...Torby papierowe na przekąski od AstellPapel są idealne do produktów takich jak chipsy i skwarki. Dostępne w różnych rozmiarach i rodzajach papieru, te torby zostały zaprojektowane, aby utrzymać przekąski świeże i chrupiące. Sześciokątna podstawa pozwala torbom stać stabilnie, co ułatwia ich użycie na półkach. Możliwość personalizacji pozwala torbom odzwierciedlać markę Twojego biznesu, podczas gdy tusze na bazie wody zapewniają bezpieczny i ekologiczny produkt.
Austria, Enzersdorf An Der Fischa
...Nasze chrupiące skwarki zasługują na swoją nazwę - świeże i chrupiące. Są starannie wytapiane z najlepszego tłuszczu. Czyste i naturalne. Przepisy: Domowe knedle ze skwarkami Pieczenie knedli ze skwarkami Skwarkowe ciastka...
Francja, Auros
... wiejski z floc de Gascogne, terrinę z kaczki z pomarańczą, terrinę z królika z cytrynowym tymiankiem, terrinę wiejską z kasztanami, rillettes z czystej kaczki i skwarki z kaczki. Inne produkty z tej kategorii Nie wahaj się poprosić o nasz katalog i ceny.
Francja, Carquefou
...Zgodnie z tradycją wędliniarską nasza oferta obejmuje pasztety w terrinach, pasztety w cieście, pieczenie, kiełbasy, szynkę gotowaną, szynkę do grillowania oraz tradycyjnie wędzoną surową szynkę, kaszankę, boczek, rillettes, skwarki itp.
Zakład zajmuje się produkcją tłuszczów zwierzęcych nie przeznaczonych do spożycia. Sprzedaż skwar wołowych / wieprzowych...
Hiszpania, Higuera La Real-Badajoz
... postawiliśmy na ciągłą i stałą ewolucję, zarówno w zakresie jakości, jak i technologii, co pozwala nam dostosować się do potrzeb każdego z naszych klientów. Produkty: smalec wieprzowy, skwarki, mąka mięsna, żeberka iberyjskie, boczek iberyjski, pancetta iberyjska, itd.
Włochy, Castel Guelfo Di Bologna
... rzemieślniczo. Wędzarnia produkuje szynki, świeżą kiełbasę extra, kiełbasę suszoną, Luganegę, salami z ciotki ferrarese, salami z grilla guelfo, salami wiejskie i grube nostrano, salami typu Milano, węgierskie, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, dojrzewający guanciale, coppa di testa, skwarki, cotechino i zampone, bondiola, cappelli del prete oraz inne specjalności sprzedawane detalicznie, w GDO i gastronomii.
Hiszpania, Sant Marti Sarroca, Barcelona
Greixos Olivella S.l. Rodzinna firma zajmująca się produkcją smalcu, eksportująca na cały świat. Produkty smalcowe i ich różnice: - Smalec rafinowany. - Tradycyjny smalec. - Słodzony smalec wieprzowy. - Smalec w płynie. - Smalec liściasty. - Skwarki. Tłuszcz wieprzowy jest jednym z głównych surowców, których używamy. Jesteśmy firmą z ponad 40-letnim doświadczeniem w produkcji, przetwarzaniu i...
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowane foie gras z kaczki oraz foie gras w puszkach. LE GRENIER DES GASTRONOMES zobowiązuje się do oferowania produktów najwyższej jakości.
Włochy, Ghedi
BRONZITALY, która powstała jako odlewnia odlewów odśrodkowych z wysokiej jakości stopów metali nieżelaznych, nieustannie doskonali się zarówno w zakresie sprzętu, jak i metod odlewania, co obecnie pozwala na odlewanie coraz większej liczby specjalnych stopów. Firma składa się z dwóch jednostek operacyjnych: odlewni i warsztatu mechanicznego. Warsztat mechaniczny wyposażony jest w baterie tokarek r...
Belgia, Diksmuide
SPEKINDUSTRIE VANMAELE NV MISTRZ W CIĘCIU TŁUSZCZU WIEPRZOWEGO - OD LOKALNEGO DO ŚWIATOWEGO EKSPORTU...
Hiszpania, Tomelloso
Produkujemy kiełbasy cebulowe bez konserwantów i barwników, świeże chorizo i kiełbasy oraz skwarki do smażenia lub smażone.
Francja, Frespech
Rodzinna firma SOULEILLES FOIE GRAS produkuje foie gras z pokolenia na pokolenie. Tradycyjne hodowle, zdrowa dieta, szanowanie zwierząt podczas karmienia oraz unikalne rzemiosło pozwalają firmie na produkcję produktów najwyższej jakości. Oprócz foie gras, firma oferuje swoim klientom terriny, pasztety, kremy z foie gras, piersi, kiełbasy, skwarki, żołądki, paski z kaczki, tournedos z kaczki, kiełbasy z kaczki, kotlety z kaczki itd. Oferuje również wykwintne dania.
Hiszpania, Lugo
LUALCO S.L. to firma działająca w sektorze mięsnym, zajmująca się rozbiórką i sprzedażą świeżych, schłodzonych oraz mrożonych mięs. Jej zakład, zatwierdzony przez CEE, znajduje się w Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Wśród jej działalności wyróżniają się: sala rozbiórkowa, wędliny (kiełbasa galicyjska, salami, skwarki, zorza itp.), solenie (lacón galicyjski, boczek, jelita...), mięso mielone...
DOMOWE WĘDLINY, RĘCZNE PRZYGOTOWANIE. CHICHARRONES, ROZDRAPANE MIĘSO, LÓD W PAKOWANIU.
Produkcja smalcu - Skwarki...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play