Grecja, Thessaloniki
...Z smakiem twardego sera Z tłuszczami roślinnymi Niska zawartość cholesterolu i tłuszczów nasyconych...
Belgia, Nivelles
... pochodzi z tego regionu, gdzie liczne zielone łąki oferują idealne warunki do uzyskania mleka wysokiej jakości. Unikalne doświadczenie sensoryczne Stary Liège to także unikalne doświadczenie sensoryczne. Ser pełen smaku i delikatny w ustach. Takie są akcenty tego sera twardego… i to prawdziwa uczta! Na bazie mleka pełnotłustego BIO, dojrzewającego w sercu, STARY LIEGE wydobywa ten unikalny smak dobrostanu, który Cię zachwyci. 100 % ekologiczny i smaczny Stary Liège produkowany jest bez konserwantów, bez barwników i bez wzmacniaczy smaku. Jest więc 100 % EKOLOGICZNY, 100 % NATURALNY dla 100 %...
Hiszpania, Totanes
...Ser Manchego jest wytwarzany w regionie La Mancha, z mleka owiec rasy Manchega, co daje mu charakterystyczny i bogaty smak. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma minimalny okres dojrzewania wynoszący 60 dni, ser twardy 180 dni, a ser stary 365 dni. Wnętrze sera ma kolor kości słoniowej, z oczkami równomiernie...