokoe
Włochy, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specjalizuje się w dojrzewaniu i porcjowaniu serów włoskich i nie tylko. Jesteśmy w stanie dostarczyć kompletny pakiet serów: Grana Padano Dop i Parmigiano Reggiano Dop w różnych dojrzewaniach, porcjach i w postaci tartej. Wiele włoskich DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sery szwajcarskie, sery twarde, sery miękkie, sery kozie i owcze, Provoloni, sery młode, półtwarde i super dojrzewające.
Białoruś, Minsk
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play