Francja, Vannes Cedex
Z siedzibą w Vannes, APSIS TECHNOLOGIES oferuje swoje 20-letnie doświadczenie w zakresie sprzętu do mycia i natrysku. Niezależnie od tego, czy chodzi o nowy projekt, czy poprawę istniejącego procesu, nasz zespół z pewnością najlepiej odpowie na Twoje potrzeby i dostarczy sprzęt, który będzie najbardziej odpowiedni do Twojego zastosowania. Oferujemy pełną gamę rozwiązań do mycia Twoich zbiorników...
Turcja, Izmir
Nasza firma Bionest została założona w tureckim regionie Manisa, w strefie przemysłowej, i dzięki swojemu zespołowi ekspertów zdobyła pozycję na rynku światowym jako firma technologiczna produkująca innowacyjne produkty w dziedzinie PROTEZ & ORTEZ. Firma Bionest produkuje nowoczesne produkty zgodne z normami ISO 13485:2016 i ISO 9001:2015 - systemy zarządzania jakością - oraz standardami testowym...
Jako Neosys Surgical Solutions LTD - firma DOGUS, działamy od ponad dekady w dziedzinie medycyny sportowej (artroskopia) oraz produktów do traumatologii. Jesteśmy producentem tych grup produktów. Jako "Neosys" poszukujemy nowych dystrybutorów. Byłoby nam bardzo miło nawiązać z Państwem współpracę. Jeśli są Państwo zainteresowani naszymi produktami, proszę o informację. NASZE PRODUKTY SĄ NASTĘPUJĄC...
... urządzeniu Reprodukowane skalowane pomoce do pozycjonowania Opcjonalnie do 250 kg wagi użytkownika Opcje Waga użytkownika do 250 kg Całkowita waga bloku 200 kg (20 x 10 kg) SmartPanel SmartPanel z kokpitem Izometryczny pomiar siły Drobna regulacja 4 x 1 kg Płynne ograniczenie ruchu Ruchomy poduszka lordozy Podkładka stabilizująca staw kolanowy Zmiana koloru Specjalny kolor krawędzi Specjalne przeszycie w wyściółce Specjalne haftowanie wyściółki "logo" Materiał pokryciowy w specjalnym kolorze/strukturze oprogramowanie proxotrain...
Belgia, Beringen
...Staw kolanowy znajduje się powyżej stawu kolanowego z przodu tylnej nogi. Składa się z trzech mięśni, przygotowuje się go z grubej części bocznej, usuwając mięsień czapowy oraz związany z nim tłuszcz. Oko stawu kolanowego to chudy, centralny mięsień nośny z niewielką ilością tkanki łącznej. Używany do pieczenia lub dalszego przygotowywania w medaliony, daje wyjątkowo delikatny i smaczny efekt, gdy jest gotowany w wilgotny, powolny sposób.