Francja, Merville
... cukierków, z bardzo małą karmelizacją - karmel tradycyjny, standardowy smak karmelu, który łatwo przychodzi na myśl, często używany w polewach i sosach - karmel pełny, o bardzo wyraźnym smaku, używany w mieszankach w produktach ciastkarskich lub mlecznych, aby uzyskać dobry karmelowy smak. GŁÓWNE ZASTOSOWANIA: - Desery mleczne - Desery warzywne - Lody - Ciastka - Ciasta - Sosy - Polewy - Cukiernicze...
Szwajcaria, Hendschiken
...Produkty mrożone wstępnie pieczone, 76g Składniki: Pomidory 29%, (środek zakwaszający kwas cytrynowy), mąka pszenna, woda, ser 10%, pieczarki (przeciwutleniacz kwas askorbinowy), tłuszcze i oleje roślinne nieutwardzone (tłuszcz palmowy (zrównoważony), olej rzepakowy), skrobia, drożdże, szynka (sól peklująca azotynowa konserwant E250, stabilizator E452, kwas cytrynowy E331), cebula, sól, mąka...
Niemcy, Neumagen-Dhron
Vitis Traubenkern GmbH w Neumagen-Dhron nad Mozelą stoi za naturalnym i zdrowym odżywianiem. Od ponad 20 lat produkujemy i sprzedajemy kompleksową ofertę żywności ekologicznej i suplementów diety z naturalnych źródeł. Vitis Vital to wiodąca marka produktów z pestek winogron w branży spożywczej, która dostarcza nie tylko miłośnikom żywności ekologicznej, ale także wszystkim, którzy pragną czerpać ...
Francja, L'union
...Nasze składniki przeznaczone do wypieków drożdżowych nadają gotowym produktom rzeczywiste cechy pod względem wyglądu, smaku i trwałości. Objętość, rozpływalność, miękkość i piękne warstwy to cechy, które są wymagane od tradycyjnych wypieków drożdżowych. Trwałość i regularność to główne atuty wypieków przemysłowych. Dzięki różnorodności, jakości i nowoczesności naszych składników do wypieków...
Austria, Wien
... roślinny oraz składniki konopi są w porównaniu do produkcji ekstraktów jedynie minimalnie przetwarzane i denaturowane. W wyniku procesu przetwarzania cukierki konopne mają zawartość kannabinoidów wynoszącą 0,5% kannabidiolu (CBD) i mniej niż 0,02% tetrahydrokannabinolu (THC). Odpowiada to około 7,5 mg CBD na cukierek lub około 3 krople 10% oleju CBD. Do produkcji tych cukierków konopnych wykorzystywane są wyłącznie krajowe odmiany konopi użytkowych uprawiane przez lokalnych rolników.
Rumunia, Nicolae Balcescu
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna rzepakowa), smarties (cukier, masło kakaowe, mleko odtłuszczone w proszku, pasta kakaowa, masło cukiernicze, mąka pszenna, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia ryżowa, emulgatory: lecytyny; koncentraty owoców i roślin: karczoch, rzodkiew, czarna marchew, cytryna, hibiskus; koncentrat spiruliny...
Włochy, Olgiate Olona
... temperaturę zarówno przed wzrostem temperatury latem, jak i przed utratą ciepła zimą. Niezależnie od tego, czy musisz wysłać towar ciężarówką, koleją, statkiem czy samolotem, produkty Eredi Caimi są rozwiązaniem. Wśród wielu różnych produktów, które chronimy, znajdują się: Produkty chemiczne, detergenty Owoce i warzywa, ciasta, produkty cukiernicze Wina, piwo, napoje gazowane i soki owocowe, sól Preparaty farmaceutyczne Produkty do pielęgnacji osobistej, kosmetyki Materiały opakowaniowe Produkty do czyszczenia Składniki spożywcze...
Austria, Wien
...Składniki: Mąka pszenna, skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, lecytyna sojowa jako emulgator, sól, środek spulchniający (wodorowęglan sodu), wanilina Wartość odżywcza na 100g: Energia: 1618kJ / 387kcal Tłuszcz: 6,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,52g Węglowodany: 78,9g Białko: 10,9g Sól: 0,04g Ktn/Pal.: 28 Wielkość porcji wysokość/średnica: 11,5 / 4,0 Zawartość: 1000...
Niemcy, Breisach
...Ciastka maślane z mąki pszennej. Składniki: MĄKA PSZENNA, 24% MASŁA z Bretanii, woda, 5,5% cukru trzcinowego, drożdże, GLUTEN PSZENNY, JAJKA, sól, MLEKO W PROSZKU, cukier, PSZENNY ZAKWAS (woda, fermentowana MĄKA PSZENNA), środek do obróbki mąki E300, barwnik: karoten (pochodzenia naturalnego), enzym. Przechowywać w temperaturze min. -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Piec w piekarniku w...
Francja, Marseille
... potrzebom i wymaganiom Twoich klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu produktów regionalnych, lokalnych specjałów i tradycyjnych przepisów. Pozyskujemy również składniki i produkty specyficzne na życzenie naszych klientów. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi uczestnikami branży rolniczej i spożywczej. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Włochy, Bruino
... wyrobów na naturalnym zakwasie. Tworzymy wyroby cukiernicze suche, świeże, torty, półzimne, wypieki takie jak: panettoni, pandori, słodkie i słone focacce, pizze; bugie ricce i nadziewane, produkty jednorazowe na śniadanie. Niektóre z naszych rzemieślniczych wyrobów cukierniczych można znaleźć w katalogu online. Oprócz artykułów dostępnych w katalogu tej strony internetowej, Dolce Vassoio jest w stanie stworzyć wiele innych produktów i wariantów, także na specjalne zamówienia. Realizujemy również typowe produkty piemonckie zgodnie z tradycją.
Belgia, Brugge
... najnowszą technologię, a także zrobotyzowane linie do „pieczywa i wyrobów cukierniczych” wyposażone w systemy wizji 3D. Nasze w pełni zautomatyzowane maszyny i linie, od formujących po zamykające kartony, są wykorzystywane w różnych branżach: oleje i tłuszcze spożywcze, ryby, mięso, owoce, warzywa, orzechy, pieczywo, wyroby cukiernicze, czekolada, proszki i składniki spożywcze, korki i opakowania...
Belgia, Tessenderlo
...panini, kanapki, pistoletki i piccolo; wyroby cukiernicze, rogaliki i ciastka kawowe; ciastka, wypieki, biszkopty, ciasta, gofry, pączki, muffiny i brownie; wyroby cukiernicze, desery i praliny; przekąski i pizze; opakowania ...
Belgia, MANAGE
DAWN FOODS BELGIUM oferuje szeroką gamę wydajnych i innowacyjnych produktów: mieszanki cukiernicze, nadzienia, stabilizatory do kremów i musów, przygotowania owocowe, polewy, glazury, czekolady, aromaty, składniki do lodów, dodatki i dekoracje. DAWN FOODS BELGIUM jest jednym z liderów sektora BVP (Piekarnictwo, Cukiernictwo, Patisserie) w Europie i rozwija swoją działalność na czterech głównych rynkach: cukiernictwie rzemieślniczym, gastronomii, lodziarniach i przemyśle.
Francja, Saint Orens De Gameville
...Bello & Angeli to rzemieślniczy producent czekolady z siedzibą w Saint-Orens-de-Gameville, w departamencie Haute-Garonne. Wszystkie nasze oryginalne i "domowe" kreacje są opracowywane w naszym warsztacie w pobliżu Tuluzy, gdzie wybieramy najlepsze czekolady i składniki. Każdego dnia produkujemy smakowite kreacje z największą starannością rzemieślniczą, w tym czekolady, ale także lody i sorbety...
Turcja, Çorum
... zdolność produkcyjna wynosi 4 (cztery) kontenery 40’’HC dziennie. W zakładzie produkcyjnym stosowane są najnowocześniejsze technologie do opracowywania smacznych produktów wysokiej jakości. ALY nieustannie zaspokaja zmieniające się potrzeby konsumentów. Stało się to możliwe głównie dzięki pracy profesjonalnych i doświadczonych członków zespołu; najlepszym składnikom (wszystkie składniki są...
Francja, Talant
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady. DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków. DECO RELIEF jest również specjalistą w...
Belgia, Battice
Z siedzibą w Battice w Belgii, od ponad 25 lat, AVIGAUF wnosi swoje doświadczenie w produkcję wysokiej jakości wafli rzemieślniczych. Najlepsze naturalne składniki są przez nas starannie wybierane, aby zapewnić Państwu prawdziwą przyjemność z degustacji! Nasza oferta produktów: Wafle liègeńskie lub cynamonowe, Galette tradycyjna, Galette czekoladowa, Galette paryska, Wafle Babci, Małe serca z...
Grecja, athens
„Dorikon S.A.” działa w obszarze produktów z mrożonego ciasta od ponad 40 lat. Wyróżnia się doskonałą jakością oraz dużą różnorodnością ciast francuskich, rogalików i tradycyjnych greckich ciast, wykorzystując najczystsze składniki i sprawdzone przepisy. „Dorikon” jest pionierem w swojej branży, dostarczając międzynarodowemu rynkowi produkty wysokiej jakości. Kładąc nacisk na świeże składniki i tradycyjne metody przygotowania, firma obecnie dystrybuuje swoje produkty zgodnie z międzynarodowymi normami zdrowotnymi oraz wykorzystując najnowocześniejsze maszyny.
Belgia, Ieper
Najlepsze składniki, tradycyjny rzemieślniczy sposób wytwarzania, długie czasy odpoczynku i wyrastania, entuzjastyczny zespół wykwalifikowanych piekarzy, nowoczesna piekarnia, ogromna pasja i miłość do zawodu oraz uśmiech… To przepis na Twoje pyszne, rzemieślnicze pieczywo… CIESZ SIĘ TYM!
Belgia, Bruxelles
TWÓRCA ROZWIĄZAŃ AROMATYCZNYCH Uniwersum słodkich i słonych rozwiązań aromatycznych odpowiadających potrzebom przemysłu spożywczego. SMAK BEZ KOŃCA Od najbardziej klasycznych do najbardziej zaskakujących smaków, nasza kreatywność nie ma granic. Udostępniamy Państwu naszą wiedzę poprzez nasze różne gamy nut aromatycznych: PRZYPRAWOWE Wanilia, cynamon, kompozycje przypraw… OWOCOWE Owoce z sadu, cytrusy, owoce leśne, owoce egzotyczne… MLECZNE Kremowe, maślane, serowe… SMAKOWE Czekolada, karmel, nuty cukiernicze… SŁONE Zioła, przyprawy, warzywa, kompozycje przypraw…...
Belgia, Waremme
Produkujemy i sprzedajemy 100% naturalne Gofry z Liège, zarówno poprzez nasze własne punkty sprzedaży, jak i franczyzy. Naszą misją jest produkcja rzemieślniczej gofry najwyższej jakości dla naszej klienteli na całym świecie. Produkty rzemieślnicze są z definicji wytwarzane w małych ilościach i opierają się na tradycyjnych metodach oraz przepisach z przeszłości, wykorzystując składniki wysokiej...
Włochy, Monchiero
...% orzechów i tylko 3 inne składniki: cukier, kakao (lub mleko) i wanilia. Ciasta orzechowe (orzechy, cukier, jajka) Czekolada i czekoladki w połączeniu z orzechami. Praliny, tabliczki, tabliczki z całymi orzechami, jajka wielkanocne. Możemy dostarczyć opakowania odpowiednie do sprzedaży detalicznej lub większe formaty dla cukierni i lodziarni. Dla większych ilości istnieje możliwość personalizacji receptur dostosowując je do potrzeb klientów.
Dziś, jak wczoraj, tradycja trwa, zachowując nienaruszone zasady i metody pracy, które zawsze charakteryzowały Piekarnię Pierrot, zdobywając szacunek i zaufanie klientów. Sztuka i pasja to najważniejsze składniki wielkiego cukiernika. To te składniki sprawiają, że te słodkości są wyjątkowym produktem, niezapomnianym spotkaniem z tradycją i jakością. Szacunek dla tradycji oraz więź z klientem są i...
Francja, Fondettes
Przygoda zaczęła się w 2005 roku, a pomysł polegał na oferowaniu sprzętu do dekoracji ciast jak profesjonaliści. Kilka miesięcy kreatywności wokół produktów zarezerwowanych dotąd dla profesjonalistów, prace testowe i dostosowanie produktów do użytku domowego doprowadziły do narodzin marki ScrapCooking®. Głodni i kreatywni, wyobrażamy sobie zabawne i dostępne dla wszystkich produkty, które upiększą...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania