...Tabliczki czekolady i podobne produkty w kształcie prostopadłościanu są pakowane pojedynczo w etykiety kartonowe. Podkreślenie typowego kształtu tabliczki za pomocą pudełek trapezowych:✔ Wydajność: do 170 opakowań na minutę Realizacja innowacyjnych stylów pakowania:✔ Ekonomiczne pakowanie w kartony poprzez przetwarzanie płaskich wykrojów:✔...
Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
...•Można dozować: czekoladki, czekoladki likierowe i czekoladki pralinowe. •Czekolada może zawierać cząstki stałe o grubości do 3 mm. •Model wykonany zgodnie z potrzebami produkcyjnymi i dostosowany do form klienta. •Strefa dozowania, zarówno zbiornik, jak i dysze dozujące, jest podgrzewana, aby ułatwić gorące dozowanie czekolady w regulowanej temperaturze, zapewniając optymalne warunki dla...
Austria, Eben Am Achensee
...Odkryjcie ostateczną przyjemność z czekolady dzięki naszej maszynie do topienia czekolady w kształcie kranu. Idealna dla lodziarni, piekarni i sklepów ze słodyczami, nasz innowacyjny produkt oferuje prosty sposób na topienie i nalewanie czekolady. Przekształćcie lody i desery w słodką pokusę. Doskonały partner dla Waszej profesjonalnej maszyny do lodów miękkich. Nasze urządzenie do nalewania...
Tunezja, Tunis
...Temperówki, enrobownice i ich akcesoria do enrobowania i formowania czekolady, które umożliwiają produkcję cukierków, pralinek, napolitank, tabliczek czekolady, trufli oraz formowania pustych kształtów, idealne rozwiązanie do enrobowania pralinek, batoników zbożowych, wafli ryżowych, ciast, ciastek… Tunel chłodzenia czekolady z linią do enrobowania lub formowania dla cukierków i tabliczek, enrobownica do gum do żucia i lizaków. Automatyczny zbiornik do enrobowania, kompletny, pod klucz i dostosowany do potrzeb. Linia do formowania kropelek i soczewek oraz figurek ...
Szwajcaria, Oberriet
...Twój dostawca technologii piekarniczej i zaopatrzenia gastronomicznego Jako największy dostawca technologii piekarniczej i gastronomicznej w Szwajcarii oferujemy wszystko, czego potrzebujesz do codziennej pracy: maszyny, urządzenia, sprzęt, serwis maszyn i urządzeń oraz usługi specjalne. Dodatkowo możesz wygodnie robić zakupy w naszym e-sklepie. Przekonaj się o naszej wysokiej jakości asortymentu. W razie pytań nie wahaj się z nami skontaktować - czekamy na Twój telefon!
...Korzystając z naszego sprzętu do produkcji czekolady, możesz: - Produkować szeroką gamę rodzajów czekolady na jednej linii produkcyjnej, - Produkować czekoladę w różnych kolorach i kształtach, - Szybko przełączać się z jednego produktu na inny, - Rozszerzać różnorodność mas poprzez łączenie ich ze sobą oraz z waflami, ciastkami i innymi kombinacjami, zwiększając różnorodność form, tworząc...
...Młyn kulkowy to jedna z technik rozdrabniania czekolady. Ramiona mieszające młyna kulkowego wykonane są z utwardzonego, specjalnego materiału. Dzięki pompie czekoladowej podłączonej do maszyny mielącej oraz trójdrożnej armaturze, ciecz jest cyrkulowana lub po zakończeniu procesu mielenia przekazywana do zbiornika magazynowego czekolady. Młyny kulkowe RBM50 i RBM100 zostały zaprojektowane z myślą...
... kurtyny czekoladowej, można zdecydować, którą część lub części artykułów enrobować. – Zaprojektowana do pracy w trybie trzyzmianowym. – Konstrukcja ze stali nierdzewnej. – W zestawie jeden system ciepłej wody. – Wentylator o regulowanej wysokości z kalibrowanym regulowanym dyszą. – W zestawie pompa zwrotna (opcjonalnie). Sterowanie częstotliwością: – Pompa zasilająca czekoladę. – Taśma siatkowa. – Prędkość wentylatora. – Urządzenie wibracyjne. – Rolki do lizania.
Francja, Montauroux
...Temperówka DIVA o pojemności 8 kg pracuje w trybie ciągłym automatycznie, posiada system kąpieli wodnej aż do temperowania z chłodzeniem za pomocą sprężarki chłodniczej. Maszyna jest wyposażona w mieszalnik, który utrzymuje czekoladę w stanie płynnym i jednorodnym, włącznik czasowy do automatycznego uruchamiania prędkości czekolady, pedał zatrzymania wypływu, programowalny dozownik oraz...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Nowoczesny system depozycji tłokowej dla płynnych mas konfekcyjnych. "Cukierki owocowe, galaretka, kremy, gorąca czekolada itp." Ten moduł umożliwia stosowanie depozycji w kierunku okrągłym i podłużnym. Jest używany do wlewania płynnych wyrobów cukierniczych do form. Procedura IntelleDrop może być stosowana jako pojedyncza maszyna do depozycji płynnej dżemowej lub płynnej czekolady na ciastkach...
Francja, Griesheim Sur Souffel
... również wydajne narzędzia do przygotowywania wypieków i czekolady. Jakość i precyzja są na pierwszym miejscu. Znajdziesz również wszystko, co potrzebne do pracy z ciastem: wałki, trzepaczki, noże do ciasta, foremki do wykrawania itp... Dostarczamy również wszystko, co potrzebne do łatwego robienia ravioli. Na koniec proponujemy sekcję "pizzeria", w której znajdziesz łopaty do pizzy, naczynia do pizzy, nożyki do krojenia oraz profesjonalne pojemniki do przechowywania ciasta!
Turcja, Karaman
...MŁYN CUKRU PUDRU To maszyna, która mieli cukier używany do produkcji wafli i czekolady i przekształca go w cukier puder.
Belgia, Webbekom
...Mol d’Art sprzedaje szeroki wybór form do różnych zastosowań. Każda z nich wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, które gwarantują doskonałe formowanie czekolady i słodyczy. Strona internetowa oferuje zwięzły przegląd asortymentu. Aby uzyskać pełny i aktualny przegląd wszystkich naszych produktów, zawsze można odwiedzić sklep w naszym budynku firmowym w parku przemysłowym w Webbekom.
Słowenia, Ljubljana
...Melanger to uniwersalna maszyna do uzyskiwania jednorodnych mas z surowców stałych. Dzięki kamiennym żarnom i skrobakom mieszającym, melanger zastępuje trzy urządzenia w dużej fabryce – mieszanie składników (WSTĘPNE MIELENIE), drobne MIELENIE (DROBNY MIELENIE) oraz conching (CONCHE). Ogólne wymiary (Dł. x Szer. x Wys.) - 550 x 450 x 550 mm; Waga - 45 kg; Ładunek 7 kg; Minimalny ładunek to 4,5 kg; Zasilanie 220 V ~ 50/60 Hz; Zużycie energii 550 W / h Materiał obudowy Stal; Prędkość obrotowa 0-90 obr./min...
Francja, Nîmes
...Czekoladziarka 5L czarna Casselin Podstawa z ABS i zbiornik z poliwęglanu Mieszadło ze stali nierdzewnej Utrzymanie temperatury za pomocą systemu kąpieli wodnej Zbiornik ze stali nierdzewnej z termostatem bezpieczeństwa Regulowany termostat temperatury: + 65 ° do 85 ° C Zdejmowany kran z systemem antykropelkowym Wskaźnik pracy / wyłączenia świetlny Taca ociekowa Pojemność: 5 litrów Moc: 1006 W / 230 V Wymiary: S 410 x G 280 x W 460 mm Waga: 8,4 kg Czekoladziarka dostępna również w wersji 10L (zobacz poniżej nasze powiązane produkty). Ref:CCH5LN...
Francja, Pierrelatte
...Zgrzewarka pozioma flowpack WIKI to elektronicznie sterowana maszyna pakująca, która zapewnia idealnie hermetyczne opakowanie. To wszechstronny sprzęt, który można zainstalować w małej przestrzeni dzięki niewielkim wymiarom. Jest szczególnie odpowiednia do pakowania małych produktów. WIKI to idealna maszyna dla producentów czekolady, cukierków, ciastek, nugatów... Doskonała do pakowania produktów spożywczych, ale także nieżywnościowych: kosmetyków, farmaceutyków.... Sprzęt ten może być wyposażony w różne opcje (drukarka termotransferowa, chłodnica...)...
Francja, Talant
... spożywczy; alternatywa dla pędzla lub niezgodnego z regulacjami pistoletu do żywności. Używany w piekarniach, cukierniach, rzeźniach, hotelach, szpitalach, stołówkach, restauracjach, barach, fabrykach żywności i fast foodach. Zalety: · Optymalne rozpylanie płaskich powierzchni i obiektów, takich jak blacha do pieczenia. · Wydłużona zakrzywiona dysza jest idealna do rozpylania w górę, w dół lub na...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
...Ten dyspenser czekolady pozwala na podgrzewanie lub utrzymywanie czekolady w cieple, bez jej brązowienia czy tworzenia grudek. Ten dyspenser czekolady ma pojemność 9,5L i będzie idealny dla stowarzyszeń, hoteli lub jarmarków bożonarodzeniowych. Użycie tego profesjonalnego dyspensera polega na najpierw podgrzaniu czekolady, a następnie przelaniu jej do czekoladziarki. Dzięki termostatowi w...
... przemysłowe odkurzacze parowe. W czyszczeniu maszyn przemysłowe odkurzacze parowe są bardzo dobrze wykorzystywane. Resztki materiałów, takie jak wióry metalowe, tłuszcze i oleje, można bezproblemowo odessać. W dużych piekarniach i rzeźniach usuwają resztki czekolady, lukru i mięsa. Przy usuwaniu tłuszczy i olejów z elementów produkcyjnych w przemyśle przemysłowy odkurzacz parowy jest zawsze gotowy do użycia. Większość przemysłowych odkurzaczy parowych działa w dużej mierze bez dodatkowych środków czyszczących, co przynosi znaczne oszczędności.
Hiszpania, Barcelona
... rozmiarach i formatach, abyś mógł wybierać spośród najlepszych kakao, które starannie dla Ciebie wybraliśmy. Wysyłamy z Barcelony do wszystkich naszych klientów w Hiszpanii, Europie i części Azji, z szybkim i efektywnym systemem dostaw. Rodzaje produktów i pochodnych: Ziarna kakao, Nibs kakao, Pasta kakao, Proszek kakao, Masło kakaowe, Pokrycia czekoladowe Wybrane pochodzenia: Wenezuela, Madagaskar, Ekwador, Ghana, inne pochodzenia Sprzedaż hurtowa, sklepy detaliczne i klienci indywidualni. Wszystkie nasze produkty są dostępne w naszym sklepie https://cacaovenezueladelta.
Francja, Rungis
...Nowa formuła bez dwutlenku tytanu. Ulepszona stabilność we wszystkich poziomach pH pianek. Gotowa do użycia gorąca polewa o smaku białej czekolady, idealna do pełnego pokrycia deserów i zapewnienia dobrej trwałości dekoracji.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jako marka ICE FRUTTI, rozwijamy produkty, które można sprzedawać w miejscach takich jak centra handlowe, obszary turystyczne, plaże i inne, znane w Turcji jako lody tajskie (Tava). Produkujemy również sprzęt do tych produktów oraz oferujemy franczyzy. Dzięki naszym maszynom do lodów Tava, możesz przygotować naturalne lody owocowe w ciągu 3 minut, używając świeżych i prawdziwych owoców, orzechów, czekolady i innych składników, oferując swoim klientom nieskończone możliwości smakowe.
Francja, Cleron
...Podziel się lub podaruj radość z rozpływającymi się truflami czekoladowymi Lindt Lindor. Od 1845 roku Mistrzowie Czekolady Lindt łączą swoje umiejętności i najlepsze składniki, aby wyprodukować idealnie okrągłą skorupkę czekoladową z nieodparzalnie słodkim, rozpływającym się nadzieniem. Lindor jest idealny na specjalne okazje, dodając odrobinę szczęścia do każdej celebracji i stanowi doskonały prezent, który zrobi wrażenie lub będzie cieszył się z przyjaciółmi i bliskimi. Wyprodukowane przez mistrzów czekolady Lindt Kremowe trufle z czekolady mlecznej Idealne na prezenty 600g...
Francja, Livry Gargan
...Dla kreatywnych i oryginalnych prezentacji w witrynie, postaw na tę tacę ABS bez BPA, wykonaną z materiałów spożywczych, używaną w rzeźnictwie, piekarstwie, gastronomii, hotelarstwie oraz w cateringu... Ta taca do prezentacji w witrynie jest odpowiednia do wszelkiego rodzaju żywności, takiej jak mięso, ryby, wędliny, makarony, sałatki, sosy, marynaty czy czekolady. Zaoszczędź czas i przechowuj...
Włochy, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA ma dobrą paloną kawę, wyraźną pełnię smaku i delikatną kwasowość z posmakiem surowego miodu. W filiżance prezentuje się z ciemną cremą i złotymi refleksami. Na podniebieniu pozostawia przyjemnie słodkawy posmak, nuty czekolady z przyjemną bazą rabarbaru, można zauważyć kilka jasnych drobinek. Do degustacji o każdej porze dnia w pełnym spokoju.
Francja, Cohade
... 2,4 KW – 1KM Kondensator tropikalizowany do 46 °C Grupa chłodnicza Made In France, jednostka hermetyczna (marka Tecumseh) 2446 tropikalizowana 230 V mono. Produkcja: 180 porcji po 80 g lodów na godzinę Opcje: Kondensator wodny Podwójna kondensacja powietrze/woda Silnik Leroy-Somer (Francja) Pokrywa izolacyjna Obudowa ze stali nierdzewnej Z tą maszyną do lodów włoskich chcieliśmy spróbować przepisu na lody włoskie o smaku białej czekolady z kokosem. Nie będziesz w stanie się oprzeć!
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play