Francja, Collégien
...Model GM-400 umożliwia: - Wykonywanie i nakładanie wszystkich rodzajów ciast miękkich (pączki, makaroniki, bezy…) oraz ciast twardych (ciasteczka, kruchy…) - Umieszczanie ciast w formach elastycznych lub sztywnych (madeleiny, financiers…). - Wstrzykiwanie ciast w pączki, eklerki… - Nadziewanie makaroników, tart cytrynowych… - Napełnianie słoików, szklanek lub innych pojemników. i także: - Oszczędzanie czasu i zwiększenie komfortu poprzez zmniejszenie uciążliwości powtarzalnych zadań. - Zapewnienie bardziej regularnej i jakościowej produkcji.
Francja, LANGEAIS
...Gama historyczna opracowana przez Servi Doryl do produkcji serów prasowanych. Formy i pokrywy wtryskowe zaprojektowane są z polipropylenu kopolimerowego z drobną siatką kwadratową i stożkowymi otworami. Mamy w magazynie różne rozmiary: modele okrągłe i prostokątne. TYP SERU: Wszystkie rodzaje serów prasowanych: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St Nectaire... WYMIARY: Do 250 mm WAGA SERU: Od 200g do 5 kg...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play