Irlandia, Dublin
...Naturalne syropy puree, do koktajli, mocktaili, lemoniad. Nasze syropy są wszechstronne i mogą być używane do koktajli, mocktaili, dekorowania deserów, kaw oraz lodów. Nasze syropy są wytwarzane z naturalnych składników, co nadaje im unikalny smak i wysoką jakość tekstury. Jakość jest sercem naszej działalności. Jesteśmy zobowiązani do pozyskiwania tylko najwyższej jakości składników do wszystkich naszych produktów. Smaki syropów obejmują: - kwaśna wiśnia - owoc passiflory - malina - ogórek - truskawka - cytryna - pomarańcza - grejpfrut...
Francja, Lourmarin
Premium koncentraty imbirowe do rozcieńczania. RTD (gotowe do picia) do przekąsek, hotelarstwa i gastronomii. Koncentraty sprzedawane są we Francji w delikatesach i sklepach ekologicznych. Nasze napoje są wysokiej jakości, 100% naturalne, ekologiczne i mało słodkie. Stanowią doskonałą alternatywę dla napojów gazowanych, soków owocowych i syropów. Służą również do przygotowywania koktajli oraz ...
Francja, Laval
BARIBA to młoda firma z Mayenne w zachodniej Francji, tworząca smaki i dobrobyt poprzez innowacyjne napoje BIO, odżywcze na bazie superżywności, głównie pulpy SUPER-OWOCA "BAOBAB BIO & MIEL BIO", bez konserwantów ani sztucznych aromatów. Napoje bezalkoholowe pochodzące z natury, unikalne, egzotyczne, zdrowe, orzeźwiające, źródło witaminy C, magnezu, potasu i superantyoksydantów, które można spoży...
Francja, Avignon
Hubcycle dostarcza składniki spożywcze pochodzące z produktów ubocznych roślinnych. W obecnym kontekście inflacji, gdzie koszty surowców nieustannie rosną, konieczne jest znalezienie ekonomicznie atrakcyjnych alternatyw, bez jakichkolwiek kompromisów w zakresie jakości. Hubcycle produkuje składniki: > konkurencyjne: średnio o 20% tańsze niż te pochodzące z standardowego łańcucha dostaw, przy ryg...
Włochy, Prato
...), Koktajl Margarita (bezalkoholowy). Soki skoncentrowane z linii "Breakfast Professional" produkowane są z wysoką zawartością soku i miąższu owocowego. Są głównie wykorzystywane do: hotelarstwa na śniadania, cateringu, napojów gazowanych, napojów bezalkoholowych, long drinków, napojów owocowych itp. Te skoncentrowane syropy są bardzo łatwe w użyciu: - ręcznie wystarczy dodać wodę niegazowaną lub gazowaną do skoncentrowanego miąższu, wymieszać i podać w szklance lub dzbanku. - Z maszynami post-mix na kranie dla szybszej obsługi lub samoobsługi.
...Laboratoria Mathé, które połączyły się z firmą LOR'N PACK, formułują i produkują gamę naturalnych aromatów i barwników przeznaczonych dla przemysłu spożywczego: lodziarnie, cukiernie, konfekcje, napoje (piwa, syropy, alkohole, soki), e-liquidy (e-papierosy). Nasze aromaty kwiatowe, przyprawowe, owocowe oraz nasze barwniki nadają się do zastosowań rozpuszczalnych w wodzie i w tłuszczach...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania