... układ odpornościowy. Jego wysoka temperatura dymienia sprawia, że nadaje się do lekkiego smażenia, ale najlepiej sprawdza się jako dodatek do sałatek lub jako wykończenie, które podkreśla smak i aromat różnych kuchni. Olej laskowy to wszechstronny, luksusowy dodatek do każdej kuchni, podnoszący walory zarówno słodkich, jak i wytrawnych potraw.
Niemcy, Schoenebeck
... potrawy. Orzechowo-słodki smak doskonale komponuje się z sałatkami, sosami i potrawami smażonymi. Również wzbogaca słodkie wypieki, naleśniki, owocowe jogurty i desery. Użyj naszego oleju z orzechów laskowych bio do czekolady lub kremów orzechowo-nugatowych i stwórz słodkie marzenia. Nasz olej z orzechów laskowych bio ma żółty kolor i charakterystyczny, orzechowy aromat. Zbiory odbywają się w zależności od regionu upraw od sierpnia do października. Zazwyczaj zbiera się je poprzez potrząsanie po rozłożeniu tkanin. Następnie zbiory suszy się w przewiewnym, niskomokrym miejscu.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play