...Pasteryzatory to maszyny, które wykonują proces pasteryzacji. Dzięki tym maszynom można pasteryzować wiele produktów, takich jak mleko, śmietana, sok owocowy, woda różana, ketchup, majonez, cydr, piwo, wino, sos owocowy. Proces ten może być realizowany w różnych pojemnościach, od 5 ton do 50 ton na godzinę. Specyfikacje techniczne pasteryzatora Materiał: Stal nierdzewna AIDS 304 Pojemność: 5 ton/godzinę Automatyzacja: Kontrola PLC Zasilanie: 380 volt Moc silnika: 8 kW Kontrola pary: Zawór pneumatyczny Waga: 280 kg Wymiary: 900 x 1800 x 2500 mm...
Włochy, Cinisi
... optyczny, specjalistyczny sprzęt do obróbki (przetwarzanie żywności). 9) akcesoria, magazynowanie, konserwy, przechowywanie, chłodnie, chłodzenie. 10) Dzięki naszym doradcom żywnościowym, agronomom i inżynierom jesteśmy w stanie doradzić odpowiednie rozwiązanie, także poprzez poszukiwanie ewentualnych używanych urządzeń, które są starannie sprawdzane. 11) maszyna formująca, zakład uboju świń, owiec, kóz, bydła 12) zakład akwakultury, zakład oczyszczania małży 13) akwakultura, marikultura, stacja oczyszczania małży 14) zakład uboju owiec, bydła, świń, kóz.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play